Zakup Ducati a serwis
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja mam 848 kupiłem całkiem niedawno, ale jak na razie nic się nie psuje, jeśli chodzi o serwisowanie i częsci to też nie ma wielkiego problemu cóż może nie jest tak jak w japoni (widomo japońce bardzo popularne) ale nie jest źle, spokojnie możesz kupić 1098 

>>>Perłowy Dukat 848<<<

-
Lone - Świeżak
jezeli mialbym kupowac ducata to tylko spec EU. Juz jestem takiego zdania
Mysle ze na rynek europejski sa lepiej spasowane
tonicjusz jezeli to bylo pytanie domnie, to moim dotychczasowym sprzetem jest R6 '08, tylko pod koniec sezonu juz cos brakowalo mocy
A slyszalem ze V-ki maja wiecej mocy niz tysiace. Dlatego tez padlo na Ducati. Ale czy to prawda z ta wieksza moca V-ki ?

Pasek od sieksona 

-
kuba - Świeżak
Oddają ją w inny sposób dlatego towarzyszy nam wrażenie że mocy jest więcej to tak jak by się przejechać dislem o podobnej mocy do benzyny to trochę inne porównanie ale tak można to zobrazować . Wątpie by ducati dało rade gsxr 1000 czy r1 z 2008 roku na torze jednak stylem , wyglądem i prestiżem wygrywa z nimi i to znacznie .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
V ka o pojemności 1000 cm3 ma mniej mocy niż rzędowy silnik w 1000 cm3 zaś V-ka ma większy moment obrotowy co daje zdecydowanie lepsze przyspieszenie w dolnym zakresie obrotów zaś szybciej się kończy przy większych prędkościach...
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):V ka o pojemności 1000 cm3 ma mniej mocy niż rzędowy silnik w 1000 cm3 zaś V-ka ma większy moment obrotowy co daje zdecydowanie lepsze przyspieszenie w dolnym zakresie obrotów zaś szybciej się kończy przy większych prędkościach...
Zalezy ktora, powiedzmu 1098R ma wiecej mocy od 95% fabrycznie produkowanych rzedowek.
Ale ogolnie mozna powiedziec,ze jest tak jak mowisz.
- xxtreme
- Świeżak
kuba napisał(a):jezeli mialbym kupowac ducata to tylko spec EU. Juz jestem takiego zdaniaMysle ze na rynek europejski sa lepiej spasowane
![]()
![]()
O czym ty mowisz? Jakie spasowanie? Czym sie rozni spec EU od UK, JAP nieliczac lamp? Czym od US?
- xxtreme
- Świeżak
A niech se japońce robia,wersja 1098 z magiczną literka 'R" po wymianie komputera pokladowego i wydechu,który dorzucają przy kupnie motocykla,masz juz 200 KM i porządny moment,tak wiec wnioski nasuwają sie same... A zwykle 1098 z 160 KM i 122 Nm tez tak blado nie wypada.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Co do punktow serwisowych... swego czasu gdy PoloniaCup z Tarnowskicg Gór byla importerem Ducati na Polske miala tez autoryzowany serwis.
W tej chwili PoloniaCup jest przedstawicielem Polarisa ale wiem ze ich mechniacy w dalszym ciagu sa w stanie pozadnie serwisowac Ducati, maja pozadny warsztat z calym tym fikusnym osprzetem do tych paskow rozrzadu itd. Cennik pewnie tez maja stosowny dla Ducati
W tej chwili PoloniaCup jest przedstawicielem Polarisa ale wiem ze ich mechniacy w dalszym ciagu sa w stanie pozadnie serwisowac Ducati, maja pozadny warsztat z calym tym fikusnym osprzetem do tych paskow rozrzadu itd. Cennik pewnie tez maja stosowny dla Ducati

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
xxtreme napisał(a):YZF R1 napisał(a):V ka o pojemności 1000 cm3 ma mniej mocy niż rzędowy silnik w 1000 cm3 zaś V-ka ma większy moment obrotowy co daje zdecydowanie lepsze przyspieszenie w dolnym zakresie obrotów zaś szybciej się kończy przy większych prędkościach...
Zalezy ktora, powiedzmu 1098R ma wiecej mocy od 95% fabrycznie produkowanych rzedowek.
Ale ogolnie mozna powiedziec,ze jest tak jak mowisz.
Niewiem, tam sa tanie motocykle prawie o polowe to skads ta cena do jakosci musi sie brac.
Pasek od sieksona 

-
kuba - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości