Motocykle, no właśnie gdzie one są?
dokładni, piach na drodze jest w pip a najwięcej na zakrętach... mało się nie wyłożyłem przez ten piach, no i oczywiście o dziurach nie wspomnę które swoją wielkością przypominają kratery...jednak era dinozaurów powraca
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
no i ja dzisiaj powiększyłem przebieg na cyferblacie, ale tylko o 30km
jutro może się coś wiecej polata
Panowie powoli siÄ™ zaczyna kolejny sezon
jutro może się coś wiecej polata
Panowie powoli siÄ™ zaczyna kolejny sezon
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Ja dzisiaj nawinąłem ok 70 km. Luuuudzieee zaczyna się dziać
Moto przygotowane do sezonu. Można śmigać. Moja odblaskowa kamizelka
podarła się od łopotania na wietrze Muszę wymienić na coś bardziej trwałego. Może pasy..
Widziałem dzisiaj coś czego nie powinienem. Fazerka z Leo Vince. Kurcze jak to brzmi
Pozdr
Sh
Moto przygotowane do sezonu. Można śmigać. Moja odblaskowa kamizelka
podarła się od łopotania na wietrze Muszę wymienić na coś bardziej trwałego. Może pasy..
Widziałem dzisiaj coś czego nie powinienem. Fazerka z Leo Vince. Kurcze jak to brzmi
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
YZF R1 napisał(a):Shaft kolego dawno Cię nie było...
Cześć !
A przemykałem gdzieś na forum na mniej uczęszczanych tematach i wylewałem niepopularne teorie
Sporo zajęć ostatnio. Za kilka dni przyjdzie na świat drugi młodzik
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
No Panowie. czarno to widzę. jestem na żeraniu teraz i przed chwilą całkiem porządnie padało. a chmury takie że sucho i cieplej to już dziś nie będzie. a miałem po robocie na Piastów uderzać (tam moto na zimę odstawiłem). oj czarno to widzę...
- niesiob
- Świeżak
no i ja tak samo jestem zdenerwowany
wczoraj było do d..y ale dzisiaj to już katastrofa
wieje, zimno i mokro
więc ja dzisiaj chyba dam sobie siana
wczoraj było do d..y ale dzisiaj to już katastrofa
wieje, zimno i mokro
więc ja dzisiaj chyba dam sobie siana
-
wczoraj było pinknie ale dziś, chmury, pada o do tego wieje
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
U nas dzisiaj tak pizga, ze historia. Nie dosc, ze zimno, to jescze straszny wiatr, ręce grabieją w kieszeniach a widziałem jakiegos " świra " na kawie 9, kolo musiał byc naprawde zdesperowany
-
Dominik_YZF - Bywalec
YZF R1 napisał(a):ja wczoraj nie mogłem spać i o 1:00 po Ursynowie i Mokotowie polatałem nie było źle....
no to niezły desperat z ciebie kolego w sumie jak ja bym nie mógł kiedyś spać to można się ustawić w połowie drogi do Wawa-Lublin haha
pozdr
-
limak14 napisał(a):YZF R1 napisał(a):ja wczoraj nie mogłem spać i o 1:00 po Ursynowie i Mokotowie polatałem nie było źle....
no to niezły desperat z ciebie kolego w sumie jak ja bym nie mógł kiedyś spać to można się ustawić w połowie drogi do Wawa-Lublin haha
pozdr
patrzyłem na mapie ostatnio, kolego to wcale nie jest do ciebie tek daleko możemy się ustawić któregoś dnia w połowie drogi w jakiejś mieścinie...
-
YZF R1 - Moderator
No i niestety, Panowie ja jutro się nie zjawię na służewcu. Okazało sie że musze rano jeszcze do roboty lecieć i nie zdążę potem auta służbowego na moją kawkę zamienić. może następny weekend? może też i pogoda lepsza bedzie..
- niesiob
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):ja wczoraj nie mogłem spać i o 1:00 po Ursynowie i Mokotowie polatałem nie było źle....
Dobry agent z Ciebie, pewnie nie jedna osoba Cie powyklinala .....dzisiaj tez troche polatalem i czekam tylko na wiecej suchyc, cieplych dni
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
-
Taser - Bywalec
U mnie jest tak cieplo, tzn. bylo dzis ze w krotkim do szkoly zasowalem Widzialem kilka moto... Chlopaki korzystaja jak moga ale to jakis wyjatek, bo ciagle leje... jak narazie przynajmiej
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Taser napisał(a):YZF R1 napisał(a):ja wczoraj nie mogłem spać i o 1:00 po Ursynowie i Mokotowie polatałem nie było źle....
Dobry agent z Ciebie, pewnie nie jedna osoba Cie powyklinala .....dzisiaj tez troche polatalem i czekam tylko na wiecej suchyc, cieplych dni
Agent 007 mam licencje na zabijanie i wszystkie piękne kobiety są moje haha
-
YZF R1 - Moderator
Swojej Ci nie oddam , widze ze insomnia Cie meczy, jak o czwartej rano posty piszesz, wspomniales cos ze na slozewcu latacie, a gdzie kontretnie, bo czesto sila rzeczy tam przejezdzam. Narazie to uciekam sie do matury przygotowywac ;/
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
-
Taser - Bywalec
A miało być tak pięknie a tu za oknem śnieg posypuje za tydzień giełda na Służewcu , może wtedy się uda wczoraj ok 22 leciałem 110km/h busikiem toruńską od Marek a tu niauuuuuu nawet nie wiem co przeleciało ! To lubię
Junak Jawa 350 GSXR 600 GSXR 1000 YZF R1 GSXR 1000 K8 GSXR 1300 K10
- ARTURO R1
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości