Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
miku napisał(a):MOZE Ci się sróby trzymające silnik poluzowały...
Jezeli masz za duze luzy na korbie to lepij z tym nie czekac po następmny posypie sie cylinder i tłok...
Ja mam pytanie z innej bajki czy do sendy moge zalozyc 70cc(airsal) bez zmiany wału oraz łożysk?
oczywiscie w gre wchodzi tez gaznik 17,5 zeby za duzo nie spalił, a był syty.
hmm nie ma az takich chyba luzów wibracje pojawiają się przy wysokich obrotach i nie są az tak wielkie
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
RYYCU napisał(a):Czy jest opcja, żeby kupić lub samemu zrobic "zakrętkę wlewu zamykaną na kluczyk do dt 50? Bo jest tylko zakrecana i boje sie, ze jak gdzies zostawie to mi cukru wsypią
Ja Ci wsypie soli, skąd Wy takie pomysły bierzecie...
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Movi napisał(a):Bostorn- wymieniaj tą Sende, taka wiesz jaka rada (od serca )
przyyyjacielu <przytul> no to coo kupisz ją odemnie?? ;p
wiem wiem musze jak najszybciej opchnąc ale czy to od łożysk czy coo? dopiero od 8 k wibruje tak w miarę
-
Bostorn - Moderator
RYYCU napisał(a):No co skąd wymyślacie, mało jest debili na świecie, nie zdziwiłbym sie gdyby ktos mi czegos wsypał, można coś takiego kupić?
nikt obcy tego nie zrobi ani przechodzien tylko jakis podły przyjaciel ;] albo sąsiad ale można takie cus kupic idziesz do motoryzacyjnego co mają czesci od wsek jaw etc i szukasz może znajdziesz może niee
-
Bostorn - Moderator
No wiec tak, byłem dzis w stacji kontroli pojazdów i z ciekawosci zmierzyłem zawartosc wodorotlenków w spalinach, co ciekawe wartosc wyniosła 11 tys. , dopuszczalne dla samochodu to jakies 100. od czego cos takiego moze byc?
- bart248
- Świeżak
Olej to.Co ci to przeszkadza.Wszystkie 2T tak mają.Nie ma się czym przejmować
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Jeśli z rury wydechowej w mojej rs 50 wydostaje się dosyć geśty biały dym, to czy może byćt o winna zbyt bogatej mieszanki?
-
Łukasz_15* - Świeżak
- krzywizna1
- Świeżak
Rotax 122 wkaldany do rs ma 34km.
Bostorn wibracje mógłbyś zmniejszyć zakładając lepiej wyważony wał. Bo jest to też wina przymocowania silnika do ramy (gpr z tym samym silnikiem juz tak nie wibruje). Mój brat to poprawił dając dodatkowe gumowe tuleje na mocowaniach.
Bostorn wibracje mógłbyś zmniejszyć zakładając lepiej wyważony wał. Bo jest to też wina przymocowania silnika do ramy (gpr z tym samym silnikiem juz tak nie wibruje). Mój brat to poprawił dając dodatkowe gumowe tuleje na mocowaniach.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Czy jest możliwe, że pomimo tego iż ściagnięte zostały dwie blokady w aprili rs 50 a na module blokada jest nadal to osiągi motoru nie zwiększą się. Chodzi mi o to czy prędkość motocykla jest zależna od tego czy jest blokada na module czy nie ma.
-
Łukasz_15* - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm