Kurtka za 500zł - teks czy skóra?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
takimzestaw bez bólu daje rada, jedną z moich kurtek jest właśnie shild od modekiNigoss napisał(a):A myslicie, ze kurtka modeka shield pro oraz spodnie modeka shield beda dobre?? Sa tekstylne, ale wydaja sie byc bardzo solidne,co myslicie? A i jeszcze jedno, czy w takim kombiku mozna latac rowniez turystycznie, na dluzsze wypady za miasto?

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):na lato obleci natomiast proponował bym wymienić ochraniacze gdyż są opór gówniane, i plastiki na barkach lubią uwierać. generalnie ja zrezygnowałem z tej firmy u siebie w salonie........
Mam takie pytanie chodzi mi o ochraniacze na wymianę do kurtki tekstylnej. Dokładnie na łokcie i barki. Czy ktoś orientuję się gdzie mogę kupić takie ochraniacze. W sklepach w USA widziałem tego sporo, ale u nas nic.
Pozdrawiam
- MaciejeR
- Świeżak
kosta napisał(a):malyzck napisał(a):ludzie kurtki redline czy retbike nie kupicie za 500 zł dobrej jakosci?? wiadomo mozna kupic alpine i za 2000 zl ale nie wielu na to stac
nie to nie są kurtki dobrej jakościretbike skóra jakościaowo i szycie jest opór marne a redline to kopia (zresztą mało udana) amerykańskiego Akona i jakościowo też tak sobie, oczywiście życzyłbym sobie aby każdego było stać na dainese czy alpine, naszczęście są firmy pośrednie które nie mają mocno wygórowanych cen a ich produkt naprawde daje rade. przykłądem jest 4sr czeski bardzo dobry jakościowo produkt za średnią kase oraz oczko wyżej arlen i berki
Wnioskuję jak mówisz o kopii to chodzi Ci o kurkę black titan redlin'a ,ale dlaczego uważasz ,że jest "mało udana"?? Wykonana jest według mnie dobrze http://www.redline.com.pl/index.php?pag ... 64&lang=pl Wiadomo ,że to nie kurtka z USA ale za te pieniądze to raczej szajsu by nie wciskali według mnie,ale jak masz opinie innych ludzi lub z własnego doświadczenia coś na temat tej kurtki wiesz to chętnie się dowiem czegoś.Pozdro.

-
mahomet84 - Świeżak
MaciejeR napisał(a):Mam takie pytanie chodzi mi o ochraniacze na wymianę do kurtki tekstylnej. Dokładnie na łokcie i barki. Czy ktoś orientuję się gdzie mogę kupić takie ochraniacze. W sklepach w USA widziałem tego sporo, ale u nas nic.
Pozdrawiam
na moto-akcesoria jest multum ochraniczy do wyboru, na allegro tez czasem sie cos trafia
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
nie kłóćcie sie panowie
a tu jest całe kombi ze skory za 720 http://www.******/product_in ... s_id=21350
co na to powiecie? czy to jest razem z ochraniaczami czy trzeba dokupic je?

a tu jest całe kombi ze skory za 720 http://www.******/product_in ... s_id=21350
co na to powiecie? czy to jest razem z ochraniaczami czy trzeba dokupic je?
- emzeta
- Świeżak
Trzeba dokupić . Pisze "Możliwość dobrania protektorów CE w ramionach, łokciu, grzbiecie i kolanach "
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
mahomet84 napisał(a):kosta napisał(a):malyzck napisał(a):ludzie kurtki redline czy retbike nie kupicie za 500 zł dobrej jakosci?? wiadomo mozna kupic alpine i za 2000 zl ale nie wielu na to stac
nie to nie są kurtki dobrej jakościretbike skóra jakościaowo i szycie jest opór marne a redline to kopia (zresztą mało udana) amerykańskiego Akona i jakościowo też tak sobie, oczywiście życzyłbym sobie aby każdego było stać na dainese czy alpine, naszczęście są firmy pośrednie które nie mają mocno wygórowanych cen a ich produkt naprawde daje rade. przykłądem jest 4sr czeski bardzo dobry jakościowo produkt za średnią kase oraz oczko wyżej arlen i berki
Wnioskuję jak mówisz o kopii to chodzi Ci o kurkę black titan redlin'a ,ale dlaczego uważasz ,że jest "mało udana"?? Wykonana jest według mnie dobrze http://www.redline.com.pl/index.php?pag ... 64&lang=pl Wiadomo ,że to nie kurtka z USA ale za te pieniądze to raczej szajsu by nie wciskali według mnie,ale jak masz opinie innych ludzi lub z własnego doświadczenia coś na temat tej kurtki wiesz to chętnie się dowiem czegoś.Pozdro.
Z tego co widzÄ™ to podrobiony model ICONA
-
MaRRiusz - Świeżak
kosta napisał(a):bo jest zrobiona z gównianej jakościowo skóry i sposób szycia pozostawia wiele do życzenia...........
A skąd to wiesz? Spojrzałeś na to i tak stwierdziłeś? Albo jesteś zdania jak nie "amerykńszka" to już musi być szajs?Jakieś dowody na to masz ,że jest badziew?

-
mahomet84 - Świeżak
K**** już nie wiem jak mam ci coś tłumaczyć, weź może popytaj na forum czym sie zajmuje bo normalnie zadajesz pytania jak kretyn, www.3fun.pl znadziesz mnie w dziale ubrań jako brand menagera jeśli dalej będziesz miał kolejne błyskotliwe uwagi to faktycznie będzie znaczyć że jesteś kretyn.........mahomet84 napisał(a):A skąd to wiesz? Spojrzałeś na to i tak stwierdziłeś? Albo jesteś zdania jak nie "amerykńszka" to już musi być szajs?Jakieś dowody na to masz ,że jest badziew?

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):K**** już nie wiem jak mam ci coś tłumaczyć, weź może popytaj na forum czym sie zajmuje bo normalnie zadajesz pytania jak kretyn, www.3fun.pl znadziesz mnie w dziale ubrań jako brand menagera jeśli dalej będziesz miał kolejne błyskotliwe uwagi to faktycznie będzie znaczyć że jesteś kretyn.........mahomet84 napisał(a):A skąd to wiesz? Spojrzałeś na to i tak stwierdziłeś? Albo jesteś zdania jak nie "amerykńszka" to już musi być szajs?Jakieś dowody na to masz ,że jest badziew?
Nie mam pojęcia czym się zajmujesz i nie musisz mnie obrażać bo ja Cie nie obrażałem...

-
mahomet84 - Świeżak
kosta napisał(a): K**** już nie wiem jak mam ci coś tłumaczyć, weź może popytaj na forum czym sie zajmuje bo normalnie zadajesz pytania jak kretyn
To tak jakbyś uważał ,że nim jestem ale walę już to i kończę z Tobą temat...
-
mahomet84 - Świeżak
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
ale są maile i telefony a także nasze forum więc nie musisz być z wwa żeby "mieć mnie pod ręką" jak masz pytaniaSzpiceR napisał(a):ale nie kazdy jest z waffki, stolicy, WuWuA and Dablju Dablju

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości