pocket bike :)
mini pocket bike
Też tak miałem nie trzymał mi ten zaworek co powinien zamykać dopływ paliwa w komorze pływaka nie męczyłem się zbytnio kupiłem nowy gaźnik i jest igła teraz pozdro narka

- timi_trn
- Świeżak
Przez tą rurkę wychodzi nadmiar paliwa... pewnie ci się zablokowała części w gaźniku.... (heheh nie pamiętam jak się nazywa   ) Ale jeżeli chcesz ją odblokować to odpal pocketa, niech sobie troszkę pochodzi (przejedź się kawałek) potem się zatrzymaj (nie wyłanczaj silnika!) podnieś tył pocketa i puść tak żeby mocno udeżył tylnym kołem o ziemię - zrób tak kilka razy - to powinno odblokować normalny przepływ paliwa. (większości to pomaga) heheh chińska technologia
 ) Ale jeżeli chcesz ją odblokować to odpal pocketa, niech sobie troszkę pochodzi (przejedź się kawałek) potem się zatrzymaj (nie wyłanczaj silnika!) podnieś tył pocketa i puść tak żeby mocno udeżył tylnym kołem o ziemię - zrób tak kilka razy - to powinno odblokować normalny przepływ paliwa. (większości to pomaga) heheh chińska technologia   
PS: Mam jednego pocketa na sprzedaż - ma dotarty silnik- działa bez problemu- cena to około 430zł, w Warszawie można zobaczyć itd (jeździł na nim mój brat ale jego pockety nie ciągną a ja mam swojego więc ten idzie na sprzedaż) Jak jest ktoś zainteresowany kupnem to niech pisze na PM (mogę zrobić fotki)

) Ale jeżeli chcesz ją odblokować to odpal pocketa, niech sobie troszkę pochodzi (przejedź się kawałek) potem się zatrzymaj (nie wyłanczaj silnika!) podnieś tył pocketa i puść tak żeby mocno udeżył tylnym kołem o ziemię - zrób tak kilka razy - to powinno odblokować normalny przepływ paliwa. (większości to pomaga) heheh chińska technologia
PS: Mam jednego pocketa na sprzedaż - ma dotarty silnik- działa bez problemu- cena to około 430zł, w Warszawie można zobaczyć itd (jeździł na nim mój brat ale jego pockety nie ciągną a ja mam swojego więc ten idzie na sprzedaż) Jak jest ktoś zainteresowany kupnem to niech pisze na PM (mogę zrobić fotki)
- ScorPIC
- Świeżak
Ostatnio z kumplem zapomnieliśmy o tej sprężynie jak rozkręcaliśmy starter i nam wystrzeliła   ale po 30 minutach wszystko złożyliśmy do kupy... trzeba dużo opanowania (co nie jest łatwe przy takiej popierdułce
 ale po 30 minutach wszystko złożyliśmy do kupy... trzeba dużo opanowania (co nie jest łatwe przy takiej popierdułce   ) zwijaj ją powoli to napewno się uda
 ) zwijaj jÄ… powoli to napewno siÄ™ uda  

ale po 30 minutach wszystko złożyliśmy do kupy... trzeba dużo opanowania (co nie jest łatwe przy takiej popierdułce
 ale po 30 minutach wszystko złożyliśmy do kupy... trzeba dużo opanowania (co nie jest łatwe przy takiej popierdułce   ) zwijaj ją powoli to napewno się uda
 ) zwijaj jÄ… powoli to napewno siÄ™ uda  
- ScorPIC
- Świeżak
ScorPIC napisał(a):Przez tą rurkę wychodzi nadmiar paliwa... pewnie ci się zablokowała części w gaźniku.... (heheh nie pamiętam jak się nazywa) Ale jeżeli chcesz ją odblokować to odpal pocketa, niech sobie troszkę pochodzi (przejedź się kawałek) potem się zatrzymaj (nie wyłanczaj silnika!) podnieś tył pocketa i puść tak żeby mocno udeżył tylnym kołem o ziemię - zrób tak kilka razy - to powinno odblokować normalny przepływ paliwa. (większości to pomaga) heheh chińska technologia
miszczu powinieneś napisać podręcznik "napraw to sam"

w gazetach czytam że brakuje inżynierów, a tutaj prosze taka wykwalifikowana kadra

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
mam to cacuszko... znajomek przywiózł go z D a kupiłem za 400 pln... zdjołem owiewki i teraz jest naked pocket bike!  świetna zabawka.
 świetna zabawka. 
Przejechałem na nim cały półwysep, z Helu do Chałup... Gdy psy mnie zatrzymały to ze śmiechu nie mogli wytrzymać bo gnałem tym po jezdni jak szalony... po krótkiej ale jakże zabawnej dyskusji z nimi puścili mnie bez problemu... hehehe
POLECAM dla zwyroli!! )))
)))

świetna zabawka.
 świetna zabawka. 
Przejechałem na nim cały półwysep, z Helu do Chałup... Gdy psy mnie zatrzymały to ze śmiechu nie mogli wytrzymać bo gnałem tym po jezdni jak szalony... po krótkiej ale jakże zabawnej dyskusji z nimi puścili mnie bez problemu... hehehe
POLECAM dla zwyroli!!
 )))
)))- 

MIK
- Świeżak
Cesta napisał(a):PS. da sie do niego amortyzatory założyć po jednej jezdzie sie śrubki odkręcaja niektóre
Amortyzatory nic ci nie pomogą.... bo drgania idą od silnika a nie od kół.
Ja usunąłem 60% drgań odkręcając tłumik od ramy a zamiast tego powiesiłem go na gumie dzięki czemu lata sobie swobodnie i nie przenosi drgań.
Można jeszcze założyć podkładki na śruby od silnika i użyć kleju

- ScorPIC
- Świeżak
mini pocket bike
Napisałem ci żebyś wymienił gaźnik na nowy szkoda nerwów sam to przerabiałem po wymianie nie ten bzyk no i proponuje ci razem z gaznikiem wymienic filtr powietrza pozdrawiam

- timi_trn
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

. A wiesz moze jak zciszyć  wydech bo strasznie halasuje i czy warto kupić sportowy tłumik, oraz filtr powitrza stożkowy ??
 . A wiesz moze jak zciszyć  wydech bo strasznie halasuje i czy warto kupić sportowy tłumik, oraz filtr powitrza stożkowy ??  )
 )