B-King
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
B-King
Czy jest ktoś kto ma może ten motocykl lub porzejechał nim więcej niż 1000 km . Miałem okazję przejechać się nim na dniach otwatych Karawany Suzuki ale zrobiłem może 60 km i już minął czas jazdy i trzebabyło go oddać do salonu.Mimo to mam pozytywne zdanie o nim i myslę jakby tu wejść w jego posiadanie- nie jest to używany GS czy innny bandit. 34 tys zl to troche kasy wiec moze raty lub leasing.Chcialbym zeby ktos kto go ma na codzien powiedzial o jego wadach jesli sa itp.
- Aczi
- Świeżak
No wady są zawsze . Według mnie moto wygląda swietnie , oglądałem go w monachium w salonie . No ale co do eksploatacji to się nie wypowiem . Nie słyszałem tez by ktoś tu na forum jeździł b-king nowa hayabusa to owszem .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
również nie wypowiem się co do używania. mogę jedynie powiedzieć, że ze wszystkich testów jakie czytałem, nie przypominam sobie jakichś poważnych uwag. ponoć dopracowana konstrukcja, dająca wiele radości z jazdy. chociaż mi nasuwa się pytanie: jaki sens ma kupowanie nakeda z mocą 180KM?
-
SQ - Mieszkaniec forum
nie ma problemu ja w tym roku oblatałem chyba wszystko oprócz skuterów... ale to dzięki temu ze znam ich tam wszystkich to mi rezerwowali wiec tylko oddawałem i brałem następny oczywiście Yamaha R1 model 08 to był najfajniejszy z wypożyczonych... Korzystaj Spazz Yamaha fajnie to organizuje sądzę ze jest to fajny gest w stronę klienta....
-
YZF R1 - Moderator
a ja Ci kolego pomoge moze chociaż troszke
a wiec mój sąsiad jest szczesliwym posiadaczem Bkinga i z tego co mówił wnioskuje ze tylko go zachwalał zrobil kolo 7000 km jedyna wada jaką mi opisał to problem z elektryką w liczniku po trasie w deszczu nie bylo podswietlania jednak usterka sama sie naprawila tak by można powiedziec ... silnik wiadomo jak w buzie wiec dopracowana konstrukcja

a wiec mój sąsiad jest szczesliwym posiadaczem Bkinga i z tego co mówił wnioskuje ze tylko go zachwalał zrobil kolo 7000 km jedyna wada jaką mi opisał to problem z elektryką w liczniku po trasie w deszczu nie bylo podswietlania jednak usterka sama sie naprawila tak by można powiedziec ... silnik wiadomo jak w buzie wiec dopracowana konstrukcja
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Ciężko opisać w tej chwili jakieś wady gdyż jest to nowy motocykl.
A co do MT01 zgadzam sie również że jest to lokomotywa na dwóch kołach.
Nie ma jak wibracje od V2
A co do MT01 zgadzam sie również że jest to lokomotywa na dwóch kołach.
Nie ma jak wibracje od V2
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Bking mial byc krolem, ale to nowy vmax króluje 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Czym jest B-King ? A czym nie jest ?
185KM na miasto ?
185KM na trasÄ™ ?
250 kg na tor ?
185KM na miasto ?
185KM na trasÄ™ ?
250 kg na tor ?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Chciałem kupić MT-01(podobała mi się z wyglądu)ale kolega testował i mi odradził że będę mocno rozczarowany osiągami i polecił B-Kinga bo testował i ponoć zajebiście więc kupiłem przed świętami ale strasznie zimno i polatałem chwilę(było super)coś więcej mogę napisać jak będzie cieplej.Prowadzi się leciutko i przyjemnie,mega przyspieszenie,fajny wygląd.Pzd.
- domber
- Świeżak
Grochu 007 .Nie wiem jak jest do końca z tą kasą z kieszeni ale na 90% nic nie płacisz nawet po totalnym dzwonie.Ja już trzeci rok jeżdże w Karawanie Suzuki- to takie dni otwarte i myślę że te pojazdy mają full casco na wypadek takich historii co prawda zanim wydadzą ci moto to robią ksero prawka i dowodu osobistego ale myślę że to na wypadek gdyby komuś przyszlo do głowy ze sprzetem już nie wrócić:).Dwa lata temu jeden koleś na tych jazdach totalnie zgruzował suzi intrudera 1800 i raczej nie miał z tego powodu nieprzyjemności.Jedyny kłopot jaki przysporzył dealerowi to to że nie mieli takiego drugiego i przez ch*** ja i inni w kolejce już się nim nie przejechali.
Ostatnio edytowano 3/1/2009, 02:53 przez Aczi, łącznie edytowano 1 raz
- Aczi
- Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości