wypadki
Wiem, że jest temat z filmikami, ale zobaczcie vid z wczorajszego wyścigu...
http://pl.youtube.com/watch?v=rGnyGmFIBA4
http://pl.youtube.com/watch?v=rGnyGmFIBA4
-
gelo007 - Administrator
www.scigacz.pl/smierc_zawodnika tutaj mamy już zredagowany artykuł i filmik wrzucony na inny serwis, no i widzicie, koleś miał całe uzbrojenie najlepszej jakości od stóp do głów, a jednak nie uchroniło go to od śmierci :/. [*]
-
gelo007 - Administrator
Wyborcza gdańska-
Na ulicy Armii Krajowej ok 200m od skrzyżowania z Kartuską zginął motocyklista. Do wypadku doszło w niedzielę w nocy, ok. godz. 1.40. Młody mężczyzna najprawdopodobniej jechał zdecydowanie za szybko, stracił panowanie nad maszyną i uderzył w barierkę oddzielającą ulicę od chodnika. Zginął na miejscu.
Na ulicy Armii Krajowej ok 200m od skrzyżowania z Kartuską zginął motocyklista. Do wypadku doszło w niedzielę w nocy, ok. godz. 1.40. Młody mężczyzna najprawdopodobniej jechał zdecydowanie za szybko, stracił panowanie nad maszyną i uderzył w barierkę oddzielającą ulicę od chodnika. Zginął na miejscu.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
-
Dominik_YZF - Bywalec
ostanio własnie pod jednym z centów handlowych widziałem takich pseudo motocyklistów zajechali nowa Kawa a jak zsiedli to poprawili żel na włosach bo kask zniszczył fryz.... nie wspomnę że podczas upału chodzili w skórach po centrum bo lans jest najważniejszy... no niestety potem brak doświadczenia i mocne maszyny (bo na takie ich stać) doprowadzaja do przykrych zdarzeńDominik_YZF napisał(a):Więcej kasy, więcej motocykli, więcej " dawców " ..

Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
Kiju napisał(a):ostanio własnie pod jednym z centów handlowych widziałem takich pseudo motocyklistów zajechali nowa Kawa a jak zsiedli to poprawili żel na włosach bo kask zniszczył fryz.... nie wspomnę że podczas upału chodzili w skórach po centrum bo lans jest najważniejszy... no niestety potem brak doświadczenia i mocne maszyny (bo na takie ich stać) doprowadzaja do przykrych zdarzeńDominik_YZF napisał(a):Więcej kasy, więcej motocykli, więcej " dawców " ..
a to ze jezdza z zelem na wlosach jak sie ma do ich motocyklizmu?
jak nie zajedziesz smierdzacy, zalany potem i z wlosami niemytymi od paru dni to nie jestes motocyklista?
a i zapomnialem... w gownie... koniecznie buty uje**** w gownie...
05 Yamaha YZF R6 Raven Edition
- Owi
- Świeżak
Owi napisał(a):Kiju napisał(a):ostanio własnie pod jednym z centów handlowych widziałem takich pseudo motocyklistów zajechali nowa Kawa a jak zsiedli to poprawili żel na włosach bo kask zniszczył fryz.... nie wspomnę że podczas upału chodzili w skórach po centrum bo lans jest najważniejszy... no niestety potem brak doświadczenia i mocne maszyny (bo na takie ich stać) doprowadzaja do przykrych zdarzeńDominik_YZF napisał(a):Więcej kasy, więcej motocykli, więcej " dawców " ..
a to ze jezdza z zelem na wlosach jak sie ma do ich motocyklizmu?
jak nie zajedziesz smierdzacy, zalany potem i z wlosami niemytymi od paru dni to nie jestes motocyklista?
a i zapomnialem... w gownie... koniecznie buty uje**** w gownie...
widzę ze uraziłem kolege.... no cóż łatwo poznać jak ktoś kupuje motocykl dla lansu i tylko po to by pokzać sie pod HARD R.... CAFE,
A co sie tyczy zchodzenia przepoconemu z moto to czy chodząc w skórach po centrum handlowym własnie nie zrobisz tego (zgrzejesz sie). No cóż trzeba pokazać ze ma sie kutrke z gwiazda na plecach.... bezcenne
-
Kiju - Świeżak
ja sie tam nie urazam - jestem przeciwny tylko ocenianiu ludzi po wygladzie... i co maja czyjes umiejetnosci do tego czy zdjal kurtke w supermarkecie czy nie...
gadasz tylko aby gadac...
Jak ktos sie nie zna to jego to wali czy to kurtka z gwiazda czy z czymkolwiek innym. Dla laika to moglby isc nawet w najbardziej wymyslnym stroju a ten i tak nie bedzie wiedzial co to jest i ile to jest warte. Zaś osoby zaznajomione w temacie poznają ciuch nawet jakby był przewieszony przez rękę/wózek...
zreszta niewazne. Wazne jest to ze to nie wyglad determinuje umiejetnosci czlowieka. A ze duzo lanserow ostatnio jest to inna bajka bo fakt jak widac typa w dresach na motocyklu w najtanszym mozliwym kasku to jednak zalatuje ..... (tu se dopisz)
gadasz tylko aby gadac...
Jak ktos sie nie zna to jego to wali czy to kurtka z gwiazda czy z czymkolwiek innym. Dla laika to moglby isc nawet w najbardziej wymyslnym stroju a ten i tak nie bedzie wiedzial co to jest i ile to jest warte. Zaś osoby zaznajomione w temacie poznają ciuch nawet jakby był przewieszony przez rękę/wózek...
zreszta niewazne. Wazne jest to ze to nie wyglad determinuje umiejetnosci czlowieka. A ze duzo lanserow ostatnio jest to inna bajka bo fakt jak widac typa w dresach na motocyklu w najtanszym mozliwym kasku to jednak zalatuje ..... (tu se dopisz)
Ostatnio edytowano 5/8/2008, 17:38 przez Owi, łącznie edytowano 1 raz
05 Yamaha YZF R6 Raven Edition
- Owi
- Świeżak
Hmm, a ja nie noszę kombi dla lansu, nawet jeśli leje się z nieba wściekły żar. Daje mi to (może pozorne, ale daje) poczucie, że w razie czego, coś zostanie z tkanek pokrywających moje kości...
Też poprawiam włosy jak zdejmuję kask, bo pod robią się dzikie i niesforne; trudno, żebym z takim chaosem na głowie po ulicach chodziła.
Też poprawiam włosy jak zdejmuję kask, bo pod robią się dzikie i niesforne; trudno, żebym z takim chaosem na głowie po ulicach chodziła.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Owi mi tylko chodziło o to samo co ty stwierdziłeś na końcu ze dużo lanserów:)
-
Kiju - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości