niunia
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Musisz się z tym pogodzić, tylko nie przerejestruj moto na nią bo jak co to zawsze będziesz mógł odzyskać. Nie mówię że tak będzie tylko po prostu co twoje to twoje a po ślubie wspólne. Pozdrawiam.
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
Jezeli panna chce jezdzic to kup jej na pocatek cos wolniejszego. Moja kobita (starsza) zdala na A i szukamy gpz 500
A mlodsza (6lat) choruje na minibike'a.
W przyszlym sezonie cala rodzinka na sprzetach!
Kocham kobiety na motocyklach!!!!!!!

W przyszlym sezonie cala rodzinka na sprzetach!
Kocham kobiety na motocyklach!!!!!!!
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
nie mozna uogolniac to fakt ale prawda jest taka ze jazda na moto wymaga analitycznego myslenia a jak z tym u kobiet - roznie po prostu
... takie jest podejscie psychologii w tym temacie....
a teraz prosze kobiety - ukrzyzujcie mnie za moja wypowiedz - tylko wolno i delikatnie abym mogl sie tym nacieszyc
buahah
Aha i jeszcze jedno - to spokojne kierowanie kobiet to wcale nie jest taka zaleta (niezawsze) - niektore jezdza przez to niezdecydowanie i pozniej jest tak ze nie wiadomo czy wyjezdzaja na droge czy nie czy ustepuja pierwszenstwa czy nie i problem gotowy...; z wlasnego doswaidczenia... kolo mojej hondy kiedys przez to "oparlo" sie o drzwi nexii prowadzonej przez koreanska dlugowlosa niezdecydowana pieknosc...
ja tam tez bym nie oddal swojej motocykla na wlasnosc - niech kupi sobie, poniewaz:
1. bardziej uszanuje
2. jak odejdzie to ze swoim moto a nie ciezko zainwestowanymi Twoimi pieniedzmi (juz to w pewnym sensie przerabialem)
3. nikt nie bedzie mogl powiedziec ze cos sie stalo przez ciebie albo z Twojego powodu - to bedzie w pelni jej 100% decyzja...
4. Bedzie zmuszona swiadomie i w pelni odpowiedzialeni przemyslec przed zakupem czy dany sprzet jest akurat dla niej... a nie wsiadzie na taki a nie inny moto bo akurat sie taki trafil...i byc moze zamocny po prostu...
5. Bedziesz ciut spokojniejszy o nia; tak zmartwienie o kobiete i o motocykl, a tak tylko o kobiete ;P

... takie jest podejscie psychologii w tym temacie....
a teraz prosze kobiety - ukrzyzujcie mnie za moja wypowiedz - tylko wolno i delikatnie abym mogl sie tym nacieszyc

Aha i jeszcze jedno - to spokojne kierowanie kobiet to wcale nie jest taka zaleta (niezawsze) - niektore jezdza przez to niezdecydowanie i pozniej jest tak ze nie wiadomo czy wyjezdzaja na droge czy nie czy ustepuja pierwszenstwa czy nie i problem gotowy...; z wlasnego doswaidczenia... kolo mojej hondy kiedys przez to "oparlo" sie o drzwi nexii prowadzonej przez koreanska dlugowlosa niezdecydowana pieknosc...
ja tam tez bym nie oddal swojej motocykla na wlasnosc - niech kupi sobie, poniewaz:
1. bardziej uszanuje
2. jak odejdzie to ze swoim moto a nie ciezko zainwestowanymi Twoimi pieniedzmi (juz to w pewnym sensie przerabialem)
3. nikt nie bedzie mogl powiedziec ze cos sie stalo przez ciebie albo z Twojego powodu - to bedzie w pelni jej 100% decyzja...
4. Bedzie zmuszona swiadomie i w pelni odpowiedzialeni przemyslec przed zakupem czy dany sprzet jest akurat dla niej... a nie wsiadzie na taki a nie inny moto bo akurat sie taki trafil...i byc moze zamocny po prostu...
5. Bedziesz ciut spokojniejszy o nia; tak zmartwienie o kobiete i o motocykl, a tak tylko o kobiete ;P

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
kaja - trzymam za slowo ;P
swoja droga widzialem w londynie przedwczoraj na badicie 600 nalepke z Betty Boop... myslalem ze moze mnie przyjechalas odwiedzic

swoja droga widzialem w londynie przedwczoraj na badicie 600 nalepke z Betty Boop... myslalem ze moze mnie przyjechalas odwiedzic

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
moze jestem jakis spaczony ale nieoddawaj jej moto!! chyba ze naprawde niemasz co z pieniedzmi robic
to mi kup cbr-ke :p a jak tak bardzo chce to niech sobie sama kupi zobaczy ze za darmo niedaja 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Mortifer napisał(a):Kaja napisał(a):eehh Mortifer teraz mówisz jak ja już nie mam motocykla![]()
A co mialem mowic jak masz jakichs innych ulubionych doktorow?
jak jesteś ortopedą Mortifer i do tego dobrym to i Ty możesz zostać moim ulubionym doktorem do leczenia urazów motocyklowych

tylko kto do kogo będzie przyjeżdżał?
chyba lekarz do pacjenta, jak pacjent chory

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości