Kółko różańcowe czy domowe przedszkole - poczytaj mi mamo ?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Niby tak Movi, każdy był młody. Ale jak śmigałem jawą czy mz to do bani mi nie przyszło doradzać jakiemuś 10 lat straszemu kolesiowi jakiego litra kupić, przecież taka rada w moim wykonaniu była by na tamten czas żałosnaMovi napisał(a):Co do tematu to zgadzam się w 100% ze wszystkimi wypowiedziami Icid'a.
A tak w ogóle to jestem totalnie przeciwny jakimś bezsensownym selekcją. Co to w ogóle za teksty są że dzieci to do skuterów. Są dzieci które mają po 15 lat i mają cholernie duże doświadczenie, większe niż nie jeden dorosły użytkownik, normalnie tekst Inka "dzieciaki do skuterów" czy coś w tym stylu mnie zszokował. Faktycznie, mamy teraz atak neo i 75% dzieciaków zadaje idiotyczne pytania, a kolejne 90% z nich łamie przy tym regulamin i się obraża za słuszne warny, ale należy pamiętać zawsze że samemu się kiedyś miało 14 czy tam 15 lat i jeździło Simsonem. A zaczynam coraz częściej zauważać, że jak ktoś nie dosiada minimum 600 i nie ma 18 lat to w ogóle jego zdanie jest nie ważne, nie mówiąc o tym żeby okazać mu jakiś szacunek. Myślę, że niektórzy z was powinno przypomnieć sobie czasy jak sami zaczynali i byli młodzi, a nie strugać teraz "kozaków".
Sorry za OT ale tak jakoś mnie natchnęło, ponadto moja wypowiedź nie jest kierowana do wszystkich.
Pozdrawiam, Movi.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Honda? Ch..... wygląda. Marcin już wcześniej o tym napisał, że wcześniej nie było for internetowych, w ogóle z dostępem do internetu był problem, a całą wiedzę o motocyklach przekazywali nam starsi koledzy. I to nie było tak jak teraz, że Ci 4 lata młodszy dzieciak zaczął wrzucać etc... pełna kultura, szacunek etc.
-
gelo007 - Administrator
Teraz wiedze można sobie wsadzić, po co sie wysilać jak i tak każdy 14 latek wie wszystko lepiej, i to bez względu czy ma moto czy nie ma, czy umie jeździć czy nie. Stały schemat, włazi koleś pyta sie o zakup moto typu R1 czy R6 i czy sobie poradzi. Jak tylko zaczną padać odpowiedzi że nie, to sie zaczynagelo007 napisał(a):Honda? Ch..... wygląda. Marcin już wcześniej o tym napisał, że wcześniej nie było for internetowych, w ogóle z dostępem do internetu był problem, a całą wiedzę o motocyklach przekazywali nam starsi koledzy. I to nie było tak jak teraz, że Ci 4 lata młodszy dzieciak zaczął wrzucać etc... pełna kultura, szacunek etc.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Icid po pierwsze to dzieci 15 letnie się pytają na forum czy R1 czy R6. Bo ktoś kto chce kupić taki motocykl to i tak kupi. I nawet tutaj nie będzie wchodzić.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
4lata młodszy? do mnie ostatnio pisali 12latkowie, taki jakby sie w realu odezwał w taki sposób, to sam ojciec mu by przylał, bo jakby nie patrzeć za często sami nie wyłażą, a w internecie niestety nikt ich nie pilnuje...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości