Wybór motoroweru / super moto dla młodego człowieka
Cwikla, dokumenty są wypełniane z prawdą, ponieważ wiele derbi czy innych supermoto, jeździ legalnie po naszych drogach
Piciasek, zainteresowałeś mnie, na pewno się przyda.
PS 1 : Jeśli ktoś chcę przyłączyć się do tematu .. zapraszam, lecz proszę pisać pytania które nie zostały zawarte w tym temacie.
PS 2 : Uważam, że ten temat idealnie opisuje wybór supermoto, dlatego proszę moderatora o przyklejenie.
Pozdrawiam Tomasz

Piciasek, zainteresowałeś mnie, na pewno się przyda.
PS 1 : Jeśli ktoś chcę przyłączyć się do tematu .. zapraszam, lecz proszę pisać pytania które nie zostały zawarte w tym temacie.
PS 2 : Uważam, że ten temat idealnie opisuje wybór supermoto, dlatego proszę moderatora o przyklejenie.
Pozdrawiam Tomasz
- Turbo09
- Świeżak
Może tak ale jak wcześniej pisałem coś co jest motorowerem a rozwija większe prędkości niz 50km/h motorowerem nie jest. Ale to tylko teoria, 50 to lajcik.
Apropo przyklejenia to nie sądze że tak się stanie ponieważ niedługo cała strona będzie zaklejona. Aa tu nie tylko o SM
Apropo przyklejenia to nie sądze że tak się stanie ponieważ niedługo cała strona będzie zaklejona. Aa tu nie tylko o SM
- Cwikla
- Świeżak
Co to jest motorower:
# jest to pojazd jedno lub dwuśladowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej do 50 cm3
# jest to pojazd którego konstrukcja ogranicza prędkość do 45 km/h
Ale jak cie kapy złapią na 50 to jeszcze nic, gorzej jak powyżej 50km/h to już albo będą chcieli się przejechać o ile to policja lotna, albo skierują na badania. Ale jak mówie wiem, że jest taki sprzęt że blokuje obroty i więcej niż 45km/h nie pojedziesz.
# jest to pojazd jedno lub dwuśladowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej do 50 cm3
# jest to pojazd którego konstrukcja ogranicza prędkość do 45 km/h
Ale jak cie kapy złapią na 50 to jeszcze nic, gorzej jak powyżej 50km/h to już albo będą chcieli się przejechać o ile to policja lotna, albo skierują na badania. Ale jak mówie wiem, że jest taki sprzęt że blokuje obroty i więcej niż 45km/h nie pojedziesz.
-
piciasek - Świeżak
hmm nie policja lotna tylko drogówka lotna;d
wiem bo mnie ganiali
a co do zwyklej policji najwyzej możesz mandacik dostac za szybką jazdę ja smigam po miescie w granicach 70 i jak narazie nie mam kłopotów
wiem bo mnie ganiali
a co do zwyklej policji najwyzej możesz mandacik dostac za szybką jazdę ja smigam po miescie w granicach 70 i jak narazie nie mam kłopotów
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
U-locki
Allegro.pl
Jest tego tam baardzo dużo
A koszt oscyluje w granicach do 130 zł w zależności od marki i rodzaju
Dobre też są blokady na tarcze hamulcowe
A co do prędkości, za czasów jak ja jeździłem 50tkami, to nigdy nie pruli się
Więc raczej możesz być spokojny. Oczywiście nie wtedy, jak jedziesz 70 po osiedlu
Pozdrawiam-
Duriv

Dobre też są blokady na tarcze hamulcowe

A co do prędkości, za czasów jak ja jeździłem 50tkami, to nigdy nie pruli się

Pozdrawiam-
Duriv
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
piciasek napisał(a):Jest taki bajer, ze klikasz guzik i wiecej niż 45km/h nie pojedzie) Dobra sprawa...
Czy ten "bajer" jest już w sm czy trzeba go dokupywać?
Duriv, dzięki za odpowiedź, już niedługo zadam jeszcze kilka .. mam nadzieję, że też ktoś z was mi pomoże.
Pozdrawiam Tomek
- Turbo09
- Świeżak
Czy jest sens kupowania np. takiego stroju viewtopic.php?t=25888
Nie chcę robić reklamy itp. chodzi mi dokładnie, czy jest sens kupowania takiego stroju.
Pozdrawiam
Nie chcę robić reklamy itp. chodzi mi dokładnie, czy jest sens kupowania takiego stroju.
Pozdrawiam
- Turbo09
- Świeżak
siema ja bym tobie radzij Derbi sende 50 albo yamahe dt 80 zarejestrowaną na 50 cm dt kupisz tanio do 4 tysiecy kupisz dt 80 igłe albo Derbi troszke droższe ale też dobre i nawet młodsze roczniki ponad 200 r. pozdrawiam
- peran van dijk
- Świeżak
hmm co do sendy
to świetna maszyna w teren i do miasta
zadne moto nie idzie tak pięknie jak ona po piaskach i lasach
jeśli Cie interesuje mam sende z 02r po wszelkich rmeontach duzo nowych częsci
wszystko to mam na fakturach czyli wiesz co kupujesz, to nie kot w worku tylko sprzęcik w 100% chodliwy i bez naprawowy
lejesz wachÄ™ i jazda;d jak by co pisz do mnie na gg 

wszystko to mam na fakturach czyli wiesz co kupujesz, to nie kot w worku tylko sprzęcik w 100% chodliwy i bez naprawowy

-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):hmm co do sendyto świetna maszyna w teren i do miasta
wszystko to mam na fakturach czyli wiesz co kupujesz, to nie kot w worku tylko sprzęcik w 100% chodliwy i bez naprawowylejesz wachę i jazda;d jak by co pisz do mnie na gg
takie kity to my a nie nam

Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
Bosti dobrze wiesz że tak nie jest
Wiemy że chcesz sprzedać ale kitu nie wciskaj 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
że niby jaki kit... ?? nie wierzysz?? wpadaj.. oblukaj.. a sam się ździwisz ile czasu nerwów i serca wsadziłem w ten moto aby był w stanie idealnym bez roboty i wkładu...
Duriv parówiaku.. massz do mnie ok 100km;] wskakuj na yfzetke o ile sie doczołga do mnie i się przekonasz;d i nie pindol mi że ja kity ludziom wciskam...a nawet jeśli to i tak wszystko by wyszło na oględzinach więc co tu ukrywac?
Duriv parówiaku.. massz do mnie ok 100km;] wskakuj na yfzetke o ile sie doczołga do mnie i się przekonasz;d i nie pindol mi że ja kity ludziom wciskam...a nawet jeśli to i tak wszystko by wyszło na oględzinach więc co tu ukrywac?
-
Bostorn - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości