Motocykle, no właśnie gdzie one są?
Też idę Monstera odpalić i mamy z kumplem na 2 polatać. Na zewnątrz słoneczko i 6-7stopni. Pogoda jak marzenie na latanie
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Sureal napisał(a):się ponczek będziemy musieli gdzieś spiknąć i pośmigać, może jutro się uda jak się z robota wyrobię.
Pozdr,
Proponuje środek przyszłego tyg Ponoć w czwartek ma być 11 stopni... i weekend ma być kozacki.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Ja wczoraj tzn już dzisiaj o 1.30 wracałem od dziewczyny na moto i wszystko byłoby super gdyby nie to, że jak zobaczyłem kawe to cała była oszroniona i okazało się że było -4 stopnie ale dla chcącego nic trudnego
Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
No i polatane Niby tylko 30km bo w tajemnicy ale i tak było przyjemnie
-
Mi w połowie drogi zaczęło trochę w łapy zachodzić bo moje rękawice mają dość dobrą wentylację. Chciałoby się więcej ale z wiadomych przyczyn nie można.
-
u mnie też koło 100 wyszło ale zrobiłem sobie w między czasie postój ze spacerem i elegancko było i widziałem 2 gości na Suzuki GSX-R i 3 na jakiś Kawach, widać chłopcy tez poczuli wiosnę
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
Witojcie !
Ja dzisiaj nawinąłem ponad 90 km. Fakt słońce grzało, ale po łapkach chłodem dawało
Jak tylko wyjechałem i dojechałem do 1 ronda małolata chciała wymusić pierwszeństwo. Ja już na rondzie byłem, a ona całkiem ślepa wpadła prosto na mnie. Gydby nie mój klakson, unik i małe prędkości to bym leżał.
Potem już tylko przyjemnie..
Ps. Widziałem chyba ze 30 motorków. W tym 4 Fazerki.
No to się powoli rozkręca sezon ..
Pozdr
Sh
Ja dzisiaj nawinąłem ponad 90 km. Fakt słońce grzało, ale po łapkach chłodem dawało
Jak tylko wyjechałem i dojechałem do 1 ronda małolata chciała wymusić pierwszeństwo. Ja już na rondzie byłem, a ona całkiem ślepa wpadła prosto na mnie. Gydby nie mój klakson, unik i małe prędkości to bym leżał.
Potem już tylko przyjemnie..
Ps. Widziałem chyba ze 30 motorków. W tym 4 Fazerki.
No to się powoli rozkręca sezon ..
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
ja wczoraj około 100km
i dzisiaj też około 100km, oczywiście wszystko z ekipą. chociaż dzisiaj była przerwa na grila (!) u kumpla na chacie, więc już całkiem wiosennie się nam zrobiło!
oczywiście moto mnóstwo się przewineło ;D
i dzisiaj też około 100km, oczywiście wszystko z ekipą. chociaż dzisiaj była przerwa na grila (!) u kumpla na chacie, więc już całkiem wiosennie się nam zrobiło!
oczywiście moto mnóstwo się przewineło ;D
-
wikples - Bywalec
Chlopaki czytam tak wasze posty i mnie krew zalewa, bo moj jeszcze w serwisie uspiony jest. Podobno do konca tygodnia maja go zrobic, a pogoda taka do niedzieli wiec moze sie jeszcze zalapie na nastepny weeekend.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat
-
Taser - Bywalec
Ależ weekend piękny był, co Panowie? W sobotę zdjąłem pokrowiec z mojej kawci , kluczyk(kontrolki palą! aku nie padł ), zapłon...kręci kręci i nie gada i tak kilkanaście razy. a że się na mechanice nie znam już czarne myśli mnie dopadły... aż tu nagle ZAGADAŁ Niedużo zrobiłem, ze 30km, ale pięknie było. okolice piastowa pod Warszawą, aleje j., rondo zesłańców syb, żwirki... Wróciłem z uśmiechem od ucha do ucha. Niestety w niedzielę nie mogłem, ale itak weekend był udany. może już śniegu nie będzie.... oby.
- niesiob
- Świeżak
Zazdroszcze wam Bo w Katowicach tragedia, słońca prawie wcale, zimno... a z tego co widziałem w pogodzie ma padać do końca tygodnia. W ogole sniegu kupe, niby drogi suche ale nie warto ryzykować.
Jazda na motorze jest drogą do wolności... poprzez manetkę gazu, odpływasz. Nie ważne jak jezdzisz i czym, czujesz powiew wiatru, problemy znikają, piękne uczucie... Pozdro dla motocyklistów róbmy to co kochamy....
-
wyspa19 - Świeżak
Taser napisał(a):Chlopaki czytam tak wasze posty i mnie krew zalewa, bo moj jeszcze w serwisie uspiony jest. Podobno do konca tygodnia maja go zrobic, a pogoda taka do niedzieli wiec moze sie jeszcze zalapie na nastepny weeekend.
Twój przynajmniej jest już w serwisie, a ja nawet nie wiem do końca kiedy kasę ogarnę na serwis... więc myśl pozytywnie
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
kwrrr... Ale Wam zazdroszczę. Czy jak Kawka stoi od końca grudnia w ogrzewanym garażu pod kocykiem, to odpali bez problemu? Nie była odpalana, ani ruszana.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Kóba napisał(a)::( kwrrr... Ale Wam zazdroszczę. Czy jak Kawka stoi od końca grudnia w ogrzewanym garażu pod kocykiem, to odpali bez problemu? Nie była odpalana, ani ruszana.
powinna odpalic;) moja po miesiacu stania w nieogrzewanym garazu zalapala za pierwszym razem, wiec chyba nie powinno byc zle;)
Jazda na motorze jest drogą do wolności... poprzez manetkę gazu, odpływasz. Nie ważne jak jezdzisz i czym, czujesz powiew wiatru, problemy znikają, piękne uczucie... Pozdro dla motocyklistów róbmy to co kochamy....
-
wyspa19 - Świeżak