KÄ…cik pakera.
Deadmau5 napisał(a):Nie chce Fikol ingerowac w twoje przekonia, ale wyciskanie polaga wlasnie na delikatnym dotknieciu klatki piersiowej gryfem.Moze wiesz lepiej, ja tam nie wiem, zawsze mozesz przejsc sie na silownie i popatrzec, bo z tego co piszesz wnioskuje, ze nigdy nie probowales walczyc z ciezarami.
Znaczy po czym wywnioskowałeś ? Jak sam napisałeś i z tym się zgodzę, że wyciskanie polega na delikatnym dotknięciu klatki sztangą. Nie ma co się na słowa przepychać i ćwiczyć tak żeby sobie krzywdy nie zrobić

- Fikoł
- Świeżak
Jak narazie, to miesieczna obowiazkowa przerwa 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
No pewnie. Odpowiednia dieta jest najważniejsza. I tak jak mówisz stanowi 50% sukcesu a śmię twierdzić że nawet więcej.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Przykladem dobrej genetyki moze byc sp Jesse Marunde. Facet nie byl jakis niezwykle duzy w porownaniu do rywali, a jednak czesto robil ich jak chcial w ciezarach.
-
zadzior - Stały bywalec
dobra genetyka to np szerokie nadgarstki, nogi itp
wczoraj wróciłem na siłkę po 3miechach boshee.. zdycham.. zaczynam znowu ogólno rozwojówkę a po niej byłem jeszcze na basenie.
wszystko boli... ale o dziwo jak cwiczyłem zauważyłem coś czego wcześniej nie było
bardzo ładnie było widac mięsnie, podwinąłem rękawki i patrzę noo tego wcześniej nie było aby moje miesnie były tak dobrze widoczne
napiąłem bicka a on taki wielki się zrobił że nie dałem rady go objąc ręką a przed treningiem spokojnie go obejmowałem hmmm.. a nic nie koksiłem ale czas zacząc ;d
dzien wczesniej piłem wódę czyż by to ona tak działałaa?? jeśli tak to teraz wiem dla czego tyle sportowcy piją ;d
wczoraj wróciłem na siłkę po 3miechach boshee.. zdycham.. zaczynam znowu ogólno rozwojówkę a po niej byłem jeszcze na basenie.
wszystko boli... ale o dziwo jak cwiczyłem zauważyłem coś czego wcześniej nie było
bardzo ładnie było widac mięsnie, podwinąłem rękawki i patrzę noo tego wcześniej nie było aby moje miesnie były tak dobrze widoczne
napiąłem bicka a on taki wielki się zrobił że nie dałem rady go objąc ręką a przed treningiem spokojnie go obejmowałem hmmm.. a nic nie koksiłem ale czas zacząc ;d
dzien wczesniej piłem wódę czyż by to ona tak działałaa?? jeśli tak to teraz wiem dla czego tyle sportowcy piją ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bosti, genetyka to rowniez wrodzona sila.Czesto mozna spotkac sie z kim nie uprawiajacym silowni itp., a dysponujacym zdecydowanie wieksza sila od wiekszosci rowiesnikow.Taka osoba jesli trafi w dobre rece na silowni moze w przyszlosci byc piekelnie dobra w silowych tematach.Co do twoich wiekszych miesni heh, przez wakacje nie cwiczylem (praca), we wrzesniu pierwsz dzien na silce i co? O kurrw, nie wiedzialem ze taki duzy jestem
Moze sie nam tylko wydawac, ale mysle ze dluzsza przerwa zajebiscie zregenerowala miesnie i znowu maja ochote na walke z ciezarami 

-
zadzior - Stały bywalec
Spokojnie Szpicer, do sukcesu duzy procent daje wola walki, determinacja, wiele wyrzeczen i tak dalej
Podsumowojac jest w **** i ciut ciut czynnikow ktore przyczyniaja sie do naszego sukcesu na silowni, jesli masz slaba genetyke, to nadrobisz to innymi.Jesli zalezy ci na rzezbie, to genetyka w ogole nie powinna ci przeszkadzac, gorzej jesli chcialbys wyrosnac na mlodego pudziana czy savickasa 

-
zadzior - Stały bywalec
Bostorn napisał(a):dzien wczesniej piłem wódę czyż by to ona tak działałaa?? jeśli tak to teraz wiem dla czego tyle sportowcy piją ;d
Hehe coś w tym jest. Ja ostatnio też tak miałem. W sobotę miałem ostre picie(18 kumpla), co prawda w niedziele myślałem że umrę ale za to w poniedziałek na siłce brałem ciężary gdzieś o 10%większe niż zwykle

-
Lukashek - Świeżak
Deadmau5 napisał(a):Przykladem dobrej genetyki moze byc sp Jesse Marunde. Facet nie byl jakis niezwykle duzy w porownaniu do rywali, a jednak czesto robil ich jak chcial w ciezarach.
Deadmau5 uważasz,że on jak i reszta tych mutantów nic nigdy nie brała i do takiej formy doszli na odżywkach?Dlaczego Jesse już nie żyje,bo przeholował miał kontuzję chciał szybko odrobić formę(śledziłem wtedy ten sport co jak kto z kim) i nastąpiła awaria organizmu...
-
mahomet84 - Świeżak
Jak nie bierzesz, to nie wygrywasz, lecz chodzi mi bardziej o jego budowe ciala.Nie byl "duzy", czesto bez koszulki mozna bylo go zobaczyc i nigdy nie powiedzialbym, ze moze rywalizowac z czolowka strongmanow na swiecie.
-
zadzior - Stały bywalec
Lukashek napisał(a):Bostorn napisał(a):dzien wczesniej piłem wódę czyż by to ona tak działałaa?? jeśli tak to teraz wiem dla czego tyle sportowcy piją ;d
Hehe coś w tym jest. Ja ostatnio też tak miałem. W sobotę miałem ostre picie(18 kumpla), co prawda w niedziele myślałem że umrę ale za to w poniedziałek na siłce brałem ciężary gdzieś o 10%większe niż zwykle
mam tu dla Ciebie odpowiedź kolego haha
http://pl.youtube.com/watch?v=hh2mMBxmK ... re=related
a co do tej genetyki

kiedyś widzialem w tv o najsilniejszym człowieku swiata.
Dali do porównania siłaczy atletów itp i na ostatnim miejscu średniej postury kolesia w goglach. kazdy rwał książkę telefoniczną.
o dziwo ten w okularkach szybciej porwał od tego pakiera.
Jak później o nim coś napisali, powiedzieli ma niezwykły dar- bardzo wy3małe kości, silne mięsnie i cos tam cos tam. Dzięki jego budowie kosci miał on ta nadludzką siłę
a ja sobie wezme koksy ;d i też będe miał tyle siły ;d aby zrobic 2 pompki;d każdy ma koksa?? Mam i ja

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bosti, wiekszosc kulturystow jest niskich, ale znaczenia "maly" w moim poscie nie oznacza wzrostu tylko typu budowy ciala 

-
zadzior - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 173 gości