zarazał HIV
kamil.k napisał(a):jak sie przeglądnie youtuba co te małolaty kręca w szkołach itd. to aż sie wierzyć nie chce
tu kolejny przypadke mocno odstajÄ…cy od normy.nie wiem czy rychu ja mia czy nie![]()
http://www.wykop.pl/ramka/106532/paris-hilton-w-polsce
Zapewne nic nie wnosi, tym bardziej ze podróbka Moim zdaniem tandetna.
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
nom to, że są to każdy wie
ale ile jest wolnych ? 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Temat widze sie rozwinał.
Nie jestem poszkodowany przez nikogo no chyba ze przez ciebie chhatte...
Falco brodnica to moje rodzinne miasto wiem o czym mówisz niestety również dostrzegam ten problem.
Laska z rychem pejÄ… jest pijana i ma fantazje erotyczne
Dzisiaj o normalna laske to ciezko
Nie jestem poszkodowany przez nikogo no chyba ze przez ciebie chhatte...
Falco brodnica to moje rodzinne miasto wiem o czym mówisz niestety również dostrzegam ten problem.
Laska z rychem pejÄ… jest pijana i ma fantazje erotyczne
Dzisiaj o normalna laske to ciezko
-
cwaniak182 - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
nom i tak źle i tak nie dobrze 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
No i wyszło na jaw, nie dość że jestem kobietą, to jeszcze złą
Scena z wczoraj- autobus, jacyś ludzie, Chatte, dziewoja spita w 3 trąbki i dwóch obsługujących ją panów.
Dziewczyna czerwona na pysku (tak, upijając się straciła twarz
), wyje na cały pojazd, klnie, ryczy, panowie mając wielką radość judzą, jeden był chyba jej chłopakiem, ale w tym stanie chyba obydwaj...
Sama zostałam w jej opinii i kolejnym wrzasku pie*** arystokratką skoro się przesiadam, bo książki się poczytać nie dało
Ciekawych rzeczy się można w komunikacji miejskiej naoglądać i nasłuchać...
W każdym razie- może baby opisane w temacie są już tak narąbane lub naćpane, że nie wiedzą co robią? Nie żebym wszystkie usprawiedliwiała, ale sądzę że do części z nich naprawdę nie można się przyczepić.
Nie zmienia to smutnego faktu, że społeczeństwo spada poniżej poziomu zwierząt. Obrzydzenie i niesmak ogarniają kiedy się widzi jakąś grupkę...

Scena z wczoraj- autobus, jacyś ludzie, Chatte, dziewoja spita w 3 trąbki i dwóch obsługujących ją panów.
Dziewczyna czerwona na pysku (tak, upijając się straciła twarz

Sama zostałam w jej opinii i kolejnym wrzasku pie*** arystokratką skoro się przesiadam, bo książki się poczytać nie dało

Ciekawych rzeczy się można w komunikacji miejskiej naoglądać i nasłuchać...
W każdym razie- może baby opisane w temacie są już tak narąbane lub naćpane, że nie wiedzą co robią? Nie żebym wszystkie usprawiedliwiała, ale sądzę że do części z nich naprawdę nie można się przyczepić.
Nie zmienia to smutnego faktu, że społeczeństwo spada poniżej poziomu zwierząt. Obrzydzenie i niesmak ogarniają kiedy się widzi jakąś grupkę...
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Ja nie jestem wrogo nastawiony do kobiet i nie uwazam ze sa gorsze od meżczyzn, chociaz niektóre blondynczeki głupie sa
a pewnie przez swoje wypowiedzi jestem postrzegany jako szowinista ale to moze to te osoby które tak mysla sa poprostu za ruchem feministek? 

-
cwaniak182 - Świeżak
gelo007 napisał(a):Daleko szukać takich? Zawsze najciemniej jest pod latarnią.
To fakt że najciemniej, i pewnie drogo

Widze ze kolejny raz kobiety są tu uogólniane , a do tego nie zbyt pozytywną opinię .
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Maja... teraz Ty też uogólniasz
Ale temat chyba nie o tym. Krótko mówiąc obleśny facet miał duzo przyjemności, ileś babek teraz pluje sobie w brodę, a my mamy temat do gadania na 7 stron

Ale temat chyba nie o tym. Krótko mówiąc obleśny facet miał duzo przyjemności, ileś babek teraz pluje sobie w brodę, a my mamy temat do gadania na 7 stron

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
-
cwaniak182 - Świeżak
Uważnie czytam . A to nie 1- temat w którym kobiety sa wkładane do jednego worka.
-
Maja.M - Świeżak
-
cwaniak182 - Świeżak
Hmmm a może te laski miały po 130 kg ? i kazda z nich była owłosiona na klacie ? Watpie zeby jakas fajna foczucha poleciała na kolesia z takim gnojem pod nochem xD
Miały dosc zycia w celibacie... pragneły aby ktoś sie podjął defloracji błony dziewiczej. No i cóż... znalazły odpowiedni materiał...
Miały dosc zycia w celibacie... pragneły aby ktoś sie podjął defloracji błony dziewiczej. No i cóż... znalazły odpowiedni materiał...

-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):Hmmm a może te laski miały po 130 kg ? i kazda z nich była owłosiona na klacie ? Watpie zeby jakas fajna foczucha poleciała na kolesia z takim gnojem pod nochem xD
hahahahahaahahhah to się uśmiałam

-
Maja.M - Świeżak
Jak narąbana, to mogła nawet nie zauważyć czy gość ma obydwie ręce, jedną czy też trzy... Ale cóż, stało się jak stało, nic nam do tego.
Chociaż trzeba przyznać, że wielu facetów też ma sporo za uszami...
Chociaż trzeba przyznać, że wielu facetów też ma sporo za uszami...
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
-
cwaniak182 - Świeżak
Jasne, wujek Osama
ten to dopiero ma pomysły 

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości