niunia
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Wombat! pozwole sobie cie jeszcze uzupelnic...
po 29. Jesli kupi cos za swoje pieniadze, bedzie bardziej szanowala... znam z autopsji.....
moja to mi serce rozpierdalala jak palila gume..... a pozniej w domu, slyszalem tylko:"misiu juz nie bede.... choc dam ci buzi na pocieszenie... no misiu nie badz taki...."
buehehehehe a ja glupi dawalem sie zwodzic 
Pozdrawiam Magik.
Ps. Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....

po 29. Jesli kupi cos za swoje pieniadze, bedzie bardziej szanowala... znam z autopsji.....
moja to mi serce rozpierdalala jak palila gume..... a pozniej w domu, slyszalem tylko:"misiu juz nie bede.... choc dam ci buzi na pocieszenie... no misiu nie badz taki...."
buehehehehe a ja glupi dawalem sie zwodzic

Pozdrawiam Magik.
Ps. Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Re: niunia
cwudzin napisał(a):hej. przewiozlem pare razy moja kobiete r6. miala sie wystraszyc,to byl sztanski plan hihi, mialem szalec i (bawic) sie moimi 120kM. teraz Ona chce moja niunie a mnie naciaga na r1. co ja mam robic?????????
---------------
Jeżeli jesteś zainteresowany to mam do sprzedania R1 2003r w idealnym stanie, miesiąc temu sprowadziłem ja z USA ma przejechane tylko 1600km do tego lekki tunning. Bardzo fajnnie sie prezentuje. Jeżeli jesteś zainteresowany to prosze o kontakt na miala: claudo@gazeta.pl
- Claudo
- Świeżak
Magik napisał(a):Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....
nooo! a ja zapomnę, że Ci piwo obiecałam

wracaj do naszego, cudownego kraju tu się żyje jak w raju
- 

Kaja
- VIP Åšcigacz.pl
kawa napisał(a):A ja tam śmigam hajabusą i nikomu jej nie daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To bardzo interesujÄ…ce.
Opowiedz nam, otym coÅ› jeszcze.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
			- 

cichy
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):Magik napisał(a):Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....
nooo! a ja zapomnę, że Ci piwo obiecałam
wracaj do naszego, cudownego kraju tu się żyje jak w raju
nie zapominaj Kaju nie
 - wkrotce wracam
 - wkrotce wracam
... co do doktorow.... robie swietne masaze

Magik - JAKI KISIEL
 nie mow ze wazysz tam jakies nowe trunki i potrawy na bazie wodki
 nie mow ze wazysz tam jakies nowe trunki i potrawy na bazie wodki  
   hehe ja wiem wszystko no ale to juz cciut traci alkoholizmem... buahaha
 hehe ja wiem wszystko no ale to juz cciut traci alkoholizmem... buahaha 
twoja skrzynka + moja skrzynka + Kaji skrzynka = 3 skrzynki

pozdro dla kolegi smigajacego na hayabusce - egoista z ciebie....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
			- 

Wombat
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja ma skrzynke, Wombat ma skrzynke, mam i Ja!!!  
a tak serio, to ten kisiel to bylo okreslenie stanu fizycznego cieczy... ty fizyk i nie zalapal
 ty fizyk i nie zalapal  buehehehe
 buehehehe
Wracaj wracaj napijemy sie az milo... ja mam zamiar spasc pod stol... juz dawno nikt mnie tak nie zaprawil... chyba za duzo pije ;p
Pozdrawiam Magik.

a tak serio, to ten kisiel to bylo okreslenie stanu fizycznego cieczy...
 ty fizyk i nie zalapal
 ty fizyk i nie zalapal  buehehehe
 buehehehe
Wracaj wracaj napijemy sie az milo... ja mam zamiar spasc pod stol... juz dawno nikt mnie tak nie zaprawil... chyba za duzo pije ;p
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):
jak jesteś ortopedą Mortifer i do tego dobrym to i Ty możesz zostać moim ulubionym doktorem do leczenia urazów motocyklowych
tylko kto do kogo będzie przyjeżdżał?
chyba lekarz do pacjenta, jak pacjent chory
Cholera, chirurgiem ogolnym jestem-ale na urazach motocyklowych tez sie znam-z autopsji
 I tez umiem robic masaze
 I tez umiem robic masaze  Do Wawy w sumie nie tak daleko... Jak bedziesz chora, wyslij mi na priv to zobaczymy co da sie zrobic
  Do Wawy w sumie nie tak daleko... Jak bedziesz chora, wyslij mi na priv to zobaczymy co da sie zrobic
P.S Masz jeszcze wyrostek robaczkowy???

gsx-r 750
			- Mortifer
- Świeżak
wyrostek mam, nie mam woreczka żółciowego i sporego kawałka wątroby 
za to mam dwie śledziony 

PS: ostatnie urazy wyleczone, ale profesjonalny masaż to by się przydał więc zapraszam do wawy 

Wombat nie gniewaj siÄ™, ale Londyn trochÄ™ daleko

za to mam dwie śledziony

PS: ostatnie urazy wyleczone, ale profesjonalny masaż to by się przydał więc zapraszam do wawy

- 

Kaja
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):
Kaju, juz jade; moze byc i Warszawa

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
			- 

Wombat
- VIP Åšcigacz.pl
Niunia napisał(a):Widze ze na tym forum kobiety uwaza sie za gorszy gatunek..Co niektorzy z Was sadza,ze jedyne co laska moze dobrze zrobic,to dobrze wygladac na fotach topless!!Po prostu zenada!
mieszkam sobie w anglii i tu prawie polowa kobiet jezdzi samochodami, autobusami i ciezarowkami.moto tez jezdza i wcale nie sa gorsze od facetow.to chyba jakies polskie przyzwyczajenie, ze kobiety sa gorszymi kierowcami.
osobiscie mam zamiar znalezc sobie babe ze prawkiem na samochod (bo sam nie mam i nie chce miec) by mnie wozila w razie potrzeby

pozdrawiam 'Johnny'
GSF 600N |  | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
			- 

johnmichael
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości