Czy warto KupiC "Yamaha R1"??
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Czy warto KupiC "Yamaha R1"??
Mam taki problem bo niewiem czy warto byloby by kupic yamahe R1... 

- E-xtreme
- Świeżak
Na to pytanie powinienes sam sobie odpowiedziec. Wielokrotnie był tu juz poruszany temat o R1. Sprzet jest dla bardzo doświadczonych. Więc jesli masz duze doświadczenie i czujesz ze dajesz rade to kupuj!!!. Wpisz sobie w google a znajdziesz wiele wiele artykułów o tym moto. Ja podobnie marze o tym moto ale jeszcze wiem ze nie jestem gotowy i finansowo i z doświadczenia na te moto. Kto wie moze kiedys...... 

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
E-xtreme napisał(a):nom...to byl by moj pierwszy SCIGACZniwiem czy go kupic...
:D
No jak pierwszy to moze sobie odpuść

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Manhatan napisał(a):Gość wam koło tylków robiWcześniej chciał kupić jakąś Honde Lead a teraz R1?? Dziwne
No dzisiaj to dopiero przeczytałem w dziale skutery. Faktycznie jakis dzieciak który pewnie zbiera na wrotki i który pewnie miał przypadkowo świat motocykli w rekach jak był w empiku

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
ale jak załozysz rure o srednicy 30 cm to wszystkie "lachony" z podstawowki beziesz rwał
i jeszcze napisz zoltym markerem na owiewce YAMAHA R'ŁAN to juz ze 100 koni wiecej bedizesz mial
i zagadaj z Hoofmanem i naklejki mocy 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Dobra my tu gadamy gadamy a chłopakowi trzeba pomóc. R1 to taka zabawka ( ani to szybkie, ani to przyspieszenia nie ma , ani to ładne ) nie kupuj tego!!!!!. Za to skuter Honda lead 50 wrecz przeciwnie ( objerzdża R1 , szybka, duża, przyspieszenie( i tutaj lepiej nie dociskac do konca manetka bo rwie asfalt) . BIERZ HONDE LEAD 50!!!!!!!!!!!!. : 

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
ale jak już to tylko z zestawem tuningowych zębatek mocy, robię na zamówienie ; ) tylko musze mieć tarcze od krajzegi na dawce i cała noc ze szlifierką w szopce, ale potem takiego ma kopa że Rłan sołtysa wymięka, i nawet listonosz wską Ciebie nie dojdzie ; ) Ale to koniecznie musi być komplet z naklejkami mocy, możesz poszukać używanych na allegro pod nazwą tjuning The bil 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
E w Hondzie Lead wymien sobie zębatki na sportowe i tlumik daj pod siedzeniami a w r1 kup sobie ciezsze rolki i wariator
a i najpierw bys sobie rower kupil a nie forum zasmiecal

"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
mar111cin po jaką cholere wypaplałeś na forum publicznym tajniki produkcji motongowego tuningu? Teraz nam celnicy zarekwirują cały park maszynowy do wyrobu zębatek szmocy, offset do drukowania naklejek szmocy, a przede wszystkim zamkną nam rafinerie paliwa rakietowego z ziemniaków
I co teraz będzie?

-
gelo007 - Administrator
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4