Zobacz wÄ…tek - Malowanie motocykla
NAS Analytics TAG

Malowanie motocykla

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Malowanie motocykla

Postprzez Hszanek » 23/9/2006, 15:39

Czy jest dla was ważne?czy sugerujecie sie nim przy zakupie? bo ja np odrzuciłem oferte cbr która od strony technicznej była naprawde elegancka i wszystko co trzeba w niej było ok...ale nie podobało mi sie jej malowanie i dlatego zrezygnowałem. Kumpel mi potem wrzucał że jestem nienormalny, ze jestem baba i sie poczułem rzeczywiście jak jakis ciec, no ale z drugiej strony nie chce jeździc czyms co mi sie wizualnie nie podoba a jak sami wiecie przemalowanie motocykla jest dosyc drogie, u potencjalnego kupca moze wzbudzac podejrzenia (ze niby slizg był) a i cena moze ulec obniżce..
Hszanek
Świeżak

Postprzez orlik1981 » 23/9/2006, 15:54

Ja kupiłem malowane moto wiem ze miał ślizg koleś dał mi wszystkie zdjęcia jak moto było po wypadku i miał nawet zdjęcia w trakcie naprawy, za malowanie dał 6tyś i mnie się podoba, na pewno przy sprzedaży będę musiał wołać mniej, ale tak już bywa. Gdy nosiłem się zamiarami kupić nowy z salony to wybór koloru był bardzo ważna sprawą nie kupiłbym koloru, który mi się nie podoba.
eagle
GSX-R 600 K6
orlik1981
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez InSiDe » 23/9/2006, 16:02

. Jak ktoś słusznie zauważył, wygląd motocykla ma dużo większe znaczenie dla jego użytkownika niż samochodu. Może to z racji bliskości kontaktu maszyna-człowiek (co brzmi dość dwuznacznie :]) czy wylansowania kat. A jako stylu bycia niż sposobu przemieszczania się. Jakbądź.
. To Ty będziesz się tym motocyklem poruszał więc Tobie ma być z nim dobrze. Jednym przeszkadza, że motocykl nie ma wału kardana, innym że ma poniżej 100KM a Tobie, że jest tak a nie inaczej malowany. Jeśli z kogoś tutaj możnaby się nairgywać, to raczej z tych którzy mają takie prozaiczne powody, by skreslić jakieś tam moto (za mało koników) :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Postprzez Leitho » 23/9/2006, 18:25

Od kiedy plastiki sie spawa ?
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 23/9/2006, 18:29

A spawa się spawa-tworzywa sztuczne dla scisłości...potocznie zwane plastykami
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Wombat » 24/9/2006, 23:00

tak to sie ladnie nazywa :D
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości

na górê