Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
lepiej zaplacic wiecej i uzytkowac niz zaplacic grosze i sie raz przejechac... a 300zl to co prawda nie tak duzo ale jak bedziesz chcial ja doprowadzic to stanu jezdzacego to juz wiele wiecej pieniedzy wylozysz
				mam chęć na PIAGGIO NRG  ;P
suszarki dołem
			suszarki dołem
- 

młody_NRG
- Świeżak
Za 300 zł po wsiach mozesz wychaczyć wsk co pali od kopa....
				KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Człowieku, takich motocykli nie kupuje się dla v-maxa i przyspieszenia. Liczy się klasa  .
.
Myślę, że nie można tego porównać do typowych 125'tek, jakimi są niewątpliwie RS'ki, NSR'ki itp.
Wiesz, wszystko zależy od jej stanu. Myślę, że prędkości w granicach 100 km/h nie są jej obce.
				 .
.
Myślę, że nie można tego porównać do typowych 125'tek, jakimi są niewątpliwie RS'ki, NSR'ki itp.
Wiesz, wszystko zależy od jej stanu. Myślę, że prędkości w granicach 100 km/h nie są jej obce.

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
- 

Kvj
- Świeżak
v max 110/115 kmph no i troche musisz sie rozpędzac zeby to osiagnąc,ale tragedii nie ma  

- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Jeśli V-max jest 110-120 to z takimi prędkościami się nie podróżuje tylko ok 90km/h.
				,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Åšcigacz.pl
Ja bym byl za honda.No i na trasie bedziesz mógl lecieć tak 90-100 kmh,ale to i tak wystarczajaca prędkośc,przy tej prędkosci jeszcze malo pali,a jadąc już te 110 to troche silnik palujesz i potrafi więcej spalic  

- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
-13 lat, karta motorowerowa
-160 cm wzrostu
szukam fajnego moto z biegami.. nie bede sie rozpisywal- do tej pory myslalem nad kupnem ogara 900 i bardzo sie na niego napalilem ale mam jeszcze na mysli Rieju RS2 Matrix, no i teraz mnie interesuje jaka jest wysokosc siedzenia w tym Matrix-ie, ile on pali i ile wazy. no i tak ogolni eczy dam rade na nim pojezdzic, czy sie na nim nie wywale jak sie bede zatrzymywal itp. z ory dzieki za odpowiedz, pzDr
				-160 cm wzrostu
szukam fajnego moto z biegami.. nie bede sie rozpisywal- do tej pory myslalem nad kupnem ogara 900 i bardzo sie na niego napalilem ale mam jeszcze na mysli Rieju RS2 Matrix, no i teraz mnie interesuje jaka jest wysokosc siedzenia w tym Matrix-ie, ile on pali i ile wazy. no i tak ogolni eczy dam rade na nim pojezdzic, czy sie na nim nie wywale jak sie bede zatrzymywal itp. z ory dzieki za odpowiedz, pzDr

Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

- 

norecqi
- Świeżak
Ogara nie bierz pod żadnym pozorem. Same z nim problemy, osiągi słabe, wygląd rzecz gustu (chociaż dziwię się tym, którym się on podoba). 
Z tych dwóch oczywiście lepszym wyborem będzie Rieju. Poradzisz sobie z nim spokojnie - przecież to tylko 50cc... no chyba, że masz anoreksje :]
				Z tych dwóch oczywiście lepszym wyborem będzie Rieju. Poradzisz sobie z nim spokojnie - przecież to tylko 50cc... no chyba, że masz anoreksje :]
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
			- 

C-bool
- Mieszkaniec forum
Powinienes nie miec problemów z tym Matrixem.A ogara wybij se z glowy,w porównaniu do matrixa który juz prezentuje dośc wysoką jakosc,romet jest 100 lat za murzynami...
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Kupuj RS'kę :}. A jeżeli chodzi o te dwa to tylko Rieju, nie ma innej opcji. Ogar to ścierwo, ten dzisiejszy ofc.
@ Down
Skoro myślał o Ogarze 900 to podejrzewam, że dysponuje kwotą powyżej 3000zł. Ogar tyle kosztuje, a Rieju nawet do 5000zł. Duży rozrzut.

@ Down
Skoro myślał o Ogarze 900 to podejrzewam, że dysponuje kwotą powyżej 3000zł. Ogar tyle kosztuje, a Rieju nawet do 5000zł. Duży rozrzut.
Ostatnio edytowano 23/12/2008, 20:10 przez Kvj, łącznie edytowano 2 razy

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
- 

Kvj
- Świeżak
- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
wiesz poszedlem z ojcem na uklad : Srednia (......) no i mi kupi motor, do tej pory umowiolem sie z nim na ogara, czyli nie cale 3000zl, ale go zakrece, powiem prawde o tym ogarze, i sie da przekonac, a rieju nie kosztuje fortune ( 2004 rok- 5000zl.) aj jak nie bedzie sie chcial zgodzic to sam doloze, no ale budzet do 5000zl  napewno nie wezme TZR bo drogie są, aprilia przewaznie tuning, czyli katowana, no a rieju ideał
 napewno nie wezme TZR bo drogie są, aprilia przewaznie tuning, czyli katowana, no a rieju ideał  no to dzieki jeszcze raz
 no to dzieki jeszcze raz 
				 napewno nie wezme TZR bo drogie są, aprilia przewaznie tuning, czyli katowana, no a rieju ideał
 napewno nie wezme TZR bo drogie są, aprilia przewaznie tuning, czyli katowana, no a rieju ideał  no to dzieki jeszcze raz
 no to dzieki jeszcze raz 
Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

- 

norecqi
- Świeżak
Ja widzialem duuużo apek w bdb stanie,oryginalnym i bez zadnego tunu więc nie wiem skad ta opinia   Ludzie tuningują wszystko od chinoli,na najdroższych firmowkach kończąc,to jaką sztuke znjadziesz,zalezy jak szukasz ...
  Ludzie tuningują wszystko od chinoli,na najdroższych firmowkach kończąc,to jaką sztuke znjadziesz,zalezy jak szukasz ...
				 Ludzie tuningują wszystko od chinoli,na najdroższych firmowkach kończąc,to jaką sztuke znjadziesz,zalezy jak szukasz ...
  Ludzie tuningują wszystko od chinoli,na najdroższych firmowkach kończąc,to jaką sztuke znjadziesz,zalezy jak szukasz ...KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Tak to są 2T wiec pracują na mieszance, sam nie robisz mieszanki tylko wlewasz olej do osobnego zbiorniczka i tyle tylko trzeba kontrolować czy oleju ubywa, bo w innym przepadku można zatrzeć maszynę. A spalanie zależy też od jazdy, i tego czy moto odblokowane, ale średnie spalanie to około 3,5-4 litra przy spokojnej jeździe do 5l przy agresywniejszej.
				Aprilia Rs |  | http://www.youtube.com/watch?v=3GgF6j-AGWc |  | Sprzedam: zębatke przód 12 zębów, i dysze 85 i 63 Dell`orto SHA, PHBG, PHBD (pisać na GG)
			- 

gallanonim92
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości