Motocykle, no właśnie gdzie one są?
Ta zabawka nie moja, ale jak widzę jakie są dzisiaj ceny nowych maszynek to straaasznie się cieszę , że kupiłem Fazera przed recesją i na jesieni. Teraz taki sam prawie 2 x droższy heehe. A w rodzinie pytali się po co kupujesz motor przed zimą ? Teraz nie byłoby mnie stać na Fazera bo ceny poszły drastycznie..
Pozdr
Sh
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
YZF R1 napisał(a):niesiob relax będzie jeszcze nie jedna okazja a my z Mariuszem nie zające nie uciekniemy...
Jeszcze będzie sporo okazji do jeżdżenia
W sobotę byłem w pracy i patrząc rano w niedzielę, ucieszyłem się że nie pojechałem moto. Rano auto całe białe było, ale już teraz nie ma śladu po śniegu > całe szczęście.
Mooooże już na niedzielę 15/03 będzie ładnie, rano motobazar a po południu na moto można by wyskoczyć.
-
MaRRiusz - Świeżak
Ja dzisiaj ze 100 km nakulałem, po mieście i w trasie a w moim małym mieście (11k mieszkańców) naliczyłem 12 motocykli od 50cc do 1350cc nie wliczając sedesów... Teraz to już tylko coraz lepiej będzie
I muszę się też pochwalić, że dzisiaj pierwszy raz w życiu miałem okazję przejechać się 600tką (Ninja '04) :D
I muszę się też pochwalić, że dzisiaj pierwszy raz w życiu miałem okazję przejechać się 600tką (Ninja '04) :D
-
C-bool - Mieszkaniec forum
naramowicka mi pod oknem tez pare maszyn dzis przelecialo wiec w miescie pewnie sporo ludzi smigalo.. kolo poludnia bylo slonecznie i cieplo w miarę.. tak wiec warunki byly do latania.. a ja znow z dala od sprzętu..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
W końcu czuję, że żyję Jeździłem pierwszy raz w tym roku. I akurat zdążyłem bo teraz tylko słyszę jak deszcz w okno stuka. Niech sobie pada, tylko na weekend ma być ładnie.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
No ja też dzisiaj odpaliłem swój pojazd i nakręciłem 20 km. A teraz deszcz ;/ Ale oby na weekend pogoda dopisała!
"Panie władzo ma pan racje, niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaje sobie sprawe z tego, że było to bardzo nie odpowiedzialne, że naraziełem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale.....jechałem szybko, gdyż... lubie zapierd*lać!"
-
Zby$ - Świeżak
u mnie na szczęście nie padało i nie wiało nawet przyjemnie ciepło było...
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Sponsor Twojego amortyzatora?? pewnie poznałeś go na protektorze?
a ja właśnie sobie rozmyślam nad jakaś pierwszą konkretniejszą wycieczką tej wiosny. Myśle, że dam rade przed majem a mianowicie chodzi mi po głowie wyjazd do muzeum - browaru do żywca ( piwo w muzeum ma dużo lepszy smak niż takie sklepowe) do Parku Miniatur do Inwałdu, zaliczenie trasy szczyrk wisła. Pasowało by na dwa dni:) się pomyśli jeszcze
a ja właśnie sobie rozmyślam nad jakaś pierwszą konkretniejszą wycieczką tej wiosny. Myśle, że dam rade przed majem a mianowicie chodzi mi po głowie wyjazd do muzeum - browaru do żywca ( piwo w muzeum ma dużo lepszy smak niż takie sklepowe) do Parku Miniatur do Inwałdu, zaliczenie trasy szczyrk wisła. Pasowało by na dwa dni:) się pomyśli jeszcze
-
adam_89 - Stały bywalec
a ja dziś machnąłem 90 km, wróciłem godzinę temu i czuję się jak zamarzniete YETI.... w wwie to ciepło.ale poza to musiałem na stacje wjeżdżać się ogrzać bo bym nie dojechał...
bardziej mnie przewiało niż jak kiedyś jeździłem przy minus 18...
bardziej mnie przewiało niż jak kiedyś jeździłem przy minus 18...
Yamaha YZF R6 '07 a po drodze bylo:motorynka,Jawa 350ts,Yamaha xj650 TURBO,xj 900 diversion.
- pros23
- Świeżak
Mi wkoncu tez udalo sie przejechac pierwsze km w tym roku (nieco ponad 50 dokladnie). Tak na spokojnie, temp dosc niska, piachu na drogach zalega jeszcze tyle, ze miejscami wygladaja jak jakies polne.
Wczesniej pogoda byla ciekawsza, ale czekalem na odbior rekawic z gwarancji (troche sie naczekalem, bo dwa razy byly wysylane, ale za to ostatecznie zwrot kaski i kupilem sobie nowiutkie ).
Niestety wg prognoz na nastepne latanie przyjdzie nam czekac jakies 1,5 tygodnia, ale po dzisiejszym juz mi troche lepiejl; choc z drugiej strony apetyt rosnie w miare jedzenie i nie wiem czy te 1,5 tygodnia nie bede sie dluzyly w nieskonczonosc.
Wczesniej pogoda byla ciekawsza, ale czekalem na odbior rekawic z gwarancji (troche sie naczekalem, bo dwa razy byly wysylane, ale za to ostatecznie zwrot kaski i kupilem sobie nowiutkie ).
Niestety wg prognoz na nastepne latanie przyjdzie nam czekac jakies 1,5 tygodnia, ale po dzisiejszym juz mi troche lepiejl; choc z drugiej strony apetyt rosnie w miare jedzenie i nie wiem czy te 1,5 tygodnia nie bede sie dluzyly w nieskonczonosc.
ZX6R
- _cichy_
- Świeżak