POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam serdecznie,
Mam na imie Michal.
Od 2007 posiadam prawko kat. A. B od troche wczesniej;) no i szkoda, zeby sie to A marnowalo, więc trafilem tu, zeby sie dowiedziec czegos o jednosladach.
Aktualnie zastanawiam sie nad zakupem Yamaha YBR250 i Kawasaki Ninja 250R.
Pozdrawiam,
Michal.
Mam na imie Michal.
Od 2007 posiadam prawko kat. A. B od troche wczesniej;) no i szkoda, zeby sie to A marnowalo, więc trafilem tu, zeby sie dowiedziec czegos o jednosladach.
Aktualnie zastanawiam sie nad zakupem Yamaha YBR250 i Kawasaki Ninja 250R.
Pozdrawiam,
Michal.
- AutoElegance.pl
- Świeżak
Witajcie Duzo was przybywa ostatnimi czasy, moze dlatego ze juz wakacje mamy Pozdrawiam
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
-
zdzichu123 - Bywalec
Witam wszystkich, jestem Bartek z okolic Torunia Mam dopiero 16 lat i zaczynam swoja przygode z motoryzacją. Narazie jezdze na chińczyku ale prawdopodobnie zrobie zakup w postaci Aprilli RS 50 chociaz w gre wchodzi także Yamaha TZR 50. Nie chce zadnej 125/50 poniewaz nie toleruje takiego czegos a 125 nie wchodza w gre bo IMHO po prostu nie opłaca mi sie robic A1 na jakis rok jeżdzenia . Gdyby ktos mogl doradzic miedzy tymi dwoma "ścigami" (ew. jakies inne fajne 50ccm) to bylbym wdzieczny (oczywiscie na priv albo gg nie chce robic smietnika tutaj).
Pozdro.
Pozdro.
- Geckos
- Świeżak
Witam
Nazywam sie Marek mam 16 lat i jestem z okolic Szczecina. Na razie jeżdżę Derbi Sendą SM - pierwszy sezon na 2oo. po 18 zrobię kat.A i kupie albo jakies duże supermoto albo jakiegos sciga moze gsx-r 600albo zx6r (jak kasa bedzie;).
Bardzo mi sie podoba jeden model, może i stary ale dla mnie zajebisty: Kawa zxr 750 ))
Nazywam sie Marek mam 16 lat i jestem z okolic Szczecina. Na razie jeżdżę Derbi Sendą SM - pierwszy sezon na 2oo. po 18 zrobię kat.A i kupie albo jakies duże supermoto albo jakiegos sciga moze gsx-r 600albo zx6r (jak kasa bedzie;).
Bardzo mi sie podoba jeden model, może i stary ale dla mnie zajebisty: Kawa zxr 750 ))
SM
-
marcio - Świeżak
Tomek Olsztyn
Witam wszystkich, na imie mam Tomek jestem z Olsztyna, latam GSX-R 600 K1 2001, pozdrawiam, wiek 22 lata,
Euro-Kat ..:: Skup katalizatorów używanych oraz dystrybucja nowych ::..
- ŁYSY gsx-r 600 k1
- Świeżak
siemka, 26 lat, kierowca auta od 9 lat, do zeszlego roku obojetny/wrogi jesli chodzi motocykle ale po obejzeniu filmu Dzienniki Motocyklewe i Long Way Around cos we mnie drgnelo no i mam prawko A od maja , puki co bujam sie na aprili habana 50cm ale to tylko na wprawke i z braku kasy.
A teraz wlasnie (pazdziernik) dokupilem sobie Yamahe Radian 600, troche ja podszykuje i na wiosne... nie moge sie doczekac
Pozdr
A teraz wlasnie (pazdziernik) dokupilem sobie Yamahe Radian 600, troche ja podszykuje i na wiosne... nie moge sie doczekac
Pozdr
Ostatnio edytowano 21/10/2008, 12:25 przez bast, łącznie edytowano 2 razy
-
bast - Bywalec
elo,
Mam 16 lat i od 8 lat jezdze na "moto" jak narazie jezdziłęm chyba wszystkimi wiejskimi pociskaczami typu: romet, jawa, wsk, mz...
Ostatnio kupiłem Derbi Sende R i mam zamiar nią jezdzic jeszcze ok 2 lata potem zrobie kat. A(o ile nie wprowadzą tego ***** przepisu)
i kupię jakies supermoto lub enduro o poj 400cc.
Juz którys raz trafiłem na to forum szukając informacji na google i postanowiłem się zarejestrowac
pozdro
Mam 16 lat i od 8 lat jezdze na "moto" jak narazie jezdziłęm chyba wszystkimi wiejskimi pociskaczami typu: romet, jawa, wsk, mz...
Ostatnio kupiłem Derbi Sende R i mam zamiar nią jezdzic jeszcze ok 2 lata potem zrobie kat. A(o ile nie wprowadzą tego ***** przepisu)
i kupię jakies supermoto lub enduro o poj 400cc.
Juz którys raz trafiłem na to forum szukając informacji na google i postanowiłem się zarejestrowac
pozdro
-
miku - Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy, więc może na początku będę się mało udzielał, bo o motocyklach na razie g...no wiem. Od kilkunastu dni jeżdżę na moim pierwszym poważnym moto - Suzuki RF 600R, rocznik 93, kolor szary metallic. Wiem, wiem, nie nadaje się to to na pierwszą maszynę, ale ładny to sprzęt i przy odrobinie zdrowego rozsądku (którego jak dotąd mi nie zabrakło) nie zabiję się na tym. Później może wstawię jakieś fotki. Ogólnie, stan mojego moto oceniłbym na jakieś 3,5/5, ale jak na pierwszy sprzęt i przy ograniczonym budżecie wystarczy mi to.
Kilka słów o mnie. Mam 26 lat i mieszkam w Kościerzynie, w pomorskiem. Jestem inżynierem mechanikiem wyspecjalizowanym w samochodach, więc o maszynach coś tam wiem. Od dziecka jeździłem na jakiś Rometach, potem były WSKi, no i po przerwie dosiadłem RFa. Wiem, że to nie najlepszy wybór, ale jest świadomy, przed zakupem zapoznałem się trochę z tym tematem, więc proszę tego nie komentować. Zupełnie inna to bajka, ale od 9 lat mam prawko kat. B i w tym czasie nakulałem jakieś 200 kkm, głównie po całej Polsce, bez najmniejszej stłuczki (a powoli nie jeżdżę), więc jakoś tam ruch uliczny ogarniam. Na razie jestem słabym riderem i znam swoje miejsce wśród motocyklistów, więc nie mam zamiaru się wymądrzać. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać na forum i na zlotach.
Pozdrawiam.
Kilka słów o mnie. Mam 26 lat i mieszkam w Kościerzynie, w pomorskiem. Jestem inżynierem mechanikiem wyspecjalizowanym w samochodach, więc o maszynach coś tam wiem. Od dziecka jeździłem na jakiś Rometach, potem były WSKi, no i po przerwie dosiadłem RFa. Wiem, że to nie najlepszy wybór, ale jest świadomy, przed zakupem zapoznałem się trochę z tym tematem, więc proszę tego nie komentować. Zupełnie inna to bajka, ale od 9 lat mam prawko kat. B i w tym czasie nakulałem jakieś 200 kkm, głównie po całej Polsce, bez najmniejszej stłuczki (a powoli nie jeżdżę), więc jakoś tam ruch uliczny ogarniam. Na razie jestem słabym riderem i znam swoje miejsce wśród motocyklistów, więc nie mam zamiaru się wymądrzać. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać na forum i na zlotach.
Pozdrawiam.
- fifty
- Świeżak
Mam na imie Pawel jestem z Lubina mam 18 lat i na te wakacje mam zamiar zrobic prawko na motor
jezdzilem juz na simson 50 ;P ale niedawno kuzyn dal mi sie przejechac na swojej cbr 600 f2 i postanowilem kupic se cos podobnego ale to dopiero za rok bo narazie brak $$
jezdzilem juz na simson 50 ;P ale niedawno kuzyn dal mi sie przejechac na swojej cbr 600 f2 i postanowilem kupic se cos podobnego ale to dopiero za rok bo narazie brak $$
- Predator
- Świeżak
Witam jestem Tomek , mam 17 lat .
Kariera motocyklowa : hmm kilka km etz250 kumpla ,a tak po za tym to ze swoich maszyn mam półautomatycznego skuterka od 3 sezonów.
Motocykle wciagneły mnie jak przejechałem sie pierwszy raz starą jawa50 znajomego hehe pierwsza jazda i wjazd w zboże ;D ,powód ?? pomylenie hamulca z manetką gazu ;p . Jak narazie zero wypadków i oby tak dalej(odpukać )
Kariera motocyklowa : hmm kilka km etz250 kumpla ,a tak po za tym to ze swoich maszyn mam półautomatycznego skuterka od 3 sezonów.
Motocykle wciagneły mnie jak przejechałem sie pierwszy raz starą jawa50 znajomego hehe pierwsza jazda i wjazd w zboże ;D ,powód ?? pomylenie hamulca z manetką gazu ;p . Jak narazie zero wypadków i oby tak dalej(odpukać )
-
masino - Świeżak
Witam witam
Michał mi na imię a Łęczna moim miastem [Wschodnia Grupa Motocyklowa]
19 lat i bez kat.A mianowicie jestem na etapie zbierania zielonych na prawko, a później w zimie kupi się jakiś sprzęt. Na początek coś w przedziale 500-600cm3.
Jeśli chodzi o moje sprzęty na jakich jeździłem to jest WSK 125 i Cezeta 175 (jeśli te maszyny można nazwać motocyklami ) bo 100KM to one nie miały
Co tu dużo pisać. Będę przesiadywał na forum i śledził poczynania innych a jak już będę miał sprzęt to napewno podzielę się z wami wrażeniami
Pozdrawiam.
Michał mi na imię a Łęczna moim miastem [Wschodnia Grupa Motocyklowa]
19 lat i bez kat.A mianowicie jestem na etapie zbierania zielonych na prawko, a później w zimie kupi się jakiś sprzęt. Na początek coś w przedziale 500-600cm3.
Jeśli chodzi o moje sprzęty na jakich jeździłem to jest WSK 125 i Cezeta 175 (jeśli te maszyny można nazwać motocyklami ) bo 100KM to one nie miały
Co tu dużo pisać. Będę przesiadywał na forum i śledził poczynania innych a jak już będę miał sprzęt to napewno podzielę się z wami wrażeniami
Pozdrawiam.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Witam wszystkich
Jestem Mariusz mam 18 lat i mieszkam w Nowym Sączu. Właśnie niedawno sprzedałem swojego pierwszego jednośladowca a mianowicie Simsona S51 i jako, że zdałem prawko na „A” szukam mojego pierwszego poważnego motocykla.
Czym chciałbym jeździć:
Hmm… na razie na oku mam takie maszynki jak: Kawasaki Er5, Kawasaki Zr 7, Suzuki Bandit, Honda Hornet… czyli cała gama nakedów
Jestem Mariusz mam 18 lat i mieszkam w Nowym Sączu. Właśnie niedawno sprzedałem swojego pierwszego jednośladowca a mianowicie Simsona S51 i jako, że zdałem prawko na „A” szukam mojego pierwszego poważnego motocykla.
Czym chciałbym jeździć:
Hmm… na razie na oku mam takie maszynki jak: Kawasaki Er5, Kawasaki Zr 7, Suzuki Bandit, Honda Hornet… czyli cała gama nakedów
- koli15ns
- Świeżak
Witam.Na imie mam Sebastian,na moto jeżdże od 2 lat(narazie tylko 50ccm).Narazie moto sprzedane,ale do końca tego tygodnia lub z początkiem następnego kupuje Aprilie RS 50 Tuono Jeżdze głównie turystycznie,żadko do sklepu A jestem z Raciborza.
Pozdro
Pozdro
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Zdałem!
Witam wszystkich!
14-07-2008 zdałem egzamin na kat.A dołączając do grona użytkowników dwóch kółek. Za około 2 tyg odbieram prawko, a w międzyczasie rozglądam się za Hondą CB 500.
Do zobaczenia na wiecznie remontowanych drogach Wrocławia!
14-07-2008 zdałem egzamin na kat.A dołączając do grona użytkowników dwóch kółek. Za około 2 tyg odbieram prawko, a w międzyczasie rozglądam się za Hondą CB 500.
Do zobaczenia na wiecznie remontowanych drogach Wrocławia!
. ,<_,
O--=O ....... alxndr vel 0lo
O--=O ....... alxndr vel 0lo
- alxndr
- Świeżak