zarazał HIV
a kto tu jest terrorysta na naszym forum ? widocznie nie miałas z nim do czynienia ze nie skumalas o co mi chodzi ............
-
cwaniak182 - Świeżak
Maja napisał(a):Uważnie czytam . A to nie 1- temat w którym kobiety sa wkładane do jednego worka.
Ja Majeczko Cie do jednego wora nie pakuje... Ale cuz jestes kobieta i musisz to przebolec ze mezczyzni beda tak mowic...
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
ale już ktoś pisał jak suka nie da to pies nie weźmie ... czasem niestety na siłę...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
patryk83 napisał(a):Tak sobie przypomniałem, o tym jak sprawę załatwili chyba na Ukrainie jak grono chłopaków dowiedziało się, że dziewczyna która puściła się z każdym z nich miała HIV i zaraziła każdego z nich.
Dziewczyna miała życiowego pecha, że oni dorwali ją i sami wymierzyli jej kare za to co im zrobiła.
http://esgie.info/Girlisdead.flv
Nie polecam oglądać tego nikomu kto nie ma mocnych nerwów.
Sprawa była głośna, czytałem o tym w gazetach z tego co pamiętam.
Jeżeli link łamie któryś punkt regulaminu proszę o usunięcie bądź danie mi znać to sam usunę.
Kto jest niewinny niech pierwszy rzuci kamień.
Oni mają to czego chcieli. Na 100% nie jeden z nich postąpił dokładnie tak samo jak ona zarażając kolejne osoby.
I powiedzcie mi czy od 2000 lat tak bardzo się zmienił człowiek?
Na moje łatwo być człowiekiem w ludzkich warunkach.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
ale na prawdę jest sens zarażać inny ?? nom ja nie widzę większego sensu z takim rozumowaniem ...
PS obejrzałem filmik i w szoku jestem ... albo mi się zdaje, albo oni ją zabili i dalej ją tam dobijali ... kamieniem po głowie, czy pustakiem ... o ja ... w sumie w akcie desperacji może też bym tak postąpił, ale potem miał bym wyrzuty sumienia do końca życia ...
PS obejrzałem filmik i w szoku jestem ... albo mi się zdaje, albo oni ją zabili i dalej ją tam dobijali ... kamieniem po głowie, czy pustakiem ... o ja ... w sumie w akcie desperacji może też bym tak postąpił, ale potem miał bym wyrzuty sumienia do końca życia ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
To wyglądało jak ukamienowanie.
A skoro dopuścili się takiej tortury nie widzę w nich logicznego postępowania. Raczej działali instynktownie jak zwierzęta.
A skoro wiedzieli już że niewiele życia im zostało, mogli korzystać z jego reszty nie zastanawiając już się nad konsekwencjami.
Wiadomo, że łatwo myśleć z pozycji w której siedzimy i nigdy byśmy tak nie zrobili zarażając innych czy znęcając się nad tą dziewczyna.
Ale jak powiedziałem łatwo być człowiekiem w ludzkich warunkach.
A skoro dopuścili się takiej tortury nie widzę w nich logicznego postępowania. Raczej działali instynktownie jak zwierzęta.
A skoro wiedzieli już że niewiele życia im zostało, mogli korzystać z jego reszty nie zastanawiając już się nad konsekwencjami.
Wiadomo, że łatwo myśleć z pozycji w której siedzimy i nigdy byśmy tak nie zrobili zarażając innych czy znęcając się nad tą dziewczyna.
Ale jak powiedziałem łatwo być człowiekiem w ludzkich warunkach.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
-
cwaniak182 - Świeżak
Ogólnie uważam,że są sami sobie winni bo jakim trzeba być idiotą gdy np:poznajesz lache na dysce i po imprezie idziecie kopulować i nie masz gumy.To,że ona mi powie,że bierze tabletki itp itd to by mnie i tak gó..o obchodziło bo jej nie znam.A oni polecieli jak głodne psy...Popełnili błąd który kosztował ich życie.Zabili ją i do końca swoich ciężkich dni będą w kryminale siedzieć za zabójstwo.
-
mahomet84 - Świeżak
sebekmelior napisał(a):Maja napisał(a):Uważnie czytam . A to nie 1- temat w którym kobiety sa wkładane do jednego worka.
Ja Majeczko Cie do jednego wora nie pakuje... Ale cuz [/u]jestes kobieta i musisz to przebolec ze mezczyzni beda tak mowic...
Meszczyzno, Mnie to ani ziebi ,ani grzeje - W koncu to meski poziom kultury jest przedstawiany. Stwierdzam tylko fakty.
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
a mi film nie chodzi . czym go odtwarzacie ??
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 62365.html
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 62365.html
Ostatnio edytowano 6/11/2008, 22:19 przez kamil.k, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
GPZ 500S '90 + BMW e30 320i '86
- kamil.k
- Świeżak
znowu się powtórzę ... jak suka nie da to pies nie weźmie ... nie zawsze, ale tak jest w 98 %
-
Bystry - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości