Powsz. Prawo dostepu do broni, oraz legalizacja narkotykow?
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
turboponczek napisał(a):herbatkowy błagam, prosze, prosze.
turboponczek napisał(a):Błagam Cie człowieku, powtarzasz sie, jestes monotematczny.
Skoro ja jestem monotematyczny, to jaki Ty jestes? Wg. mnie nie jestem monotematyczny mowie o jednej sprawie i proboje znalezc argumenty ktore trafia do takiej warstwy spolecznej jak Ty

cwaniak182 napisał(a): herbatkowy chodź mam w domu wiatrówke łamana dam ci postrzelac jesli pragniesz tak bardzo dostepu do broni:)
Rowniez mam wiatrowke, tyle, ze nie lamana. Jedyne co moge nia zrobic to strzelic w psa, ktory od tygodnia podrywa moja droga suczke- yorka. Wiec takie teksty rowniez zachowaj dla siebie bo nie prezentujesz nic nadzwyczajnego...
WEDLUG MNIE DYSKUSJA ZOSTALA ZAMKNIETA WSZYSCY WYMIENILI SIE ZDANIAMI, I DALSZE POSTY BEDA JEDYNIE NARZEDZIEM DO KLOTNI, WIEC JAKO AUTOR TEMATU PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DZIEKUJE ZA DYSKUSJE- herbatkowy
Nie wypowiadam sie juz w tym temacie, i do niego nie zagladam wiec na ewentualne uwagi czekam na gg.
Ostatnio edytowano 25/8/2008, 21:34 przez herbatkowy, łącznie edytowano 1 raz
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
zajebioza !
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości