wycena rzeczoznawcy po wypadku
• Strona 1 z 1
wycena rzeczoznawcy po wypadku
no wiec niedawno mialem wypadek mianowicie w piatek oczywiscie nei z mojej winy ... dzisiaj rano przyjechal pan rzeczoznawca wycenil wszystko fachowo i sie zapytal czy mam prawo jazdy a ja mu odpowiedzialem ze niestety ale jechalem bez uprawnien a pan mi odpowiedzial ale to i tak nie ma znaczenia bo to nie byla pana wina jestem pewny w 99 % ze wyplaca panu odszkodowanie ... co mam o tym sadzic ;/ ?? sprawca byl ubezpieczony w firmie HESTIA
-
Gs-stefan - Świeżak
Wypłacą Ci, gdybyś Ty spowodował wypadek, to Twoja firma ubezpieczeniowa by się sądziła z Tobą o kasę którą zapłaciła poszkodowanemu.
Ostatnio edytowano 9/7/2008, 21:31 przez CeBeRek, łącznie edytowano 1 raz
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeReK co ty za brednie piszesz?
Przeczytaj to co napisałeś i pomyśl czy napisałeś poprawnie.
Uzywaj interpunkcji w tym miejscu co trzeba bo w tym momencie napisałeś to tak:
Odszkodowanie wypłacą Ci wtedy gdybyś to ty spowodował wypadek. A tak to się będą sądzić.
Czyż nie? Na logikę.
Przeczytaj to co napisałeś i pomyśl czy napisałeś poprawnie.
Uzywaj interpunkcji w tym miejscu co trzeba bo w tym momencie napisałeś to tak:
Odszkodowanie wypłacą Ci wtedy gdybyś to ty spowodował wypadek. A tak to się będą sądzić.

Czyż nie? Na logikę.
- mpn103
- Świeżak
ale to nie ja spowodowalem wypadek .... ja jestem POSZKODOWANYM a odszkodowanei ma mi wyplacic firma sprawcy !!
JA JESTEM POSZKODOWANYM I MI POWINNA WYPALCIC ODSZKODWANIE FIRMA TAMTEGO DEBILA CO WE MNIE WYJ*** CZY NIE ??
JA JESTEM POSZKODOWANYM I MI POWINNA WYPALCIC ODSZKODWANIE FIRMA TAMTEGO DEBILA CO WE MNIE WYJ*** CZY NIE ??
-
Gs-stefan - Świeżak
Brakło jednego przecinka, więc ktoś kto myśli potrafi znaleźc sens wypowiedzi, już poprawione.
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek napisał(a):Wypłacą Ci, gdybyś Ty spowodował wypadek, to Twoja firma ubezpieczeniowa by się sądziła z Tobą o kasę którą zapłaciła poszkodowanemu.
raczej nie zapłaciła ;]
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
jot napisał(a):CeBeRek napisał(a):Wypłacą Ci, gdybyś Ty spowodował wypadek, to Twoja firma ubezpieczeniowa by się sądziła z Tobą o kasę którą zapłaciła poszkodowanemu.
raczej nie zapłaciła ;]
Moze byś się nie odzywał jak nie znasz tematu ?
Firma by normalnie wypłaciła kasę poszkodowanemu i dochodziła by w sądzie swoich pieniędzy.
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości