Czy tylko ponczek jest taki leniwy ?
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
turboponczek - MEGA TROLL
No to ja jestem tak samo z tej drugiej strony :] Pracuje na stacji i raczej mamy zakaz puszczac motocyklista i skuterowca ktorzy maja kask na glowie, bo i tak sa ucieczki.
Co do tego ze babka wydawala 49.99 to jakas glupia Oo
ja ostatnio puscilem 7 czy 8gr bo koles wyciagnal 200zl - to ja podziekuje juz zebym pozbywal sie wszystkich drobnych
Raz byl koles ktory mowi ze ma odliczone (a byla duza kolejka) no i oczywiscie dal 30zl a mial 30.08 - no to takim to tylko jajca urwac, co innego jak sie spyta czy moze byc bez 8gr bo nie ma albo nie ma drobnych a co innego jak chamsko mowi ze ma odliczone..
Co do tego ze babka wydawala 49.99 to jakas glupia Oo
ja ostatnio puscilem 7 czy 8gr bo koles wyciagnal 200zl - to ja podziekuje juz zebym pozbywal sie wszystkich drobnych

Raz byl koles ktory mowi ze ma odliczone (a byla duza kolejka) no i oczywiscie dal 30zl a mial 30.08 - no to takim to tylko jajca urwac, co innego jak sie spyta czy moze byc bez 8gr bo nie ma albo nie ma drobnych a co innego jak chamsko mowi ze ma odliczone..
-
jogurtt - Świeżak
1. Co do palenia na stacji, to pale z personelem tejze stacji tak wiec obciachu nima, zreszta dystrybutory sa tak zabezpieczone ze nic sie nie stanie a wacha sama z siebie sie nie pali i mozna w niej kiepy gasic, pala sie tylko opary i to tez przy odp. temperaturze, zreszta wszyscy pala przy dystrybutorze
Jedyne co , to przy gazie obsluga nie jara xD
2. O tym z kaskami przyznam sie nie slyszalem i nie wiedzialem - ale brzmi logicznie, chociaz kilka razy lalem sie nie na swojej stacji i jakos nie robili problemow z tym ze w kasku, ale moze dla tego ze tam jest obsluga i mozna placic od razu przy dystrybutorze wiec daje pieniazki i pan mi leje dopiero

2. O tym z kaskami przyznam sie nie slyszalem i nie wiedzialem - ale brzmi logicznie, chociaz kilka razy lalem sie nie na swojej stacji i jakos nie robili problemow z tym ze w kasku, ale moze dla tego ze tam jest obsluga i mozna placic od razu przy dystrybutorze wiec daje pieniazki i pan mi leje dopiero

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
co do palenia to takze sie nie powinno
a do kasku - to u nas nikt nie leje na zewnatrz, nie ma gazu wiec jedynie jakies kobity co nigdy nie tankowaly moga przyjsc zeby im nalac to wtedy wychodzimy - ale takto to nie, wiec nie powinnismy puszczac paliwa jak kask na glowie jest

a do kasku - to u nas nikt nie leje na zewnatrz, nie ma gazu wiec jedynie jakies kobity co nigdy nie tankowaly moga przyjsc zeby im nalac to wtedy wychodzimy - ale takto to nie, wiec nie powinnismy puszczac paliwa jak kask na glowie jest

-
jogurtt - Świeżak
To może nie będzie zbyt głębokie:
- jak są fajne kobitki na stacji to ściągam kask, żeby się uśmiechnąć do nich itp
- czasem po prostu ściągam kask, bo tak.. odruchowo
- czasem mi się nie chce
- czasami nie ściągam, bo jest ciemno, jestem sam na stacji i jak wchodzę powolnym krokiem, ludzi na stacji (czasami) ogarnia przerażenie i się boja, chyba że to napad
:D
- czasami nawet jak idę do WC to nie ściągam kasku, ale wtedy problem jest penisa ujrzeć. Trzeba tak głowę wychylać. Apropos nie mam małego.
- na neste nie ściągam
- rękawice zawsze ściągam
- jak są fajne kobitki na stacji to ściągam kask, żeby się uśmiechnąć do nich itp
- czasem po prostu ściągam kask, bo tak.. odruchowo
- czasem mi się nie chce
- czasami nie ściągam, bo jest ciemno, jestem sam na stacji i jak wchodzę powolnym krokiem, ludzi na stacji (czasami) ogarnia przerażenie i się boja, chyba że to napad

- czasami nawet jak idę do WC to nie ściągam kasku, ale wtedy problem jest penisa ujrzeć. Trzeba tak głowę wychylać. Apropos nie mam małego.
- na neste nie ściągam
- rękawice zawsze ściągam
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Z kaskiem to kumam, w sumie obok domu mam stacje dosc niszową ze tak powiem ;] wiec tam to komputerow nawet nima, wiec leje obsluga , a na powaznych stacjach to tylko auto tankuje, bo jednak ON`ki balbym sie u siebie brac 

(otwórz link)

-
Ja zadko zdejmuje kask, kase mam zawsze odliczona w kieszeni, choc czasem sie przejeleje to trzeba te kilka groszy dolozyc
Czasami wchodze do sklepu w kasku, teraz babki juz wiedza, za pierwszym razem staly jak wryte i nie wiedzialy co powiedziec

Czasami wchodze do sklepu w kasku, teraz babki juz wiedza, za pierwszym razem staly jak wryte i nie wiedzialy co powiedziec

929
-
cycu_rsko - Moderator
Coz, jakies pytania? :>
- Załączniki
-
- 20070825205.jpg (38.97 KiB) Przeglądane 2226 razy
(otwórz link)

-
Tylko trzeba wypinac srodek i prac, zreszta kask jest do kasacji i tak i tak ;]
Po skierniewicach jak sie zawinela xantia (a nie wypakowywalem swoich rzeczy z bagaznika) o latarnie, to np listwa zasilajaca do szafy serwerowej z bagaznika przeleciala i wbila sie w deske rozdzielcza a w kasku ktory byl w pokrowcu znalazlem kawalki przedniej szyby, wiec obawiam sie ze konstrukcja jest juz nadszarpnieta i tak czy inaczej czeka mnie zmiana, w sumie fajny byl (jest) wypina sie srodek i wogole xD
Po skierniewicach jak sie zawinela xantia (a nie wypakowywalem swoich rzeczy z bagaznika) o latarnie, to np listwa zasilajaca do szafy serwerowej z bagaznika przeleciala i wbila sie w deske rozdzielcza a w kasku ktory byl w pokrowcu znalazlem kawalki przedniej szyby, wiec obawiam sie ze konstrukcja jest juz nadszarpnieta i tak czy inaczej czeka mnie zmiana, w sumie fajny byl (jest) wypina sie srodek i wogole xD
(otwórz link)

-
To jest to, odrobina szaleństwa. Bez tego życie jak zupa bez soli.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
nie uzywam soli, ale za to pieprzu i owszem - wedle mnie naturalnym kolorem kazdej zupy jest gleboka czern osiagnieta poprzez polowe paczki pieprzu i sos sojowy 

(otwórz link)

-
Ostre jedzenie ostra jazda, a co do tematu to szkoda rozbierać się z tak dobrego kasku chociaż człowiekowi by się chciało.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Lekki OffTop:
simonw zrozumiałem, że będziesz zmieniał kask na nowy? Ja nie rozwijam jak na razie szalonych prędkości i nie potrzebuje jakiegoś super kasku dlatego jeżeli byś chciał go sprzedać to napisz;) W podpisie masz moje gadu. Bo akurat szukam nowego kasku bo stary się posypał ze starości chyba;pp I proszę beż warnów;>
simonw zrozumiałem, że będziesz zmieniał kask na nowy? Ja nie rozwijam jak na razie szalonych prędkości i nie potrzebuje jakiegoś super kasku dlatego jeżeli byś chciał go sprzedać to napisz;) W podpisie masz moje gadu. Bo akurat szukam nowego kasku bo stary się posypał ze starości chyba;pp I proszę beż warnów;>
Honda...Pasja....
- Kenio
- Świeżak
Wiesz, ja go nie wywalam ale tez nie napisze ze jest uzywany przez niepalaca kobiete ;] Na razie go mam i po prostu glosno mysle ze teoretycznie oberwal , praktycznie dziala ;D Przyszlosc pokaze ;]
(otwórz link)

-
Wiesz, well ... jakby to ujac, troche hasz komora sie robi wiec lepiej zeby jakis wiatr w wiewy wlatywal inaczej oczka bola jak nie powiem co 

(otwórz link)

-
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5