Koniec świata?? III Wojna światowa??
och co teraz sie z tym swiatem dzieje ludzie mysla ze maja tak jak kot po 9 żyć i by sie tylko zabijali i wojne prowadzili a życie jest tylko jedne a w tego Nostradamusa nie wierze
Ma ktos spowalnieacz do przyspieszacza
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
po tej akcji gruzja przestanie być wiarygodnym partnerem w oczach NATO. i o to waśnie chodzilo rosji. bo nie wiem czy wiecie ale gruzini aspirują do paktu, we wrześniu miala tam jechać komisja natowska, by ocenić stabilnosć państwa. rosja nie chce nato w swoim sąsiedztwie. tylko żal mi ludzi którzy stracili bliskich w tych potyczkach
In progres...
- czeslej
- Świeżak
Ale napisz sam co im to da, że będą w NATO ? Różnicy nie widzę...
Dla mnie NATO to ściema jak nic bo nie wierzę, że jak np Rosja napadła by Polskę to państwa NATO rzucą się ku obronie naszego małego biednego państewka. Będą siedzieć cicho i bać się o swoje tyłki i tylko powiedzą kilka pustych słów typu "Ostrzegamy was Rosjanie zakończcie działanie wojenne" I na tym by się skończyło.
Dla mnie NATO to ściema jak nic bo nie wierzę, że jak np Rosja napadła by Polskę to państwa NATO rzucą się ku obronie naszego małego biednego państewka. Będą siedzieć cicho i bać się o swoje tyłki i tylko powiedzą kilka pustych słów typu "Ostrzegamy was Rosjanie zakończcie działanie wojenne" I na tym by się skończyło.
- <borut>
- Bywalec
<borut> napisał(a):Ale napisz sam co im to da, że będą w NATO ? Różnicy nie widzę...
być może masz rację że by nie zareagowali, ale NATO to taki straszak. Ale moim zdaniem gdyby już teraz Gruzja była w NATO to by do tego nie doszło
In progres...
- czeslej
- Świeżak
<borut> napisał(a):Ale napisz sam co im to da, że będą w NATO ? Różnicy nie widzę...
Hmm...
A zna ktoś przykład otwartego ataku na jakiekolwiek z państw NATO od 1949r? Nie piszę o atakach terrorystycznych i wojnie partyzanckiej, bo to miało miejsce, ale o ataku "frontalnym".
Prawda jest taka, że gdyby jakiekolwiek państwo zaatakowało członka NATO automatycznie weszłoby w stan wojny ze wszystkimi 26 krajami sojuszu. Czy pozostałe państwa wszczęłyby działania militarne? To trzeba by sprawdzić w praktyce. Ale myślę, że nawet Rosja nie chciałaby w obecnej chwili tego sprawdzać

"Człowiek bez pasji jest martwy"
- gray wolf
- Świeżak
Jak to ma być początek III wojny światowej ja pieprzę wszystko, sprzedaję nerkę i kupuję erłana 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
A ja wam mowie, ze tak naprawde to Rosja trzyma na nas lape, tyle ze dala nam "wolnosc" zebysmy sie cieszyli
Tak jak kiedys, ruscy dali glupkom rzad i wszyscy sie cieszyli, ze maja wolny kraj
A tak na powaznie, to moze byc gruba zadyma... Nie ma wiekszych sku*****i od ruskich, jak bedzie trzeba to nie zawachaja sie pieprznac atomowego tic-taca tu i tam

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
są więksi, nazywają się amerykańce. Rosjanie chociaż zrobili coś otwarcie, a nie pod takim pretekstem jak zawsze szuka usa.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):są więksi, nazywają się amerykańce. Rosjanie chociaż zrobili coś otwarcie, a nie pod takim pretekstem jak zawsze szuka usa.
Tak, ale czy to cos zmienia? Jedni zabijaja, pod pretekstem wygnania reżimu, a drudzy zabijaja bez pretekstu

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości