Tylko chwycić za głowe i o ściane.. to je ŻOND
dla mnie o tyle jest lepiej jak auto z naprzeciwka ma włączone światła, że jakoś lepiej można ocenić jego prędkość, auto jest bardziej wyraziste.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Re: Tylko chwycić za głowe i o ściane.. to je ŻOND
mar111cin napisał(a):Im się chyba nudzi i nie mają co robić. Wielu określało to jako jedyną słuszną ustawe poprzedniego rządu i teraz ktoś ją neguje? Wszyscy którzy zajmują sie ruchem drogowym wiedzą jakie są wyniki badań nad widocznością pojazdów oświetlonych i nieoświetlonych. Szczególnie jak ot wypada jak ciemne auto przejeżdża gdzieś koło lasku w słoneczny dzień, czy wśród kamienic. Że znacznie lepiej widać oświetlone auto.
Uważają że liczba wypadków się zwiększyła? niech lepiej sprawdzą ile gratów polacy przyciągneli z zagranicy i jak szybko wzrasta liczba aut. 2-3 samochody w każdym domu powoli robią się standartem.
A teraz ŻOND chce zanegować jedną z nielicznych udanych ustaw...
http://media.wp.pl/kat,84798,wid,101204 ... omosc.html
PS osobiście jeszcze zanim wprowadzili tą ustawe sam jeździłem praktycznie cały rok na światłach, szczególnie za miastem nie wyobrażałem sobie żeby nie włączać świateł.
Ale bzdury wypisujesz.Przecież to nie rząd chce zanegować tę ustawę tylko grupa PiS.
No tak tylko,że nie całe PO to rząd.Rząd to premier i Rada Ministrów.
Ostatnio edytowano 4/7/2008, 15:08 przez Labiss, łącznie edytowano 1 raz
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Labisss to było napisane "Posłowie PiS złożyli w Sejmie stosowny projekt ustawy. I znaleźli sojuszników nawet w PO"
swoją drogą ciekawe podejście PiS najpierw wprowadzili a teraz chcą to anulować
swoją drogą ciekawe podejście PiS najpierw wprowadzili a teraz chcą to anulować

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
http://www.tvn24.pl/-1,1556054,wiadomosc.html
"Policja: PiS nie zrozumiało statystyk
Pomysłem kompletnie są zaskoczeni funkcjonariusze z Biura Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego Komendy Głównej Policji. - Zrobiliśmy badania i wyszło nam, że posłowie nie mają racji - mówi "Polsce" nadkom. Armand Konieczny. Policjanci przekonują, że politycy PiS wyciągnęli błędne wnioski, bo porównali dane całoroczne, zamiast wziąć pod uwagę tylko miesiące letnie.
Analiza danych przeprowadzona pod tym kątem przez policję potwierdza sens używania świateł przez cały rok. Choć liczba wypadków spowodowanych w dzień spadła nieznacznie (o 1 proc.), to już dane dotyczące poprawy bezpieczeństwa pieszych i rowerzystów są znacznie bardziej wymowne. Od kwietnia ubiegłego roku liczba potrąceń rowerzystów spadła o prawie 20 proc., a pieszych - o 10 proc."
idioci z pis.
"Policja: PiS nie zrozumiało statystyk
Pomysłem kompletnie są zaskoczeni funkcjonariusze z Biura Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego Komendy Głównej Policji. - Zrobiliśmy badania i wyszło nam, że posłowie nie mają racji - mówi "Polsce" nadkom. Armand Konieczny. Policjanci przekonują, że politycy PiS wyciągnęli błędne wnioski, bo porównali dane całoroczne, zamiast wziąć pod uwagę tylko miesiące letnie.
Analiza danych przeprowadzona pod tym kątem przez policję potwierdza sens używania świateł przez cały rok. Choć liczba wypadków spowodowanych w dzień spadła nieznacznie (o 1 proc.), to już dane dotyczące poprawy bezpieczeństwa pieszych i rowerzystów są znacznie bardziej wymowne. Od kwietnia ubiegłego roku liczba potrąceń rowerzystów spadła o prawie 20 proc., a pieszych - o 10 proc."
idioci z pis.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
jak was czytam to mi sie srac chce.. ten przepis jest bzdura debilizmem i powinni to jak najszybciej znowelizowac. jak sobie chcecie to zostawiajcie nawet swiatla na parkingu w dzien. jedyna rzecz za jaka bede dziekowac pisowi to taka jak wreszcze zniasa ten debilny wymog
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
spazz a ty co miesiÄ…czke masz?
Dobrze że ten przepis istnieje. Zawsze prędzej zauwazysz pojazd z odleglosci kilku km w słoncu. Szanuj zdanie innych.
motoman To na pewno Ty
Dobrze że ten przepis istnieje. Zawsze prędzej zauwazysz pojazd z odleglosci kilku km w słoncu. Szanuj zdanie innych.
motoman To na pewno Ty

Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
a ty menopauze? jak nie ejstes w stanie zobaczyc auta na drodze to wez sobie zainstaluj chodzik i tak sie poruszaj. jazda na swiatlach w letni jest glupota co pokazuje swiat odchodzac od tego
jak dobrze pamientam projek ustawy wnosł jakis jkrzykacz z PO zeby sie pokazac...
mar111cin napisał(a):Spazz oni go wprowadzili
jak dobrze pamientam projek ustawy wnosł jakis jkrzykacz z PO zeby sie pokazac...
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
olo113 napisał(a):motoman To na pewno Ty
No nie ja:D a jaki moto widziales dokladnie?:D moze to byl moj znajomy;P
mnie to w sumie jeb*e czy beda wlaczone czy nie, ja w 95% przypadkach włączam światła i bede to robił dalej nawet jak zniosa przepis.
-
No i tak powinno być, wolny kraj!:D hehe demokracja, wladza ludu!:D hehe
chcesz włączać - włączasz, nie chcesz - to nie!
UWAZAM ZE TAK POWINNO BYC TEZ Z PASAMI BEZPIECZENSTWA!
...ale to kolejny temat rzeka:D
chcesz włączać - włączasz, nie chcesz - to nie!
UWAZAM ZE TAK POWINNO BYC TEZ Z PASAMI BEZPIECZENSTWA!
...ale to kolejny temat rzeka:D
-
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):No i sraka, bo ja nie moge wyłaczyc swiateł w niebieskiej strzale gdy jest odpalony silnik
wyciagnij kostki z zarowek:D
Nie no ale w moto to obowiązkowo światła... nie wyobrażam sobie jezdzić bez.
-
-
turboponczek - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości