Gmole własnej roboty-czy są legalne?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Traperoso napisał(a):melvin napisał(a):bo gmole są dla precli
crash pady albo klatka wyglądają o niebo lepiej
Chyba żartujesz, klatka wygląda jakbyś pospawał motocykl rurami z piwnicy. Wygląda to beznadziejnie. Gmole też mogą wyglądać beznadziejnie, choć tu jest różnica, niektórzy tak sprytnie robią gmole, że na prawdę wygląda to spoko. Tyle, że tu jest mowa bardziej o nakedach, bo w super sporcie trochę trudniej, tam lepiej zapodawać dobry crashpad
http://www.honda-hornet.pl/download.php?id=542
za****** to wygląda, z tym że nie odważyłbym się bez full butów tym jechać, w razie co mogą piszczele za****** ucierpieć.
melvin wyobrażasz sobie Drag stara z klatką???
-
YZF R1 - Moderator
Generalnie im się coś pomerdało, przecież prawie nikt prócz tych co trenują odpowiednie sporty, ośrodki nauki na A i Policji nieraz, nie stosuje klatek. Z reguły są to gmole lub crash pady.
Albo po prostu, pojęcie klatka, gmole jest bardziej fleksyjne. Co jedni nazwą gmolami ja np nazwałbym klatką i na odwrót.
Sprawdźmy:
P.S. Według autorów na stronach, wszystkie te obiekty to klatki.
Albo po prostu, pojęcie klatka, gmole jest bardziej fleksyjne. Co jedni nazwą gmolami ja np nazwałbym klatką i na odwrót.
Sprawdźmy:
P.S. Według autorów na stronach, wszystkie te obiekty to klatki.
- Załączniki
-
- 3. W końcu! To jest klatka na pewno! Wygląda to beznadziejnie i nikt nie będzie tak jeździł po ulicy!!
- klatka-gmol3.jpg (25.8 KiB) Przeglądane 3746 razy
-
- 2. To bardziej podchodzi pod gmole, bo nie ma pełnej struktury... hmm ?
- klatka-gmol2.jpg (103.79 KiB) Przeglądane 3746 razy
-
- 1. Moim zdaniem to są gmole, a zdaniem kogoś innego klatka. Jak sądzicie ?
- klatka-gmol1.jpg (148.71 KiB) Przeglądane 3746 razy
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
To żeś zapodał ekstremalny przykład, takie mi też raczej się nie podobają :d.
Patrz, to są na pewno gmole, czyż nie współgrają cudownie z ta maszyną
Patrz, to są na pewno gmole, czyż nie współgrają cudownie z ta maszyną

- Załączniki
-
- :)
- gmolehornet.jpg (95.17 KiB) Przeglądane 3734 razy
Kawasaki ER5 2005
-
się kleisz cycem do gmoli...
ja bym to nazwał klatką, z prostego powodu gmole były i są klasyczne(jedna wygięta i poniklowana rurka) jak na zdjęciu które zapodałem wyżej a jak coś jest już choć trochę kombinowane i ma np 3 mocowania albo zasłaniaplastiki to już jest klatka

ja bym to nazwał klatką, z prostego powodu gmole były i są klasyczne(jedna wygięta i poniklowana rurka) jak na zdjęciu które zapodałem wyżej a jak coś jest już choć trochę kombinowane i ma np 3 mocowania albo zasłaniaplastiki to już jest klatka

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):się kleisz cycem do gmoli...
ja bym to nazwał klatką, z prostego powodu gmole były i są klasyczne jak na zdjęciu które zapodałem wyżej...
hehe dobry tekst. Hmm nie wiem, czemu uważasz, że gmole są klasyczne, zgadzam się z tym:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gmol
Klatka, to pojęcie samo w sobie, coś co musi obejmować całość tak jak zdjęcie motocykla do stuntu co pokazałem wyżej. Przyznać musisz, że wygląda to ch*** <podejrzliwy> ?
Tobie się wbiła faza, że gmol to klasyczny. Zresztą po co się kłócić, esencją jest to, że doszliśmy do porozumienia co wygląda dobrze, a co źle

Kawasaki ER5 2005
-
To wszystko co pokazane były na zdjęciach idąc na kompromis można nazwać klatkogmolem i gitara
A o wyglądzie to bym nie dyskutował bo jest to kwestia gustu,a o tym się podobno nie dyskutuje 

Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe