Kurtka za 500zł - teks czy skóra?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
takimzestaw bez bólu daje rada, jedną z moich kurtek jest właśnie shild od modekiNigoss napisał(a):A myslicie, ze kurtka modeka shield pro oraz spodnie modeka shield beda dobre?? Sa tekstylne, ale wydaja sie byc bardzo solidne,co myslicie? A i jeszcze jedno, czy w takim kombiku mozna latac rowniez turystycznie, na dluzsze wypady za miasto?

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
kosta napisał(a):na lato obleci natomiast proponował bym wymienić ochraniacze gdyż są opór gówniane, i plastiki na barkach lubią uwierać. generalnie ja zrezygnowałem z tej firmy u siebie w salonie........
Mam takie pytanie chodzi mi o ochraniacze na wymianę do kurtki tekstylnej. Dokładnie na łokcie i barki. Czy ktoś orientuję się gdzie mogę kupić takie ochraniacze. W sklepach w USA widziałem tego sporo, ale u nas nic.
Pozdrawiam
- MaciejeR
- Świeżak
kosta napisał(a):malyzck napisał(a):ludzie kurtki redline czy retbike nie kupicie za 500 zł dobrej jakosci?? wiadomo mozna kupic alpine i za 2000 zl ale nie wielu na to stac
nie to nie są kurtki dobrej jakościretbike skóra jakościaowo i szycie jest opór marne a redline to kopia (zresztą mało udana) amerykańskiego Akona i jakościowo też tak sobie, oczywiście życzyłbym sobie aby każdego było stać na dainese czy alpine, naszczęście są firmy pośrednie które nie mają mocno wygórowanych cen a ich produkt naprawde daje rade. przykłądem jest 4sr czeski bardzo dobry jakościowo produkt za średnią kase oraz oczko wyżej arlen i berki
Wnioskuję jak mówisz o kopii to chodzi Ci o kurkę black titan redlin'a ,ale dlaczego uważasz ,że jest "mało udana"?? Wykonana jest według mnie dobrze http://www.redline.com.pl/index.php?pag ... 64&lang=pl Wiadomo ,że to nie kurtka z USA ale za te pieniądze to raczej szajsu by nie wciskali według mnie,ale jak masz opinie innych ludzi lub z własnego doświadczenia coś na temat tej kurtki wiesz to chętnie się dowiem czegoś.Pozdro.

-
mahomet84 - Świeżak
MaciejeR napisał(a):Mam takie pytanie chodzi mi o ochraniacze na wymianę do kurtki tekstylnej. Dokładnie na łokcie i barki. Czy ktoś orientuję się gdzie mogę kupić takie ochraniacze. W sklepach w USA widziałem tego sporo, ale u nas nic.
Pozdrawiam
na moto-akcesoria jest multum ochraniczy do wyboru, na allegro tez czasem sie cos trafia
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
nie kłóćcie sie panowie
a tu jest całe kombi ze skory za 720 http://www.******/product_in ... s_id=21350
co na to powiecie? czy to jest razem z ochraniaczami czy trzeba dokupic je?

a tu jest całe kombi ze skory za 720 http://www.******/product_in ... s_id=21350
co na to powiecie? czy to jest razem z ochraniaczami czy trzeba dokupic je?
- emzeta
- Świeżak
Trzeba dokupić . Pisze "Możliwość dobrania protektorów CE w ramionach, łokciu, grzbiecie i kolanach "
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
mahomet84 napisał(a):kosta napisał(a):malyzck napisał(a):ludzie kurtki redline czy retbike nie kupicie za 500 zł dobrej jakosci?? wiadomo mozna kupic alpine i za 2000 zl ale nie wielu na to stac
nie to nie są kurtki dobrej jakościretbike skóra jakościaowo i szycie jest opór marne a redline to kopia (zresztą mało udana) amerykańskiego Akona i jakościowo też tak sobie, oczywiście życzyłbym sobie aby każdego było stać na dainese czy alpine, naszczęście są firmy pośrednie które nie mają mocno wygórowanych cen a ich produkt naprawde daje rade. przykłądem jest 4sr czeski bardzo dobry jakościowo produkt za średnią kase oraz oczko wyżej arlen i berki
Wnioskuję jak mówisz o kopii to chodzi Ci o kurkę black titan redlin'a ,ale dlaczego uważasz ,że jest "mało udana"?? Wykonana jest według mnie dobrze http://www.redline.com.pl/index.php?pag ... 64&lang=pl Wiadomo ,że to nie kurtka z USA ale za te pieniądze to raczej szajsu by nie wciskali według mnie,ale jak masz opinie innych ludzi lub z własnego doświadczenia coś na temat tej kurtki wiesz to chętnie się dowiem czegoś.Pozdro.
Z tego co widzę to podrobiony model ICONA
-
MaRRiusz - Świeżak
kosta napisał(a):bo jest zrobiona z gównianej jakościowo skóry i sposób szycia pozostawia wiele do życzenia...........
A skąd to wiesz? Spojrzałeś na to i tak stwierdziłeś? Albo jesteś zdania jak nie "amerykńszka" to już musi być szajs?Jakieś dowody na to masz ,że jest badziew?

-
mahomet84 - Świeżak
K**** już nie wiem jak mam ci coś tłumaczyć, weź może popytaj na forum czym sie zajmuje bo normalnie zadajesz pytania jak kretyn, www.3fun.pl znadziesz mnie w dziale ubrań jako brand menagera jeśli dalej będziesz miał kolejne błyskotliwe uwagi to faktycznie będzie znaczyć że jesteś kretyn.........mahomet84 napisał(a):A skąd to wiesz? Spojrzałeś na to i tak stwierdziłeś? Albo jesteś zdania jak nie "amerykńszka" to już musi być szajs?Jakieś dowody na to masz ,że jest badziew?

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
kosta napisał(a):K**** już nie wiem jak mam ci coś tłumaczyć, weź może popytaj na forum czym sie zajmuje bo normalnie zadajesz pytania jak kretyn, www.3fun.pl znadziesz mnie w dziale ubrań jako brand menagera jeśli dalej będziesz miał kolejne błyskotliwe uwagi to faktycznie będzie znaczyć że jesteś kretyn.........mahomet84 napisał(a):A skąd to wiesz? Spojrzałeś na to i tak stwierdziłeś? Albo jesteś zdania jak nie "amerykńszka" to już musi być szajs?Jakieś dowody na to masz ,że jest badziew?
Nie mam pojęcia czym się zajmujesz i nie musisz mnie obrażać bo ja Cie nie obrażałem...

-
mahomet84 - Świeżak
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
ale są maile i telefony a także nasze forum więc nie musisz być z wwa żeby "mieć mnie pod ręką" jak masz pytaniaSzpiceR napisał(a):ale nie kazdy jest z waffki, stolicy, WuWuA and Dablju Dablju

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe