Jaki kupić motocykl do offroadu? Co sądzicie o...?
Kiedyś czytałem o DR i chyba wersja z amorami USD jest trochę niższa, o coś takiego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M934116. No i takie zawieszenie lepiej się sprawuje. Ogólnie to w nim tylko lejesz wachę wymieniasz: olej, klocki, napęd, opony. Każdy użytkownik sobie chwali. Tylko uważaj żebyś nie kupił trupa.
A do starych: ,,lepszy stary zadbany niż nowy zajeżdżony".
A do starych: ,,lepszy stary zadbany niż nowy zajeżdżony".
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
a ja polecam 250 4t świetnie sie jeździ masz pełną kontrolę nad obrotami etc
nie jak w 2t nie dostaje xx obrotów nie jest tak agresywny moto można z łatwością wyczuc i się z nim zaprzyjaźnic swietny do nauki
znajomy ma na sprzedaż sxfa 250 jest o nim temat jak by coo czytac i pytac sie mnie
ten kto siedzi w motocrossie wie ze ktm robi najlepsze sprzęty tego typu na świecie
nie jak w 2t nie dostaje xx obrotów nie jest tak agresywny moto można z łatwością wyczuc i się z nim zaprzyjaźnic swietny do nauki
znajomy ma na sprzedaż sxfa 250 jest o nim temat jak by coo czytac i pytac sie mnie

ten kto siedzi w motocrossie wie ze ktm robi najlepsze sprzęty tego typu na świecie
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
A jak rozmawiałem z użytkownikami to wcale najbardziej KTM nie chwalą. Niektórzy mówią że mieli np. Hondę czy Kawę i po zmianie na KTM żałują bo tamte były lepsze. Moim zdaniem, chociaż nie miałem okazji porównać ale też kilka osób mi tak mówiło że KTM jest przereklamowany.
-
Yamaha dt, honda mtx! 

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
piciasek napisał(a):Tak przerobiony komar... Albo staraaaaaaaaa bardzo staraaaaa DT'tka
Stara, ale dt ;]
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Najpierw to powiedz jakie moto chcesz, jaka pojemność itp.
-
@Tomera.
Nie nabijaj postów. Pozatym rejestrowanie 125 ccm na 50 ccm to przestępstwo więc nie możesz na pewno tego robić a tym bardzij namawiać ludzi do tego !!
@Landryss125.
to jest jego wypowiedź z innego tematu z którego przekierowałem go tu.
wiec mysle ze nie jest szaleńcem i nie bedzie chcial niczego wiekszego niz 125.
@mariopepe
Jeżeli masz pieniądze na paliwo i nowe tłoki, ale chcesz żeby motor miał dużego "kopa" bierz 2 suwa, Yamaha DT 125.
Jeżeli chcesz rzadziej go remontować i mniej wydawac na paliwo bierz 4 suwa, Suzuki DR 125 np
To są moje typy. Lecz napisz cos więcej o tym co dokladniej chcesz.
Nie nabijaj postów. Pozatym rejestrowanie 125 ccm na 50 ccm to przestępstwo więc nie możesz na pewno tego robić a tym bardzij namawiać ludzi do tego !!
@Landryss125.
mariopepe napisał(a):Mam około 5 tysięcy. Do tej pory woziłem się zwykłym skuterkiem.
to jest jego wypowiedź z innego tematu z którego przekierowałem go tu.

@mariopepe
Jeżeli masz pieniądze na paliwo i nowe tłoki, ale chcesz żeby motor miał dużego "kopa" bierz 2 suwa, Yamaha DT 125.
Jeżeli chcesz rzadziej go remontować i mniej wydawac na paliwo bierz 4 suwa, Suzuki DR 125 np

To są moje typy. Lecz napisz cos więcej o tym co dokladniej chcesz.

Ostatnio edytowano 2/11/2008, 13:19 przez Draz, łącznie edytowano 1 raz
Memento Mori
Carpe Diem
Simson S51 -> Suzuki DR 125
Carpe Diem
-
Draz - Świeżak
Czy jest sens... Na pewno jest jezeli masz jakiegos takiego Enduraska upatrzonego w dobrym stanie....
A jezeli szukasz dopiero to na pewno bedzie Ci trudno kupić za takie pieniadze. Lepiej dozbieraj jeszcze z 2 tys i wtedy kup cos lepszego i nowszego:) Ale na większy niz 250 raczej się nie nastawiaj:P
Pozdrawiam
A jezeli szukasz dopiero to na pewno bedzie Ci trudno kupić za takie pieniadze. Lepiej dozbieraj jeszcze z 2 tys i wtedy kup cos lepszego i nowszego:) Ale na większy niz 250 raczej się nie nastawiaj:P
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2/11/2008, 14:02 przez Draz, łącznie edytowano 1 raz
Memento Mori
Carpe Diem
Carpe Diem
-
Draz - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości