Kurtka za 500zł - teks czy skóra?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- fandzoilisz
- Bywalec
ale są maile i telefony a także nasze forum więc nie musisz być z wwa żeby "mieć mnie pod ręką" jak masz pytaniaSzpiceR napisał(a):ale nie kazdy jest z waffki, stolicy, WuWuA and Dablju Dablju

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
albo od razu walnij sie do grobufandzoilisz napisał(a):wez lepiej retbike 1945 i bedzie git

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):albo od razu walnij sie do grobufandzoilisz napisał(a):wez lepiej retbike 1945 i bedzie gittylko uważaj bo retbike lubi sie rwać już przy samym zakładaniu a co może się stać podaczas szlifa wole nie mysleć ..........
juz mi sie takich bzdur nie chce czytac co moze wezmiesz ledwie do reki kurtale i sie rozpada??
- malyzck
- Bywalec
malyzck napisał(a):kosta napisał(a):albo od razu walnij sie do grobufandzoilisz napisał(a):wez lepiej retbike 1945 i bedzie gittylko uważaj bo retbike lubi sie rwać już przy samym zakładaniu a co może się stać podaczas szlifa wole nie mysleć ..........
juz mi sie takich bzdur nie chce czytac co moze wezmiesz ledwie do reki kurtale i sie rozpada??
Malyzck nie wiesz,że polskie to bee a amełykańszkie to aja...

-
mahomet84 - Świeżak
emmm moja sie rozpadła , zanczy poszło szycie na rękawie i drugie na nogawce a także urwały sie napy....mówie z własnego doświadczenia bo sam miałem retbikamalyzck napisał(a):kosta napisał(a):albo od razu walnij sie do grobufandzoilisz napisał(a):wez lepiej retbike 1945 i bedzie gittylko uważaj bo retbike lubi sie rwać już przy samym zakładaniu a co może się stać podaczas szlifa wole nie mysleć ..........

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
tak np. amerykański ICON przy retbiku to wzór do naśladowania w każdej dziedzinie, a nie trzeba daleko szukać mamy blisko niemcy i włochy które równierz mają w ofercie bardzo ciekawe firmy w rozsądnych pieniądzach jak np. modeka , held czy diadoramahomet84 napisał(a):Malyzck nie wiesz,że polskie to bee a amełykańszkie to aja...![]()
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):tak np. amerykański ICON przy retbiku to wzór do naśladowania w każdej dziedzinie, a nie trzeba daleko szukać mamy blisko niemcy i włochy które równierz mają w ofercie bardzo ciekawe firmy w rozsądnych pieniądzach jak np. modeka , held czy diadoramahomet84 napisał(a):Malyzck nie wiesz,że polskie to bee a amełykańszkie to aja...![]()
Wiem o tym,że Icona do Redlline nie ma co w ogóle porównywać ale kurtka co kosztuje 1,5k to chyba chłam nie jest według mnie...
-
mahomet84 - Świeżak
możesz mi wierzyć lub nie spotykam sie z licznymi producentami odzierzy na codzień i dobry produkt poprostu z czasem widać na 1 rzut oka, tak właśnie miło mnie zaskoczyła czeska firma 4sr i jak już ktoś nie ma majątku na skóre a koniecznie chce takową nabyć to zamiast red wynalazków kupujta 4sr dobra jakość i wykonanie w normalnych pieniądzach 

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta no kombi fajnie wygląda z tej firmy . Ale powiedz mi czemu w ogóle na allegro nie ma tej firmy ?Nowa firma czy co ?
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
4sr nowosc w Polsce z tego co sie orientuje
A Retbike, z tego co slysze to rewelacji i nie ma. Kosta to nie pierwsza osoba, ktorej poszly szwy w trakcie uzytkowania, wiec cos w tym musi byc.

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
4sr działa w polsce od zeszłego roku więc to jest ich drugi sezon, zaczeli z marką Padana , a teraz Szkopek bedzie latał w ich ubrankach. i właścicielem tej firmy jest czech który też jest zawodnikiem chyba w superbikach (czeskich naturalnie), sam tą odzierz testuje i udoskonala także jest to odzierz od zawodnika dla zawodnikajordan23 napisał(a):kosta no kombi fajnie wygląda z tej firmy . Ale powiedz mi czemu w ogóle na allegro nie ma tej firmy ?Nowa firma czy co ?
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Wyglądają naprawdę nieźle . Za 1300-1400zł można kupić świetny kombinezon.. Zastanawiałem się, że jak będę kupował za kilka miesięcy kombi to myślałem nad jakimś za 1000zł tshul ,czy buse, flm.. Ale doszedłem teraz do wniosku że chyba warto dopłacić do tej firmy 4SR . Tak mi się wydaje
-
jordan23 - Stały bywalec
Konig przecież 4sr też są 2pc http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinez ... ck-21.html
-
jordan23 - Stały bywalec
oczywiście polecam, co ciekawe kombinezony są cholernie wygodne, komfortem dorównują dainese (mam w salonie więc wiem co mówię)jordan23 napisał(a):Wyglądają naprawdę nieźle . Za 1300-1400zł można kupić świetny kombinezon.. Zastanawiałem się, że jak będę kupował za kilka miesięcy kombi to myślałem nad jakimś za 1000zł tshul ,czy buse, flm.. Ale doszedłem teraz do wniosku że chyba warto dopłacić do tej firmy 4SR . Tak mi się wydaje
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
jordan23 napisał(a):Konig przecież 4sr też są 2pc http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinez ... ck-21.html
Fakt, mój błąd
- Konig
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości