Serwer CS @ Scigacz.pl
Paula dalej kupuj
bedzie jak za dawnych dobrych czasow
gdzie kazdy praktycznie zarobil friendly fire od dziewczyny
:D zart

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Pulua - PayPal - 9 dolarow
Patty - nie bo nie masz wersji steam, czyli masz gre conajmniej 5letnia i dla tego tekstury i modele musialas zawsze dociagac. 18 zl to nie duzo, chcecie to kupcie no ;]
War3 mi sie nie podoba, ale na polskim csNation graja na war3 i chyba jest jeden serwer nawet nosteam na csnation.
== == ==
http://www.nexuiz.elk.pl/galeria.html
Giera darmowa na windowsa i linuxa, fps na oko podobny do ns i hl2. Woda identyczna jak w hl2, karabinek ukradziony jeden z NS a ogolnie 4 rank star, moze w to pogramy ??? total free, fast male wymagania mozna ciac na linuxie i windzie
Patty - nie bo nie masz wersji steam, czyli masz gre conajmniej 5letnia i dla tego tekstury i modele musialas zawsze dociagac. 18 zl to nie duzo, chcecie to kupcie no ;]
War3 mi sie nie podoba, ale na polskim csNation graja na war3 i chyba jest jeden serwer nawet nosteam na csnation.
== == ==
http://www.nexuiz.elk.pl/galeria.html
Giera darmowa na windowsa i linuxa, fps na oko podobny do ns i hl2. Woda identyczna jak w hl2, karabinek ukradziony jeden z NS a ogolnie 4 rank star, moze w to pogramy ??? total free, fast male wymagania mozna ciac na linuxie i windzie
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Kurcze ja też chce kupić ale dopiero po obronie licencjata bo inaczej może być krucho z moją nauką 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Moze pogramy w UT ,tam sa tez fajne plansze i napierdalanka niezla
tryb assault jest tez bardzo fajny 

-
czy znacie jakies serwery
DEATMACH???? CDSM
gra ktos w team fortress lub day defeat?
pamieta moze ktos gre DOOM 2 i tryb multiplayer?
DEATMACH???? CDSM
gra ktos w team fortress lub day defeat?
pamieta moze ktos gre DOOM 2 i tryb multiplayer?
- fandzoilisz
- Bywalec
-
Emmm... ut nie mam ;]
Wybralem wariant nieco drozszy Quake3 jakos nigdy mnie ut nie krecilo i przyznaje sie nie wiem jak postawic dedyka i gdzie sa binarki serwera do pobrania.
q3 mozna spokojnie zagrac, mam binarki pod punkbustera, podobnie et tez mozna.
Fandzolisz, w DoDa grywalem z Januszem ;] ogolnie jest spoko, ale bez TP to se mozna postrzelac i nic wiecej bo noobzy grac nie potrafia teamowo
TF gralem kiedys - nie urzekla mnie i powiem szczerze, moze nie trafilem na dobrych ludzi ale pobiegalem nieco po sieci i jakos dretwo to szlo z randomami, za mala koordynacja i teamplay... ale giere mam oczywiscie na koncie kupiona wiec moge dac sie przekonac.
Doom2 - owszem, na ipx z pod dosa, ladowalo sie z net.bata obsluge NE2000 i ipxodi, pozniej dwango DEAD Managera i z dead managera (dodatek do heretica) bootowalo dooma2 na ipx ;] Esz, to byly czasy jak mapowalem D1/D2 i mozna bylo zza scian-luster siegowac innych playerow ;]
Wybralem wariant nieco drozszy Quake3 jakos nigdy mnie ut nie krecilo i przyznaje sie nie wiem jak postawic dedyka i gdzie sa binarki serwera do pobrania.
q3 mozna spokojnie zagrac, mam binarki pod punkbustera, podobnie et tez mozna.
Fandzolisz, w DoDa grywalem z Januszem ;] ogolnie jest spoko, ale bez TP to se mozna postrzelac i nic wiecej bo noobzy grac nie potrafia teamowo

TF gralem kiedys - nie urzekla mnie i powiem szczerze, moze nie trafilem na dobrych ludzi ale pobiegalem nieco po sieci i jakos dretwo to szlo z randomami, za mala koordynacja i teamplay... ale giere mam oczywiscie na koncie kupiona wiec moge dac sie przekonac.
Doom2 - owszem, na ipx z pod dosa, ladowalo sie z net.bata obsluge NE2000 i ipxodi, pozniej dwango DEAD Managera i z dead managera (dodatek do heretica) bootowalo dooma2 na ipx ;] Esz, to byly czasy jak mapowalem D1/D2 i mozna bylo zza scian-luster siegowac innych playerow ;]
(otwórz link)

-
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
patty_brawurka napisał(a):Trzeba bylo tak od razu, ze CS to kwestia 18 zl...![]()
No dokładnie z podatkiem 12 dolarów

-
palua - VIP Åšcigacz.pl
Ja juz mowie ,ze sie ogranicze do 4-5 gierek ,bo chyba nie wydole xD a poza tym im wiecej ludzi tym lepiej ,wiec moze ograniczmy sie do gierek bardziej ludzkich
kombinowac wiecej chyba nie ma po co ,a i tak bedzie funu co nie miara xD
Ja mam z empiku CS chyba 34 zl xD

Ja mam z empiku CS chyba 34 zl xD
-
W końcu mam znów net i wracam do CS'a
... nie spodziewałem się szczerze mówiąc że ten temat będzie wciąż żył 

"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
Szpicus ty jestes tam adminem, po wywaleniu punka jedynym ;] Tak wiec powinienes moim zdaniem...
Co do kosztow, PayPal , przelewamy zlotowki ktore po kursie wymiany miedzybankowej transferowane sa jako dolary badz euro na konto Valve, tak wiec spokojnie 9,99 USD to bedzie po nizszym kursie niz kantorowy przez paypala i juz
Ja sie teraz przygladam dokladnie tej grze co podalem, chodzi z pendrive, nie wymaga instalacji w .zip sa pliki pod linuxa i windowsa, grafika nieco gorsza niz w Half Life 2 (ale ta woda^^) moze byc ostre, jak tylko stestuje napisze cos wiecej i postawie dedyka.
Co do kosztow, PayPal , przelewamy zlotowki ktore po kursie wymiany miedzybankowej transferowane sa jako dolary badz euro na konto Valve, tak wiec spokojnie 9,99 USD to bedzie po nizszym kursie niz kantorowy przez paypala i juz

Ja sie teraz przygladam dokladnie tej grze co podalem, chodzi z pendrive, nie wymaga instalacji w .zip sa pliki pod linuxa i windowsa, grafika nieco gorsza niz w Half Life 2 (ale ta woda^^) moze byc ostre, jak tylko stestuje napisze cos wiecej i postawie dedyka.
(otwórz link)

-
hmm to nie zależy zbytnio od prędkości złącza, tak że czasami można mieć 4Mb i mieć gorsze pingi od tego co ma 512. Hmm najlepsze pingi jednak są w dużych miastach, potem im dalej tym gorzej :/
ostatnio mój dostawca internetu też coś szwankuje, nie dość że pare godzin nie miałem internetu, to jeszcze pingi podskoczyły do góry :/
ostatnio mój dostawca internetu też coś szwankuje, nie dość że pare godzin nie miałem internetu, to jeszcze pingi podskoczyły do góry :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
1. dolary - uzywajac steama mozna kupic licencje taniej, nie placisz za CD i pludelko itp tylko placisz tworcy za oprogramowanie, dla tego licencja na steam kosztuje 9,99 USD a w empiku 49,99
2. Marcinie, najgosze pingi mialem ja z dialogu, > 120 ms do enka i musialem zbijac ilosc danych miedzy mna a serwerem, dzieki czemu postacie mi skakaly i sie teleporowaly a mialem 50ms. Obecnie bez tjuna mam 40-60 ale wez pod uwage ze ja mieszkam we wro, tutaj jest centrum dialogu i stan idzie lacze miedzynarodowe do teleglobe wlasnie we frankfurcie, wiec mam 3 hopki do serwera. Od was moze byc dalej, ale i tak lepiej niz do ene. Sprobojcie zmiejszyc ilosc presylanych danych (pisalem poradnik optymalizacji CSa).
===
Co do nowej gry tej Windows/Unix oparta ona jest o Quake2 ale dynamike ma q3, nie ma szans na podchody, wali sie rakietami na lewo i prawo. Grafika niezla, menu MOIM ZDANIEM czaderskie do ^3 potegi;] na moim podwojnym 1.8 Ghz procesorze gierka lekko skacze, zbilem detale i rozdzialke do 640x480 detail na low i zasuwa jak quake3. Uwazam ze nie ma sensu placic 80 zloty za quake pack by pobawic sie w krwisty deadmatch, mozecie spokojnie pobierac z adresu ktory podalem i bawic sie multi.
Ja juz wyslalem maila do nsnation z prosba o instalacje tego serwerka ;]

2. Marcinie, najgosze pingi mialem ja z dialogu, > 120 ms do enka i musialem zbijac ilosc danych miedzy mna a serwerem, dzieki czemu postacie mi skakaly i sie teleporowaly a mialem 50ms. Obecnie bez tjuna mam 40-60 ale wez pod uwage ze ja mieszkam we wro, tutaj jest centrum dialogu i stan idzie lacze miedzynarodowe do teleglobe wlasnie we frankfurcie, wiec mam 3 hopki do serwera. Od was moze byc dalej, ale i tak lepiej niz do ene. Sprobojcie zmiejszyc ilosc presylanych danych (pisalem poradnik optymalizacji CSa).
===
Co do nowej gry tej Windows/Unix oparta ona jest o Quake2 ale dynamike ma q3, nie ma szans na podchody, wali sie rakietami na lewo i prawo. Grafika niezla, menu MOIM ZDANIEM czaderskie do ^3 potegi;] na moim podwojnym 1.8 Ghz procesorze gierka lekko skacze, zbilem detale i rozdzialke do 640x480 detail na low i zasuwa jak quake3. Uwazam ze nie ma sensu placic 80 zloty za quake pack by pobawic sie w krwisty deadmatch, mozecie spokojnie pobierac z adresu ktory podalem i bawic sie multi.
Ja juz wyslalem maila do nsnation z prosba o instalacje tego serwerka ;]
(otwórz link)

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości