[Kawasaki] Kawasaki ZXR 750
sie ma moj jak nie chcial odpalic to go wzielim na zaciag najlepiej autem i nie ma huja musi jechac niech moc bedzie z Toba!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>piekloKomentatorzy napisał(a):witam słuchajcie mam mały problem ze swoim zxr-em a mianowicie gdy jesczze jezdzilem jesienia bylo wszystko ok i gdy wstawilem go do garazu na zime nie robiac przy nim nic tzn nie zakonserwowałem go :/ i teraz mam problem z odpaleniem tzn paliwo dochodzi do gażników iskra na swiecach jest wszystkie bezpieczniki są dobre motor ladnie kreci tylko nie moze odpalic :/ moze wiecie jaka moze byc tego przyczyna. Watpie ze paliwo w baku oraz w gaznikach wywietrzalo i tu chodzi o to a jak wy uwazacie co mam robic dalej zeby odpalil jak nalezy ?<br><hr>olczix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam ten sam problem niby alternator zdrowy a nie daje napiecia... nic nie wiem co jest grane.. jak czegos sie dowiesz.. daj mi znac na maila z gory dzieki!!<br><hr>krvKomentatorzy napisał(a):Witam orientuje się ktoś z was czy ZXR 750 L oprócz regulatora w alternatorze ma jeszcze jakis zewnętrzny regulator. Może ktoś miał już problemy zalternatorem i ładowaniem każda informacja jest dla mnie bardzo cenna. Sezon w pełni a ja stoję. Z góry dziękuje za informacje.<br><hr>NESOR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam.. potrzebuje przednie lagi do zxr 750 rok 92 wersja J. moze ktos posiada z kolegow??? prosze o kątakt    a i mam pytanko czy wersja L rozni sie czyms od wersji J oprucz czachy i baku??? pozdrawiam,,,,<br><hr>grzeniu#

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam  Posiadam wlasnie taka kawasaki ninja ZXR 750 wersje J
 Posiadam wlasnie taka kawasaki ninja ZXR 750 wersje J  jest to moj 1wszy motor ktory kupilem dla siebie
 jest to moj 1wszy motor ktory kupilem dla siebie  Szczerze powiem jazda nim jest super
 Szczerze powiem jazda nim jest super  mam go juz 4 rok
 mam go juz 4 rok  trzyma sie drogi swietnie mimo swej wagi
 trzyma sie drogi swietnie mimo swej wagi  osiagi sa tez imponujace
 osiagi sa tez imponujace  Mialem przyjemnosc jezdzic gsxr 600 z serii K i powiem ze jednak wole ZXR
 Mialem przyjemnosc jezdzic gsxr 600 z serii K i powiem ze jednak wole ZXR  ) Kultowa maszyna
) Kultowa maszyna  <br><hr>K.R.I.S
   <br><hr>K.R.I.S

Posiadam wlasnie taka kawasaki ninja ZXR 750 wersje J
 Posiadam wlasnie taka kawasaki ninja ZXR 750 wersje J  jest to moj 1wszy motor ktory kupilem dla siebie
 jest to moj 1wszy motor ktory kupilem dla siebie  Szczerze powiem jazda nim jest super
 Szczerze powiem jazda nim jest super  mam go juz 4 rok
 mam go juz 4 rok  trzyma sie drogi swietnie mimo swej wagi
 trzyma sie drogi swietnie mimo swej wagi  osiagi sa tez imponujace
 osiagi sa tez imponujace  Mialem przyjemnosc jezdzic gsxr 600 z serii K i powiem ze jednak wole ZXR
 Mialem przyjemnosc jezdzic gsxr 600 z serii K i powiem ze jednak wole ZXR  ) Kultowa maszyna
) Kultowa maszyna  <br><hr>K.R.I.S
   <br><hr>K.R.I.S- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja mam pytanie mam zxra (wersja H) ale chcialbym go troszke zmodyfikowac wizualnie.. a mianowicie czy jest jakas fizyczna/techniczna mozliwosc o zmiane wygladu tego moto od np: z innej wersji zxra zeby tyl poprostu nie wygladal ja od duzego fiata  (mam nadzieje ze nie obrazilem jakis fanatykow tego modelu
 (mam nadzieje ze nie obrazilem jakis fanatykow tego modelu  )
)

(mam nadzieje ze nie obrazilem jakis fanatykow tego modelu
 (mam nadzieje ze nie obrazilem jakis fanatykow tego modelu  )
)- krv
- Świeżak
Witam  Mam takie pytanie do zapalencow
 Mam takie pytanie do zapalencow  Czy warto przejsc z ZXR 750 J na zx7r ??? Czy faktycznie jest wielka roznica ?? czy lepiej zakupic jakis nowszy model ??? <br><hr>K.R.I.S
 Czy warto przejsc z ZXR 750 J na zx7r ??? Czy faktycznie jest wielka roznica ?? czy lepiej zakupic jakis nowszy model ??? <br><hr>K.R.I.S

Mam takie pytanie do zapalencow
 Mam takie pytanie do zapalencow  Czy warto przejsc z ZXR 750 J na zx7r ??? Czy faktycznie jest wielka roznica ?? czy lepiej zakupic jakis nowszy model ??? <br><hr>K.R.I.S
 Czy warto przejsc z ZXR 750 J na zx7r ??? Czy faktycznie jest wielka roznica ?? czy lepiej zakupic jakis nowszy model ??? <br><hr>K.R.I.S- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
najwspanialsza maszyna,cudowny bandzior...
bardzo wygodny,także dla pasażera-jak dla mnie na długie trasy wymarzony(lepszy od turystyków-poważnie,taka pozycja jest dla mnie wygodniejsza)więc nie rozumiem co autor miał na myśli mówiąc,że"pasażerka(..)jak kocha to wytrzyma"
niezawodny i nie wybacza błedów...
KOCHAM...<br><hr>MADi.

bardzo wygodny,także dla pasażera-jak dla mnie na długie trasy wymarzony(lepszy od turystyków-poważnie,taka pozycja jest dla mnie wygodniejsza)więc nie rozumiem co autor miał na myśli mówiąc,że"pasażerka(..)jak kocha to wytrzyma"
niezawodny i nie wybacza błedów...
KOCHAM...<br><hr>MADi.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam wszyskich posiadaczy zxr750j 92r mam do was pytanko czy ten model potrafi pójsc na koło z samego gazu??? bo próbuje i nie wychodzi mi za dardzo;/<br><hr>kamilo021

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tez mam takiego od dluzszego czasu. Nie darady dac go na kolo z samego gazu nie raz probowalem , podrywa go w gore i ma przyspiszenie. Po sprzegla i gazurem wteczas tak  <br><hr>K.R.I.S
 <br><hr>K.R.I.S

<br><hr>K.R.I.S
 <br><hr>K.R.I.S- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja też mam od niedawna zxr 750L jeśli już dowiedziałeś się jak odblokować go na 121 kucyków to napisz też jestem ciekaw jak to zrobić dziękuje ci z góry..<br><hr>kamaro7Komentatorzy napisał(a):Mam sprowadzona z Niemiec ZXR 750 L. Jak odblokowac ja na pełna moc 121 koni?? Moja ma tylko 100 koni. <br><hr>Alberto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poszukuje schematu instalacji elektrycznej lub podłączenia modułu do KAWASAKI ZX9R z 1999r. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
adres mailowy
skrzynka58@interia.pl<br><hr>skzrzynka58

adres mailowy
skrzynka58@interia.pl<br><hr>skzrzynka58
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poszukuje schematu rozrządu do kawasaki ZXR 750 rok 89. albo ktoś może wie jak ustawić rozrząd??<br><hr>ktos

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też mam zxr750 z 94 r i jakoś nieudało mi sie go postawić na koło samym gazem może to wina dużej wagi!<br><hr>KacperKomentatorzy napisał(a):witam wszyskich posiadaczy zxr750j 92r mam do was pytanko czy ten model potrafi pójsc na koło z samego gazu??? bo próbuje i nie wychodzi mi za dardzo;/<br><hr>kamilo021<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
samym gazem nie da rady , za duża waga do mocy. Po sprzęgle idzie jak po maśle na koło. <br><hr>K.R.I.SKomentatorzy napisał(a):witam wszyskich posiadaczy zxr750j 92r mam do was pytanko czy ten model potrafi pójsc na koło z samego gazu??? bo próbuje i nie wychodzi mi za dardzo;/<br><hr>kamilo021<br>Komentatorzy napisał(a):Też mam zxr750 z 94 r i jakoś nieudało mi sie go postawić na koło samym gazem może to wina dużej wagi!<br><hr>Kacper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobra już wiem nie pasuje....<br><hr>SławaKomentatorzy napisał(a):panowie może wie ktoś z was czy stelarz pod lusterka pasuje zxr 750j do L był bym bardzo wdzięczny. pozdro dla wszystkich KAWOWICZÓW<br><hr>Sława<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam was serdecznie!!pytanko mam takie czy ma ktos z was albo wie gdzie moge znalesc rysunek silnika do zxr 750?? jakby co to pisac na pe-luca@hotmail.com z gory dzieki pozdrawiam<br><hr>funek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc. Ja posiadam cala servisowke do tego + dodatkowe namiary na reszte servisowek. Pozdro<br><hr>K.R.I.SKomentatorzy napisał(a):witam was serdecznie!!pytanko mam takie czy ma ktos z was albo wie gdzie moge znalesc rysunek silnika do zxr 750?? jakby co to pisac na pe-luca@hotmail.com z gory dzieki pozdrawiam<br><hr>funek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam jestem szczesliwym posiadaczem zxr 750L z 95r problem tego typu ze na wolnych obrotach cos puka mi w silniku ale jak wcisne hamulec to przestaje bez ruznicy cze przedni czy tylny co moze byc tego przyczyna<br><hr>peter

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl