wypadki
Koval135 napisał(a):Toshi napisał(a):www.xxxxxxxxxxxxx.com
Bawi cie ogladanie roztrzaskanych motocyklistow![]()
sorki ze sie wpierniczam ale wydaje mi sie ze poogladanie takich drastycznych obrazkow, filmow i podobnych materialow pobudza nasza wyobraznie i zdajac sobie sprawe co moze z nas zostac zdejmiemy troche reke z gazu... a nikt mi nie powie ze male odparowanie wody sodowej nie jest dobrym rozwiazaniem....
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
a ja uważam że oglądanie takich stron jest zbędne,
każdy z nam ma przynajmniej kilka szarych komórek i może sam dojść do tego że jak się potknie i przewróci na asfalcie to go zaboli i zedrze sobie lekko skórę. a jak zetknie się z asfaltem przy prędkości 150 razy większej to najprawdopodobniej się zetrze na dżemik...
każdy z nam ma przynajmniej kilka szarych komórek i może sam dojść do tego że jak się potknie i przewróci na asfalcie to go zaboli i zedrze sobie lekko skórę. a jak zetknie się z asfaltem przy prędkości 150 razy większej to najprawdopodobniej się zetrze na dżemik...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Szczegółów nie znalazłem:
http://www.policja.pl/portal/pol/1/3359 ... ogach.html
http://www.policja.pl/portal/pol/1/3359 ... ogach.html
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
Hej! Witam wszystkich po dłuzszej przerwie spowodowanej wypadkiem na moto jak juz wielu pewnie słyszało.Kilka dni temu wróciłem ze szpitala(od 30 lipca ciągle szpitale poza parodniowymi przepustkami)
Tego dnia wybralismy sie z kumplami pojezdzic troche do Czech.Dobry asfalt ,szybki lewy zakręt,pełne złozenie i pan w samochodzie na kursie kolizyjnym,próba dohamowania niestety pusciły obie gumy i wylądowałem w barierkach na zewnetrznej winkla a wszystko przy ok.180km/h.
Skutki:utrata przytomnosci na 2 tygodnie(kask sie rozleciał, jego kawałek wbił mi sie do czachy-uszkodzony mózg)otwarte złamanie obu piszczeli,złamanie kostek.Dobrze ze straciłem ta przytomnosc,przynajmniej bólu nie pamietam,niestety pamiec z wypadku tez prawie zero w związku z tym pewne jest tylko to ze było troche za szybko.Zyje tylko dzieki kumplom którzy jechali za mna, zajeli sie mna wezwali karetke, przy okazji Sławek i Tomek jeszcze raz wielkie dzieki.Dziekuje równiez za miłe słowa od wielu z Was w najgorszym czasie.Mam jeszcze 4 miesiace niezdolnosci do pracy z R1 niewiele zostało wiec jest czas, moze cos sprzedam na czesci.Pozdrawiam!
Tego dnia wybralismy sie z kumplami pojezdzic troche do Czech.Dobry asfalt ,szybki lewy zakręt,pełne złozenie i pan w samochodzie na kursie kolizyjnym,próba dohamowania niestety pusciły obie gumy i wylądowałem w barierkach na zewnetrznej winkla a wszystko przy ok.180km/h.
Skutki:utrata przytomnosci na 2 tygodnie(kask sie rozleciał, jego kawałek wbił mi sie do czachy-uszkodzony mózg)otwarte złamanie obu piszczeli,złamanie kostek.Dobrze ze straciłem ta przytomnosc,przynajmniej bólu nie pamietam,niestety pamiec z wypadku tez prawie zero w związku z tym pewne jest tylko to ze było troche za szybko.Zyje tylko dzieki kumplom którzy jechali za mna, zajeli sie mna wezwali karetke, przy okazji Sławek i Tomek jeszcze raz wielkie dzieki.Dziekuje równiez za miłe słowa od wielu z Was w najgorszym czasie.Mam jeszcze 4 miesiace niezdolnosci do pracy z R1 niewiele zostało wiec jest czas, moze cos sprzedam na czesci.Pozdrawiam!
- torowiec
- Świeżak
torowiec przykra sprawa . Współczuje ..Zawsze jeśli robimy coś ,starajmy robić to z głową :/ Głowa do góry.Teraz będzie już lepiej
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
-
rambo wwa - Świeżak
-
Łukasz_15* - Świeżak
Łukasz_15* napisał(a):I jak zwykle inteligente komentarze
"Motocyklista jechał 150 km/h..."
Ech, wiem że ciężko czasem, ale trzeba walczyć z buractwem i pisać jakieś riposty.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Marcin takie samo mam wrazenie, wygląda jak stara Mito z jakąś puszką od większego moto. A komentarze naprawde bardzo obiektywne
Takie wgniecenie w boku samochodu motor może zrobić przy dość normalnych prędkosciach 

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
nowe auta przy testach uderzeniowych przy prędkości 60km/h składają sie jak domki z kart, to ten stary kadet walnięty z boku przez cienki motocykl, to nic dziwnego że się tak złożył. To i tak słabe uderzenie było.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ja wjechalem w tylnie drzwi/koło od strony pasażera przy prędkości ok 50-60 i uszkodzenia samochodu ( palio weekend combi) były troche mniejsze wgniecione drzwi, próg , wyleciała szyba i coś z tylnim kołem było. Także przy tym wypadku prędkość możliwe, że była większa. A co do nowych aut to może i są bezpieczniejsze ale w poruwnaniu do starych rupci po zderzeniu całe się składają
-
adam_89 - Stały bywalec
jak kazde forum, pokemony czekaja tylko.
Najlepsze jest to ze te treksty sa niemal identyczne, jsli idzie o wypadek, kresz, zdarzenie drogowe, katastrofe tankowca i filmy w kinie - nie wiem moze wszyscy tacy "forumowicze" onetu maja jakis generator komentarzy albo wspolna swiadomosc ? WtF
Najlepsze jest to ze te treksty sa niemal identyczne, jsli idzie o wypadek, kresz, zdarzenie drogowe, katastrofe tankowca i filmy w kinie - nie wiem moze wszyscy tacy "forumowicze" onetu maja jakis generator komentarzy albo wspolna swiadomosc ? WtF
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum