Malowanie motocykla
• Strona 1 z 1
Malowanie motocykla
Czy jest dla was ważne?czy sugerujecie sie nim przy zakupie? bo ja np odrzuciłem oferte cbr która od strony technicznej była naprawde elegancka i wszystko co trzeba w niej było ok...ale nie podobało mi sie jej malowanie i dlatego zrezygnowałem. Kumpel mi potem wrzucał że jestem nienormalny, ze jestem baba i sie poczułem rzeczywiście jak jakis ciec, no ale z drugiej strony nie chce jeździc czyms co mi sie wizualnie nie podoba a jak sami wiecie przemalowanie motocykla jest dosyc drogie, u potencjalnego kupca moze wzbudzac podejrzenia (ze niby slizg był) a i cena moze ulec obniżce..
- Hszanek
- Świeżak
Ja kupiłem malowane moto wiem ze miał ślizg koleś dał mi wszystkie zdjęcia jak moto było po wypadku i miał nawet zdjęcia w trakcie naprawy, za malowanie dał 6tyś i mnie się podoba, na pewno przy sprzedaży będę musiał wołać mniej, ale tak już bywa. Gdy nosiłem się zamiarami kupić nowy z salony to wybór koloru był bardzo ważna sprawą nie kupiłbym koloru, który mi się nie podoba.
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
. Jak ktoś słusznie zauważył, wygląd motocykla ma dużo większe znaczenie dla jego użytkownika niż samochodu. Może to z racji bliskości kontaktu maszyna-człowiek (co brzmi dość dwuznacznie :]) czy wylansowania kat. A jako stylu bycia niż sposobu przemieszczania się. Jakbądź.
. To Ty będziesz się tym motocyklem poruszał więc Tobie ma być z nim dobrze. Jednym przeszkadza, że motocykl nie ma wału kardana, innym że ma poniżej 100KM a Tobie, że jest tak a nie inaczej malowany. Jeśli z kogoś tutaj możnaby się nairgywać, to raczej z tych którzy mają takie prozaiczne powody, by skreslić jakieś tam moto (za mało koników) :]
. To Ty będziesz się tym motocyklem poruszał więc Tobie ma być z nim dobrze. Jednym przeszkadza, że motocykl nie ma wału kardana, innym że ma poniżej 100KM a Tobie, że jest tak a nie inaczej malowany. Jeśli z kogoś tutaj możnaby się nairgywać, to raczej z tych którzy mają takie prozaiczne powody, by skreslić jakieś tam moto (za mało koników) :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości