Motocykle, no właśnie gdzie one są?
No pięknie, a o której miał miejsce ten wypadek ? Przejeżdżałem dzisiaj Modlińską.
Trzeba uważać bo kierowcy jeszcze w zimowym letargu.
Nawinąłem 140 km i miałem mały uślizg przedniego koła przy ostrym hamcu na światłach. Odpuściłem w porę i wystawiłem nogi. Dzięki temu nie było gleby. No i po raz kolejny mantra o prędkości. Jechałem wolno więc miałem szanse obronić się przed glebą. Na światłach leżały rozsypane kamyczki i piasek.
Szerokości i przyczepności. Oby jak najmniej złych newsów.
Pozdr
Sh
Trzeba uważać bo kierowcy jeszcze w zimowym letargu.
Nawinąłem 140 km i miałem mały uślizg przedniego koła przy ostrym hamcu na światłach. Odpuściłem w porę i wystawiłem nogi. Dzięki temu nie było gleby. No i po raz kolejny mantra o prędkości. Jechałem wolno więc miałem szanse obronić się przed glebą. Na światłach leżały rozsypane kamyczki i piasek.
Szerokości i przyczepności. Oby jak najmniej złych newsów.
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
Ja dzisiaj śmigałem sporo po Poznaniu i okolicach. Mało motocykli, widziałem może z 5-10. Przy tej pogodzie spodziewałem się wysypu jednośladów, a tu bida. Puszkarze mają u mnie wielkiego plusa, bo ostrzegli mnie przed milicjantami z radarem
Jechała kolumna z 10 aut i dosłownie każde auto mrugało światłami, hehe. A milicja jak to milicja, czaiła się za filarem mostu :/

- grzybol
- Świeżak
****@ lecę teraz ok 20, a na trasie WZ stoi rozwalone BMW i moto, motocyklista z plecaczkiem pojechali do szpitala. Ludziska zhamujcie trochę konie w swoich maszynach, bo sezon bardzo czarno się zacznie :/
-
MaRRiusz - Świeżak
****@ lecę teraz ok 20, a na trasie WZ stoi rozwalone BMW i moto, motocyklista z plecaczkiem pojechali do szpitala. Ludziska zhamujcie trochę konie w swoich maszynach, bo sezon bardzo czarno się zacznie :/
-
MaRRiusz - Świeżak
-
MaRRiusz - Świeżak
melvin napisał(a):a wszystko przez to że jak odwinąłem już na drugim biegu manetkę wyprzedzając samochód koło mi przyłapało takiej podłużnej dziury wzdłuż drogi i zaczęło się napier*alanie po łapach, odwinięcie manetki pomogło...
tak samo wyglądała moja pierwsza shima na cbr..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Też dziś a właściwie wczoraj polatałem na 2 kołach, nawinąłem całe 23 km po stolicy ale siłą własnych mięśni
Wydaje mi się że widziałem YZF R1. Latałeś dzisiaj po Ursynowie przy multikinie około 16? Bo zauważyłem moto i tak się zacząłem zastanawiać ,,to on czy nie".
Ogólnie po Warszawie latało dzisiaj dużo motocykli.

Wydaje mi się że widziałem YZF R1. Latałeś dzisiaj po Ursynowie przy multikinie około 16? Bo zauważyłem moto i tak się zacząłem zastanawiać ,,to on czy nie".
Ogólnie po Warszawie latało dzisiaj dużo motocykli.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Zrobiłem dziś koło 150 km w tych butach co to je kupiłem w piątek - mimo że raczej chłodno dziś było(powiedzmy że koło 6stopni) to stópki niestety ...hmm nie suche. powiedzcie mi czy w waszych butach też tak macie? jeśli teraz tak mam to kurcze w lato będzie ciężko.
PS sory że takie dziwne pytanie, ale to moje pierwsze buty na moto.
PS sory że takie dziwne pytanie, ale to moje pierwsze buty na moto.
- niesiob
- Świeżak
Wiadomo nawijac mozna jak sa do tego warunki, a teraz na drogach to jest poprostu maskara, powiem ze najlepiej to sie jezdzi poza miastem, bo tam jest czysciej, niedaleko mnie jest fajna traska i mozna sobie zdrowo powinklowac. Dzisiaj machnolem jakies 70 km moze i bylo naprawde kozacko, coraz wieksze wyczucie mam do sprzeta i coraz wiekszy banan mi sie robi, jak dobrze wychodze z winkla.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
Też w weekend polatałem troche i zrobiłem około 100km odwiedzając przy tym starych znajomych z technikum. I na moich oczach kumpel uczący się jeździć na zr7ce zaliczył glebe to tak apropos kamyczków Shaft... na szczęście nie stało się nic groźnego
Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
Ja również w weekend polatałem około 100km odwiedzając przy tym starych znajomych z technikum. A tak apropos rozsypanych kamyczków Shaft to na moich oczach kumpel uczący sie jeździć na zr7ce zaluczył glebe, ale to bardziej jego wina. Na szczęście nie stało się nic poważnego.
Miłego
Miłego
Ostatnio edytowano 19/3/2009, 23:56 przez Justyn, łącznie edytowano 1 raz
Kawasaki Er 5
-
Justyn - Świeżak
Ja również w ten weekend latałem około 100km odwiedzając przy tym starych znajomych z technikum. Co do rozsypanych kamyczków Shaft to na moich oczach kumpel uczący sie jeździć na zr7 zaluczył glebe, ale była to raczej jego wina niż kamyczków. Na szczęście nie stało się nic poważnego.
Kawasaki Er 5
-
Justyn - Świeżak
No na ten piasek leżący na ulicy trzeba uważać.
Większość kobiet to cały rok jest w letargu
Dzisiaj mi jakaś młoda dziewczyna prawie pod koła wleciała jak jechałem po rondzie :/
A no i dzisiaj mieliśmy mały zlocik u mnie w mieście (pięć osób na banditach
)
Większość kobiet to cały rok jest w letargu

Dzisiaj mi jakaś młoda dziewczyna prawie pod koła wleciała jak jechałem po rondzie :/
A no i dzisiaj mieliśmy mały zlocik u mnie w mieście (pięć osób na banditach

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Pogoda z grubsza faje radę. Marzenie to to nie jest, ale da radę prawie codziennie chociaż ze 20 kilometrów zrobić
Tylko ten piaseczek pomiędzy pasami i w koleinach. No i oczywiście nowe dziury po zimie :/

Tylko ten piaseczek pomiędzy pasami i w koleinach. No i oczywiście nowe dziury po zimie :/
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Fikol napisał(a):A no i dzisiaj mieliśmy mały zlocik u mnie w mieście (pięć osób na banditach)
Hehe chciałbym to widzieć

Czyli rozumiem, że Ty też masz Bandita? Jeśli tak to miałbym kilka pytań

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
no u mnie śniegu leży kupa, więc lipa z jazdy
A po oglądaniu pogody nic mi sie humor nie poprawił-zimno i deszczowo teraz i w następnym tygodniu
A po oglądaniu pogody nic mi sie humor nie poprawił-zimno i deszczowo teraz i w następnym tygodniu

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
BA!!! dołączam do Was, też dziś latałem, moto naprawione, sprzęgło nówka. Dziś bez kitu było dośĆ ostro
:D:D ahh
- żyć nie umierać
- jeździć nie stać w miejscu
- kochać kobietę, a nie mulić w samotności
pozdroooo

- żyć nie umierać
- jeździć nie stać w miejscu
- kochać kobietę, a nie mulić w samotności
pozdroooo
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
C-bool napisał(a):Fikol napisał(a):A no i dzisiaj mieliśmy mały zlocik u mnie w mieście (pięć osób na banditach)
Hehe chciałbym to widziećTym bardziej, że chcę sobie B6 kupić po prawku
![]()
Czyli rozumiem, że Ty też masz Bandita? Jeśli tak to miałbym kilka pytań

Mój ten wyróżniający się

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak