Powsz. Prawo dostepu do broni, oraz legalizacja narkotykow?
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
herbatkowy, miałem się nie odzywać, ale po prostu chol*ra mnie bierze jak czytam twoje przepraszam za określenie "głupie argumenty"
mówisz że skoro psychol ma coś zrobić to i tak to zrobi, powiedz mi szybciej wystrzela 15osób w sklepie za pomocą noża/wiatrówki/kija czy za pomocą któregoś z modeli glocka?
to że psychol i tak kogoś zabije, nie znaczy że musisz mu to ułatwiać...
swoją drogą odnoszę wrażenie że przechodzisz obecnie którąś z faz buntu młodzieńczego, i będziesz nas męczył tymi bredniami o ograniczaniu wolności i spiskach na szczycie i okłamywaniu społeczeństwa...
no cóż taki wiek i chyba większość z nas przez to przechodziła...
mówisz że skoro psychol ma coś zrobić to i tak to zrobi, powiedz mi szybciej wystrzela 15osób w sklepie za pomocą noża/wiatrówki/kija czy za pomocą któregoś z modeli glocka?
swoją drogą odnoszę wrażenie że przechodzisz obecnie którąś z faz buntu młodzieńczego, i będziesz nas męczył tymi bredniami o ograniczaniu wolności i spiskach na szczycie i okłamywaniu społeczeństwa...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Nie po prostu 2ga strona i odpadam jak Herbatkowego czytam. Pozyjesz za pare lat jako dorosla osoba i zrozumiesz.
Krotka pilka z mojej strony.
Oprocz tego Sieki ma racje co tez MOWILEM ale NIEKTORZY nie potrafia czytac ze zrozumieniem (po wynikach matury nie dziwi mnie to wcale).
Owszem mozesz miec bron ostra w domu i mozesz z niej zaszlachtowac kogo Ci sie podoba na swoim terenie, o ile masz dzierzawe wieczysta badz kupiony grunt. Oczywiscie kogo i za co jest regulowane odpowiednia ustawa - natomiast uzycie broni w panice wobec zagrozenia zycia nie spotkalo sie ze zlym osadem sadu.
Dodatkowo Hamerykanie placza przez to ze mozna u nich kupic bron - polecam "Zabawy z bronia" taki film amerykanski wlasnie a diametralnie zmienisz zdanie o 180 stopni.
Koniec ... (bleeeee)
Oprocz tego Sieki ma racje co tez MOWILEM ale NIEKTORZY nie potrafia czytac ze zrozumieniem (po wynikach matury nie dziwi mnie to wcale).
Owszem mozesz miec bron ostra w domu i mozesz z niej zaszlachtowac kogo Ci sie podoba na swoim terenie, o ile masz dzierzawe wieczysta badz kupiony grunt. Oczywiscie kogo i za co jest regulowane odpowiednia ustawa - natomiast uzycie broni w panice wobec zagrozenia zycia nie spotkalo sie ze zlym osadem sadu.
Dodatkowo Hamerykanie placza przez to ze mozna u nich kupic bron - polecam "Zabawy z bronia" taki film amerykanski wlasnie a diametralnie zmienisz zdanie o 180 stopni.
Koniec ... (bleeeee)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Tak sie sklada ze kilka twoich argumentow bez zadnej dyskusji przebija cala moja kariere na tym forum. Jestes jednym z tych, ktorzy zadowola sie obnizeniem ceny chleba czy beznyny o 1%. Ja wymagam czegos wiecej, zreszta to nie tylko moje poglady, wiec zegnam panie dojrzaly.
Nie wiem czy wiesz, ze moje poglady podziela spora rzesza profesorow wykladowcow i innych publicystow. To co mowie, to praktycznie w calosci ideologia gloszona przez JKM, oraz partie Unii Polityki Realnej. Wiec nie jestem znowu takim "samotnym idiota w polu". I nie badz siebie taki pewien
Bo zycia sam nie znasz... A wiec simonw tkwij dalej w Polsce w ktorej placi sie za oddany dla biednych, chleb. Plac dalej tej bandzie urzednikow, tylko jak to wczesniej pisalem potem nie narzekaj ze benzyna drozeje
Ja jestem pogladow konserwatywno-liberalnych czyli wolnosc, i jeszcze raz wolnosc, nawet gdy jest ona niebezpieczna... Ludzie musza sie sami przekonac, zamiast ciagle sluchac innych, patrzec na zakazy, nakazy. Tak do ladu nie dojdziesz...
simonw napisał(a):Nie po prostu 2ga strona i odpadam jak Herbatkowego czytam. Pozyjesz za pare lat jako dorosla osoba i zrozumiesz.
Koniec ... (bleeeee)
Nie wiem czy wiesz, ze moje poglady podziela spora rzesza profesorow wykladowcow i innych publicystow. To co mowie, to praktycznie w calosci ideologia gloszona przez JKM, oraz partie Unii Polityki Realnej. Wiec nie jestem znowu takim "samotnym idiota w polu". I nie badz siebie taki pewien

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
melvin napisał(a):herbatkowy, miałem się nie odzywać, ale po prostu chol*ra mnie bierze jak czytam twoje przepraszam za określenie "głupie argumenty"
Więc mamy psychola z nożem w sklepie zabije albo porani kilka osób (jeśli nielegalnie zdobył broń to zabije jeszcze więcej).
A jeśli powiedzmy połowa osób w sklepie miała by broń? Pif paf. i już nie ma psychola.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
(...)
A co sie stalo z judeanskim popularno-narowodym ruchem wyzwolenczym ...
- O tam siedzi !
- Odmieniec !!!
(...)
Monty Python / Zywot Briana
(wszystko w temacie UPR)
A co sie stalo z judeanskim popularno-narowodym ruchem wyzwolenczym ...
- O tam siedzi !
- Odmieniec !!!
(...)
Monty Python / Zywot Briana
(wszystko w temacie UPR)
(otwórz link)

-
Szukasz dziury w calym jak narazie, czy panowal PO, czy PiS, czy SLD, PSL, DVD, VHS, czy TDI to ja zaobserwowalem jedna i ta sama sytuacje. Falszywa wolnosc i absolutny wyzysk obywatela. Wiec nie czepiaj sie, ze tak powiem beztrosko "szczegolow"
Bo zmiany ktore proponuje JKM i UPR to tak drastyczne zmiany, ze mozna smialo powiedziec ze beda to zmiany ustrojowe? Tak czy siak nie znalazlem partii, ktora dawalaby wiecej dla obywateli niz UPR...

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
dla tego liczba ich wyborcow jest porownywalna wielosciowo z populacja eskimosów w polsce.
(otwórz link)

-
Widac ze nie jestes w temacie. Maja takie poparcie, bo jedyna droga wyboru dla wyborcow jest TELEWIZJA. Polsta i TVN to to, czym wiekszosc obywateli sie kieruje. Tak wlasnie dokladnie tak jest. Czy wiesz, ze w poprzednich wyborach ciagle chrzanili o wojnie PIS vs PO (moze i nie wojnie, jak zwal tak zwal) A nie wyemitowali (UWAGA!!!) Ani sekundy z tego co oferuje UPR ? Ludziom wmowilo sie, ze ludzie typu Janusza Korwina Mikke to świry! Propaganda telewizji skutecznie odegrala rowniez na Tobie swoja role
Myslisz tak, jak wladza chce, zebys myslal. Zatkalo kakao?
Ta wojna miedzy Pis a Po pokazala wyborcom tylko 2 drogi, jakie? PO lub PIS, dzieki czemu nikt nie spojrzal na UPR. Zreszta, myslisz, ze naprawde Wladza pozwolilaby sie wygryzc UPR'owcom ? Bo ja mysle ze oni o wlasne tylku skutecznie dbaja i zrobia wszystko, zeby dalej tumanic spoleczenstwo, jesli nie doszedles do tego, co tutaj przed chwila napisalem to naprawde na twoim miejscu bym sie zawstydzil. Wystarczy popatrzec na to dookola., wladza ma kontrole nad telewizja,radiem czy prasa, czyli ma kontrole nad nami. Ale przeciez JKM to swir! Chce dac nam bron do reki! Gdzie tam! Szacuneczek przyjacielu 

-
herbatkowy - Bywalec
No a do tego to JKM to chyba jedyny polityk który w swoich przemówieniach i tekstach kieruje się żelazną logiką a nie chwytliwymi hasłami (inna sprawa że jak ktoś usłyszy hasła Korwina nie czytając o co chodzi to nie dziwi że patrzą na niego jak na wariata).
Zresztą jak ktoś potrafi myśleć samodzielnie to niech poczyta http://korwin-mikke.blog.onet.pl nawet jeśli się nie zgadzacie to jest to jeden z ciekawszych blogów.
Zresztą jak ktoś potrafi myśleć samodzielnie to niech poczyta http://korwin-mikke.blog.onet.pl nawet jeśli się nie zgadzacie to jest to jeden z ciekawszych blogów.
Ostatnio edytowano 25/8/2008, 21:00 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
3/4 zabojst wynika w afekcie, czego chyba jeszcze nikt nie wziol pod uwage. Przyjmijmy ze gdyby ktos sie pozarl z kims na powaznie i mial ochote go za**** to golymi rekami nie bedzie mial tak duzych szans na to, bo predzej go ktos odciagnie, jednak kto podejdzie do typa ktory ma bron? Za narowisty narod z nas i za duzo punktow honoru sobie wyznaczamy czesto, nie mowie ze sam jestem spokojny i pacyfista, jednak w takiej sytuacji bron moze byc zagrozeniem nie dla jednej osoby tylko dla kilku. Tak sie opieracie na stanach panowie, ale ich jest 5 razy wiecej niz nas i bron tam jest czescia ich kultury. Jednak jak wiadomo i tam sa na drodze do wprowadzenia ograniczen, bo za duzo niewinnych osob ginie z ich udzialem.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
melvin napisał(a):idź se z labissem o policyjnych bazach danych na NK pogadaj... dobrze ci zrobi...
Wiedzialem, zachowales sie jak typowy niehonorowy (do wyboru do koloru epitet) czlowiek, nie mowie ze takim jestes, tylko tak sie zachowales wiec nie chce warna. Odpowiedziales typowo bez sensu i tak poprostu zeby mi docisnac, oczywiscie bezskutecznie. Uwazam melvin, ze Twoj zasob juz sie zakonczyl. Straciles fason, na Twoim miejscu opuscilbym ta dyskusje, bo nie mowisz juz nic sensownego. Jeszcze racji przyznac, ci slepa duma nie pozwala. Nie chcesz przyznac ze gadamy z sensem i odwracasz kota ogonem jakimis lewymi zartami, nie chce rozmawiac o glupich naszych-klasach oraz kto na nich jest i kto na ich serwerach robi sobie czat. Ja poprostu chce, zebym za 10 lat jak bede mial rodzine, mial co wlozyc do garnka i za co kupic sobie motocykl. Bo przeciez do cholery jestem czlowiekiem i cos mi sie od zycia nalezy!! Niby czemu pracujac uczciwie, ma nie byc mnie stac na przyjemnosci, zwykle przyjemnosci, a nawet cos wiecej takie jak motocykl. Chce zyc w wolnym kraju, i mam dosc hasel, ciaglego gadania o obiecanek.
-
herbatkowy - Bywalec
Taser napisał(a):3/4 zabojst wynika w afekcie, czego chyba jeszcze nikt nie wziol pod uwage. Przyjmijmy ze gdyby ktos sie pozarl z kims na powaznie i mial ochote go za**** to golymi rekami nie bedzie mial tak duzych szans na to, bo predzej go ktos odciagnie, jednak kto podejdzie do typa ktory ma bron? Za narowisty narod z nas i za duzo punktow honoru sobie wyznaczamy czesto, nie mowie ze sam jestem spokojny i pacyfista, jednak w takiej sytuacji bron moze byc zagrozeniem nie dla jednej osoby tylko dla kilku. Tak sie opieracie na stanach panowie, ale ich jest 5 razy wiecej niz nas i bron tam jest czescia ich kultury. Jednak jak wiadomo i tam sa na drodze do wprowadzenia ograniczen, bo za duzo niewinnych osob ginie z ich udzialem.
Tylko że jeśli masz chęć zabić kogoś gołymi rękami a pod ręką masz nuż to jednak go nie wyciągasz prawda?
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Taser napisał(a):Tak sie opieracie na stanach panowie, ale ich jest 5 razy wiecej niz nas i bron tam jest czescia ich kultury.
Ja twierdzilem do tej pory, ze kazdy czlowiek ma prawo sie bronic, bez wzgledu czy jego pochodzenie, kulture, czy ich jest 5mld ludzi czy 5mln ludzi, w danym kraju. Kiedys zloczynca mial bron, i uczciwy obywatel tez mial bron. Dzisiaj uczciwemu obywatelowi ta bron zabrala uczciwa wladza ktora tak glosi wolnosc i sprawiedliwosc. A policja jak wiadomo nas nie obroni, co najwyzej spisze raporcik. Jesli ofiara nie moze sie bronic to oczym my wogole tutaj mowimy? O bezpieczenstwie? :O
-
herbatkowy - Bywalec
Taser napisał(a):3/4 zabojst wynika w afekcie, czego chyba jeszcze nikt nie wziol pod uwage. Przyjmijmy ze gdyby ktos sie pozarl z kims na powaznie i mial ochote go za**** to golymi rekami nie bedzie mial tak duzych szans na to, bo predzej go ktos odciagnie, jednak kto podejdzie do typa ktory ma bron? Za narowisty narod z nas i za duzo punktow honoru sobie wyznaczamy czesto, nie mowie ze sam jestem spokojny i pacyfista, jednak w takiej sytuacji bron moze byc zagrozeniem nie dla jednej osoby tylko dla kilku. Tak sie opieracie na stanach panowie, ale ich jest 5 razy wiecej niz nas i bron tam jest czescia ich kultury. Jednak jak wiadomo i tam sa na drodze do wprowadzenia ograniczen, bo za duzo niewinnych osob ginie z ich udzialem.
Nastepny argument bez sensu jak dla mnie. Dla osoby ktora bedzie chciala kogos zabic nie jest problemem ulozenie planu co do tego jakby go zabic, gdyby faktycznie chciala kogos pozbawic zycia to naprawde moze w kazdej chwili wziac noz i wsadzic go w serce, i po sprawie, rownie szybka metoda jak strzal z broni. Moze rowniez poczekac kilka dni i go otruc, takze powtorze to chyba 10 raz tak jak z narkotykami, jak ktos chce kogos zabic to nie jest mu potrzebny pistolet.
melvin napisał(a):widzę że nie zrozumiałeś aluzji...
Nie wiem, czemu za wszelka cene chcesz ze mnie zrobic durnia? Zaznaczylem na poczatku tematu, ja wymieniam swoje poglady, ty swoje. Wiec skonczmy juz najezdzanie na siebie, bo nie trzeba miec 30 lat zeby wiedziec, ze to do niczego nie doprowadzi. Chyba sie zgodzimy.
Ostatnio edytowano 25/8/2008, 21:13 przez herbatkowy, łącznie edytowano 1 raz
-
herbatkowy - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
Odrazu mowie zawczasu, ze nie bede sie wdawal w dyskusje z gosciami typu wyzej, bo uwazam ze prezentuja oni troche inny poziom (nie mowie, ze nizszy). I uwazam ze takie osoby nie sa w stanie prowadzic dyskusji na poziomie, dowodem czego jest powyzszy post. To na tyle, radze nam wszystkim dac sobie na luz.
-
herbatkowy - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
herbatkowy chodź mam w domu wiatrówke łamana dam ci postrzelac jesli pragniesz tak bardzo dostepu do broni:)
trubo fajną masz animacje na dole postów
trubo fajną masz animacje na dole postów

Ostatnio edytowano 25/8/2008, 21:31 przez cwaniak182, łącznie edytowano 1 raz
-
cwaniak182 - Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5