pocket bike :)
ja juz mam minibike
spoko powiem wam ze nie zle sie zbiera i nie zle idzie na kolo jarac gume no problem stoppie tak srednio idzie
hehehe a co do czesci to fakt jest duzo dostepnych aha mafioaz sa tez wloskie hehe poliniego sa chlodzone ciecza maja ok 10 km i kosztuja ...
no wlasnie duzo

- td
- Świeżak
mafiza, jeździłeś na tym?? bo wydaje mi się, że nie więc niepierdziel głupot, że nie ma przyjemności z jazdy
skądmożesz wiedzieć skoro niejeździłeś 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
BO TO AUTOMAT tak samo jak skutery tylko zmniejszony ,więc jeżdziłem kiedyś dawno temu skuterem odradzam no ale jak chodzi taki nowy mini scig za 500-600zł to się nawet oplaca bo w końcu nowe może i ja sobie taką zabawke kupie to się jeszcze zobaczy!!!!!!!
- mafioza
- VIP Åšcigacz.pl
O KURCZE! Kloega pojechał dzisiaj na giełde po jakieś plastiki co urwał i wrócił z miniscigaczem.
Ale była jazda!!!!!!!
Zastanawiam się czy sobie nie kupić!
Macie pojęcie jak jest z servisem?
http://rotfl.pl/miniBike_link-4c1f.html
Ale była jazda!!!!!!!
Zastanawiam się czy sobie nie kupić!
Macie pojęcie jak jest z servisem?
http://rotfl.pl/miniBike_link-4c1f.html
- dosiek77
- Bywalec
He he sam bym tak posmigał
.Widziałem kiedys filmik -goście na odcinku gurskim ,smigali na takich miniscigaczach -wyprzedzali ostro autka,depali całkiem całkiem nio jak sie skłądali w winklach mmmmm miodzio 

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
- dosiek77
- Bywalec
a mnie sie podobaja takie wynalazki i z przyjemnoscia bym posmigal, u mnie juz ze 30 takich jezdzi:) jak widza policje motorek pod pache i chodu:P fajnie to wyglada. A poza tym to fajnie sie to stawia na gume i daje solidne podstawy
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
No tak, ale ja znalazłem kilka ogłoszeń i w każdym jest inny wymiar opon od 10" do 13".
Nie mam pojecia na jakich sie jeździ(np. na wyścigach czy robi sie tricki) a nitkt mi obiektywnie nie powie tylko bedzie chciał opchąć towar.
Znalazłem jedno forum ale jest puste i nikt tam nie zagląda.
Nie mam pojecia na jakich sie jeździ(np. na wyścigach czy robi sie tricki) a nitkt mi obiektywnie nie powie tylko bedzie chciał opchąć towar.
Znalazłem jedno forum ale jest puste i nikt tam nie zagląda.
- dosiek77
- Bywalec
Ja miałem Pocket bike'a Kupiłem sobie dla jaj Ale powiem tylko jedno fajna zabawa ale Te gówienka to takie jednorazówki wszystko sie sypie
;p nic ciekawego a Muj zwijał się ponad 55km/h ;D

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
To mało że się psuje tam poprostu się wszystko sypie ;p Co jakiś czas co innego.....
Ale pozatym to fajna sprawa dla wytrwałych ;d
PoZdr

PoZdr

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Witam ! (mój pierwszy post
)
mam pocket bike'a już około 2 tygodni i katuję go z braciakiem ostro (nawet przez las dał radę) - jak narazie nic nie wysiadło z czego jestem bardzo zadowolony
a przy okazji... jak jest ktoś z wawy chętny do pośmigania na pocketach to niech do mnie napisze
(a co do części to na allegro jest kilka osób, które mają wszytsko dostępne od ręki... wystarczy zadzwonić i powiedzieć co się chce)

mam pocket bike'a już około 2 tygodni i katuję go z braciakiem ostro (nawet przez las dał radę) - jak narazie nic nie wysiadło z czego jestem bardzo zadowolony

a przy okazji... jak jest ktoś z wawy chętny do pośmigania na pocketach to niech do mnie napisze

(a co do części to na allegro jest kilka osób, które mają wszytsko dostępne od ręki... wystarczy zadzwonić i powiedzieć co się chce)
- ScorPIC
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości