Czy warto KupiC "Yamaha R1"??
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
bunny zgodze sie z toba. Z fotki pieknie sie prezentuje a jakie wady ma no to sie trzeba przekonac na zywca. Ale chodzi mi o to ze nie mozna przekreslac maszyn tylko dlatego ze sa sprowadzone z USA. Ale ja nie stwierdzam dobitnie faktów tak jak mar111cin ze jest z nia juz cos nie tak.........
GPZ 500
-
Arai - Świeżak
mar111cin napisał(a):gratuluje wszystkim wierzącym w słowo "okazja"
Najlepiej tak napisac. To jest moto które kosztuje nie mało wiec co jak pisze OKAZJA to juz jest złe według ciebie?. Przeciez moze sie tak zdarzyc ze ktos potrzebuje akurat pilnie gotówki a taka R1 nie łatwo jest sprzedac zwłaszcza w polsce?. Nie stwierdzimy kto ma racje bo ani ty ani ja go nie widzielismy na oczy i nie testowalismy go. Ale człowieku zeby walic takie teksty na dzien dobry..... to smieszne

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
tak Bunny, bo licznik był wymieniany już w polsce ; )
Nie przejmój się tak Speedy, jakbym ja tak w każdym temacie dawał ogłoszenie sprzedaży motocykla to zapewne też byłbym ciepło powitany, prawda?
Nie przejmój się tak Speedy, jakbym ja tak w każdym temacie dawał ogłoszenie sprzedaży motocykla to zapewne też byłbym ciepło powitany, prawda?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):tak Bunny, bo licznik był wymieniany już w polsce ; )
A skąd wiesz ze był wymieniany?
GPZ 500
-
Arai - Świeżak
I znowu "mar111cinm"!!! Podaje około w km zeby było łatwiej na liczniku jest dokładnie 861mil wiec zrobiłem przelicznik i jest to około 1600km. Nie bede sie przekamazała ze jest cos nie tak z tym motorem bo sam wiem ze nie jest. A jak ktos kupi ten motor z tego forum i pojedziemy na djagnostyke to skończa sie te nie podstawne spekulacje. Dobrze ze jesteście podejżliwi ja tez bym był jakbym miał kupować taki motor!!!!!
- Claudo
- Świeżak
nie to żebym się czepiał ale to wychodzi jeszcze mniej bo niecałe 1400km
Pozatym dla motoru bardziej zdrowa jest jazda niż taki zastój.
Każdy by był podejrzliwy co do praktycznie 4 letniego motoru z takim przebiegiem. A ilu miał wcześniej właścicieli? Acha i jeszcze takie pytanie, bo to mnie zawsze zastanawiało "udokumentowany przebieg" czyli co można przez to rozumieć ?
Arai a skąd wiesz że nie był? Jesteś jednym z tych którzy wybierają się po motocykl za granice bo myślą że tam rozdają za darmo i wogle jest cud miód i orzeszki?

Każdy by był podejrzliwy co do praktycznie 4 letniego motoru z takim przebiegiem. A ilu miał wcześniej właścicieli? Acha i jeszcze takie pytanie, bo to mnie zawsze zastanawiało "udokumentowany przebieg" czyli co można przez to rozumieć ?
Arai a skąd wiesz że nie był? Jesteś jednym z tych którzy wybierają się po motocykl za granice bo myślą że tam rozdają za darmo i wogle jest cud miód i orzeszki?
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a):nie to żebym się czepiał ale to wychodzi jeszcze mniej bo niecałe 1400kmPozatym dla motoru bardziej zdrowa jest jazda niż taki zastój.
Wcale nie twierdze ze wszystkie moto sprowadzone z zagranicy sa w idealnym stanie. Tak jak w polsce tak i za granica mozna trafic na mine. W ogłoszeniu nic nie było o zmianie licznika?. Wiec skad to wiesz? Byłes u wróżki.

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
no wiesz tylko że jak dla mnie to może być równie dobrze tak że robisz przegląd przy 1000km czy tam przy 1500km zależy jak tam serwisówka podaje, potem pomotyckl przez kolejne 10 000-15 000 km nawet nie przejeżdża koło serwisu, licznik się zeruje lub wymienia i jest wszystko pięknie. (chociaż wcale nie mówię że Ty tak zrobiłeś) dlatego te udokumentowane przebiegi jakoś mi nie podchodzą.
co do tej yamahy faktycznie fajne moto, całkiem ładne i w niezłym malowaniu, troche porysowany plastik z prawej strony ale to wiadomo za szybą nie stał (co do mojego motorku to się nie martw, nie mam w opisie że planuję coś kupić, tak że mam czym jeździć może to nie jet R1 2003 i nie ma tylu koników, ale jest na czym posadzić 4 litery).
A jeszcze mam pare pytań odnośnie tego motorku. Dlaczego brakuje z prawej strony śrubki na plastiku otaczającym zegary?
I troche poważniejsze pytanie dlaczego lewy dekiel wygląda na przetarty tak samo jak lewy podnóżek kierowcy ? (tak z ciekawośći pytam)
co do tej yamahy faktycznie fajne moto, całkiem ładne i w niezłym malowaniu, troche porysowany plastik z prawej strony ale to wiadomo za szybą nie stał (co do mojego motorku to się nie martw, nie mam w opisie że planuję coś kupić, tak że mam czym jeździć może to nie jet R1 2003 i nie ma tylu koników, ale jest na czym posadzić 4 litery).
A jeszcze mam pare pytań odnośnie tego motorku. Dlaczego brakuje z prawej strony śrubki na plastiku otaczającym zegary?
I troche poważniejsze pytanie dlaczego lewy dekiel wygląda na przetarty tak samo jak lewy podnóżek kierowcy ? (tak z ciekawośći pytam)
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
nikt nie chce odpowiedzieć na mojego posta, buuu będę płakał
co jest już nie ma mądrych którzy mnie pojadą ? czekam teraz na odpowiedzieć osób powyżej
(ps. Spazz i Mrwito tylko w dziale giełda powiedzieli że zadupek jest poklejony taśmą i pasażerka chyba dziure zrobiła, ejjj no co Wy, chłopaki, przecież to nowy motocykl jest nawet jeszcze nie w pełni odfoliowany
)

co jest już nie ma mądrych którzy mnie pojadą ? czekam teraz na odpowiedzieć osób powyżej

(ps. Spazz i Mrwito tylko w dziale giełda powiedzieli że zadupek jest poklejony taśmą i pasażerka chyba dziure zrobiła, ejjj no co Wy, chłopaki, przecież to nowy motocykl jest nawet jeszcze nie w pełni odfoliowany

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
no właśnie, a wkurza mnie takie gadanie że wszystko jest cacy, a tutaj pierwsze zdjęcie i już widać na nim konkretne usterki. Tylko że teraz Claudo się nie odezwie i nie powie o co chodzi heh. A dla reszty która mnie pojechała też jest teraz łyso.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości