mam dosc... pomocy!!!!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jesli by były po niderlandzku to moge pomoc. Z francuskiego to nie za bardzo 

Ostatnio edytowano 21/9/2008, 08:46 przez WeWonItThreeTimes, łącznie edytowano 2 razy

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
mi tak gosc dosylal papiery od auta pol roku ale w koncu doslal z ta roznica, ze goscia znalem od lat i kilka samochodow bralo sie od niego to bylo tylko jego niedbalstwo a i nawet mu nie zaplacilem za auto dopoki mi papierow nie doslal
kumpel zgubil brief w drodze od tlumacza do UC i tez ponad pol roku odkrecal sprawe ale sie udalo, wydobyl potwierdzenie albo dublikat z reichu, opowiadal mi ale nie pamietam dokladnie jak doszlo do zalegalizowania samochodu
kumpel zgubil brief w drodze od tlumacza do UC i tez ponad pol roku odkrecal sprawe ale sie udalo, wydobyl potwierdzenie albo dublikat z reichu, opowiadal mi ale nie pamietam dokladnie jak doszlo do zalegalizowania samochodu
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
Kurcze aż ręce opadają. Jedzie człowiek do innego kraju - kupuje do kogoś motor i nie sprawdza dokumentów i co gorsze przed wyjazdem nie wie co jest potrzebne w kraju do zarejstrowania motocykla. A jak sprzęt jest poskładany z 4 powypadkowych co zostały wyrejstrowane z unii. Jak pojazd nie ma dowodu rejstracyjnego tzn, że został wyrejstrowany w krajach UE albo nie został tam nigdy zarejstrowany. I nic tu nie pomoże rejstracja w anglii, niemczech czy innym kraju UE - w żadnym z nich motoru nie zarejstrujesz legalnie. jedyne co to przebicie numerów lub przekładka ramy - ale kto znajdzie dobrą ramę. A przebitka numerów to już przestępstwo i jak złapią to jest sprawa w sądzie i moga być zawiasy za paserstwo.
A jeżeli chodzi o rejstrację w niemczek - wszystkie dokumenty muszą być na tip top, żadnych lewych umów itp -czegokolwiek brakuje, jest niewyraźnie napisane, budzi podjerzenia - stop i zostajesz na lodzie.
A jeżeli chodzi o rejstrację w niemczek - wszystkie dokumenty muszą być na tip top, żadnych lewych umów itp -czegokolwiek brakuje, jest niewyraźnie napisane, budzi podjerzenia - stop i zostajesz na lodzie.
- medevac
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości