Jakiej mUzyki słuchacie
I'm black metaller pozdro do spazz. A jakich zespolow sluchasz bo ja tych "skandynawskich glownie" tj. Gorgoroth, Satyricon, Mayhem etc. No i oczywiscie polski death-vader, behemoth no i wiele wiele innych... Chcecie to wywalcie tego posta. Bo widze ze sie tu klocicie i kazde slowo moze byc uzyte przeciwko mnie.... pEWNIE ZARAZ DOSTANE opi...... ze odnawiam temat... albo cos w tym stylu.
-
KrzysiuRanger - VIP Ścigacz.pl
Moje uszy są również dość uniwersalne. No Choc za młode na bluesa, Muzyke klasyczna czy poważną, a raczej nie wytrzymuja Ciężkiego metalu. A reszta dość przyjemnie wchodzi zależnie od nastroju. od rocka ( nawet czasem Metalicki) po dobry prawdziwy polski hip hop. Podkreślam DOBRY!!! Nie mylić z mezem czy 18L! Ci co wiedzą co to znaczy napewno mnie rozumieją! Pozdrawiam
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
Dobry, czyli z przed ładnych paru lat.
Co do blues'a, muzyki klasycznej, i tym podobnych, to raczej nie jest to zależne od wieku. Każda indywidualna jednostka w każdej muzyce odnajdzie pewne szczegóły, jedne będą jej pasować, a drugie nie. Jest to tak zwane "wpadanie w ucho" danego kawałka, czyli pewna specyficzna kompozycja brzmienia.
Poza tym jedna muzyka zawiera więcej tych szczegółów, druga mniej, a nie każdy lubi zbyt skomplikowaną muzykę. W końcu chyba większość osób na forum używa muzyki do dobrej zabawy na parkiecie. Oczywiście szanujemy ich , to jest normalne zjawisko i każdy ma prawo słuchać tego co mu się podoba. Ja przykładowo po tych wszystkich perypetiach z muzyką ostałem na klasyce (oczywiście słucham też całej reszty, chociaż techno rzadziej, a hh to już raczej wcale).
Pozdrawiam.
Co do blues'a, muzyki klasycznej, i tym podobnych, to raczej nie jest to zależne od wieku. Każda indywidualna jednostka w każdej muzyce odnajdzie pewne szczegóły, jedne będą jej pasować, a drugie nie. Jest to tak zwane "wpadanie w ucho" danego kawałka, czyli pewna specyficzna kompozycja brzmienia.
Poza tym jedna muzyka zawiera więcej tych szczegółów, druga mniej, a nie każdy lubi zbyt skomplikowaną muzykę. W końcu chyba większość osób na forum używa muzyki do dobrej zabawy na parkiecie. Oczywiście szanujemy ich , to jest normalne zjawisko i każdy ma prawo słuchać tego co mu się podoba. Ja przykładowo po tych wszystkich perypetiach z muzyką ostałem na klasyce (oczywiście słucham też całej reszty, chociaż techno rzadziej, a hh to już raczej wcale).
Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Mozna tez laczyc dwa zupelnie rozne i odbiegajace od siebie gatunki muzyki tak jak ja - METAL+KLASYKA i tak jest cooL!
-
KrzysiuRanger - VIP Ścigacz.pl
;]
hardcore/metalcore/death metal/grind core/screamo/old school/punk/ ;]
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Panic at the disco, Nickelback, Blink 182, Green Day, Avril Levigne, Linkin Park... itd.
W sumie to wszystko co da się słuchać
Osobiście raczej niejestm zwolennikiem muzyki klasycznej i metalu (z małymi wyjątkami) A tak pozatym to wszystko od A-Z
W sumie to wszystko co da się słuchać
Osobiście raczej niejestm zwolennikiem muzyki klasycznej i metalu (z małymi wyjątkami) A tak pozatym to wszystko od A-Z
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
własnie wpadła mi w łapki płytka Razor Point...w zyciu bym nie przypuszczał, że polacy potrafią robić tak solidny Drum'n'Bass...poziom niemal clear british, Ed Rush by się nie powstydził.
Polecam fanom gatunku.
Polecam fanom gatunku.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum