POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam. Jestem Marcin 18 lat. Jeźdze od 10 roku życia najpierw motorynki, komarki i w góre itd. Obecnie r6 99r.
r6 99r
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
- kłosiakR6
- Świeżak
' Kilka słow o sobie '
Inu, lat 17, w temacie motocykli/skuterów itp. itd. nie wiem praktycznie nic, ale mam nadzieję się czegoś nauczyć od kolegów z forum.
' SkÄ…d jest? '
Biała Podlaska. Niedaleko Terespola. Ogólnie pipidówa bla bla bla.
' Czym jeździł, chciałby jeździć itp.? '
Narazie chciałabym jeździć Aprilią RS 125.
Tyle x
W sumie nic ciekawego, ale zawsze coÅ›.
Pozdrawiam i w ogóle szerokiej drogi
Inu, lat 17, w temacie motocykli/skuterów itp. itd. nie wiem praktycznie nic, ale mam nadzieję się czegoś nauczyć od kolegów z forum.
' SkÄ…d jest? '
Biała Podlaska. Niedaleko Terespola. Ogólnie pipidówa bla bla bla.
' Czym jeździł, chciałby jeździć itp.? '
Narazie chciałabym jeździć Aprilią RS 125.
Tyle x
W sumie nic ciekawego, ale zawsze coÅ›.
Pozdrawiam i w ogóle szerokiej drogi
' No speed - No Danger - No Fun '
' No Pain - No Game '
' No Pain - No Game '
- Inu
- Świeżak
Witam Wszystkich obecnych i przyszłych użytkowników MOTOCYKLI
Wszystkim co jeździ a szczególnie motorami(oraz mocnymi autami) interesuje się od dziecka czyli już praktycznie z 30 lat !
Obecnie latam, skakam czasem pływam KTM 450 SX
Wszystkim co jeździ a szczególnie motorami(oraz mocnymi autami) interesuje się od dziecka czyli już praktycznie z 30 lat !
Obecnie latam, skakam czasem pływam KTM 450 SX
- kfas
- Świeżak
hej jestem tu nowa:)
Nazywam sie Alicja mam 15lat i właśnie chciałam wejść w świat ścigaczy.Od dziecka interesuje sie ścigaczami. Wiec mogę powiedzieć , ze to jest moim marzeniem wejść w taki świat.
Bardzo bym prosiła o pomoc w zakwaterowaniu sie tu Smile
Pozdrawiam
Nazywam sie Alicja mam 15lat i właśnie chciałam wejść w świat ścigaczy.Od dziecka interesuje sie ścigaczami. Wiec mogę powiedzieć , ze to jest moim marzeniem wejść w taki świat.
Bardzo bym prosiła o pomoc w zakwaterowaniu sie tu Smile
Pozdrawiam
- alicjamoto
- Świeżak
Czesc,
mam na imie Olek i nie pije od 2 tygodni...
...a nie... to nie to forum. Cale szczescie, bo jednak pije
Tak czy inaczej wypada sie przywitac z forumowiczami co niniejszym czynie: witam
W skrocie o mnie - mimo iz zaraz 26 stuknie to nadal mlody, glupi i niedojrzaly... Lanser, szpaner i pozorant. Generalnie zly i najgorszy
Zaczynalem dawno temu (kurde... polowe mojego zycia temu... faktycznei dawno) na motorynce... potem komarek z biegami w manetce, komar standard, w koncu simson z 87' przez 4 lata (za siano za sprzedanie go kupilem radio do puszki), a w miedzy czasie okazyjnie jakies enduro hondowe, wsk, mz, jakis choppero-podobny wynalazek... no troche tego bylo...
Od 99' zawziety puszkarz ubolewajacy, iz jezdzi 4oo, a 2oo nie ma... Dluga historia co i jak, ale w koncu stwierdzilem, ze zyje sie raz (jakos wersja z reinkarnacja nie przemawia do mnie) i nie ma co tracic czasu...
Zapisany na kurs, niedlugo jazdy, egz. na kat. A 2 lipca br.
Po dlugich i bardzo burzliwych przemysleniach.. (naprawde burzliwych, bo na simie sie rozne rzeczy robilo... od zwyklej jazdy po miescie dla przyjemnosci, poprzez uzyteczne docieranie z pkt. A do B, po totalnie nierozsadne szalenstwa w terenie, lesie i blocku itp.) decyzja padla na sciga... jakiego? Tego jeszcze nie stwierdzono... Jedyny pewnik, ze to japonia bedzie... ale ktory z czworga to naprawde nie wiem.
No... to sie nagadalem...
Pozdro dla wszystkich forumowiczow
mam na imie Olek i nie pije od 2 tygodni...
...a nie... to nie to forum. Cale szczescie, bo jednak pije
Tak czy inaczej wypada sie przywitac z forumowiczami co niniejszym czynie: witam
W skrocie o mnie - mimo iz zaraz 26 stuknie to nadal mlody, glupi i niedojrzaly... Lanser, szpaner i pozorant. Generalnie zly i najgorszy
Zaczynalem dawno temu (kurde... polowe mojego zycia temu... faktycznei dawno) na motorynce... potem komarek z biegami w manetce, komar standard, w koncu simson z 87' przez 4 lata (za siano za sprzedanie go kupilem radio do puszki), a w miedzy czasie okazyjnie jakies enduro hondowe, wsk, mz, jakis choppero-podobny wynalazek... no troche tego bylo...
Od 99' zawziety puszkarz ubolewajacy, iz jezdzi 4oo, a 2oo nie ma... Dluga historia co i jak, ale w koncu stwierdzilem, ze zyje sie raz (jakos wersja z reinkarnacja nie przemawia do mnie) i nie ma co tracic czasu...
Zapisany na kurs, niedlugo jazdy, egz. na kat. A 2 lipca br.
Po dlugich i bardzo burzliwych przemysleniach.. (naprawde burzliwych, bo na simie sie rozne rzeczy robilo... od zwyklej jazdy po miescie dla przyjemnosci, poprzez uzyteczne docieranie z pkt. A do B, po totalnie nierozsadne szalenstwa w terenie, lesie i blocku itp.) decyzja padla na sciga... jakiego? Tego jeszcze nie stwierdzono... Jedyny pewnik, ze to japonia bedzie... ale ktory z czworga to naprawde nie wiem.
No... to sie nagadalem...
Pozdro dla wszystkich forumowiczow
Ostatnio edytowano 19/6/2008, 00:46 przez Olo_82, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Olo
-
Olo_82 - Świeżak
- alicjamoto
- Świeżak
alicjamoto, coz rzec moge..? Niezmiernie mi milo, ze to wlasnie Ty mnie witasz na tym forum... Oboje mlodziaki, ze tak powiem... Czekam teraz tylko na:
1. deklaracje, ze masz 15 skonczone (art. 200 kk jednak czycha)
2. zaproszenie nad morze
3. na jakas wypadkowa z powyzszych dwoch punktow...
i moze delikatnie zaproponuje zalozenie tematu analogicznego do 'czym jezdzimy' o temacie 'kto jezdzi', albo 'fotki nas'... whatever... ale taki co to by panny i (w ramach rownouprawnienia) panowie mogli zamieszczac foty swoich slicznych buz i sylwetek (sie tyczy pan) i facjat zwyczajanie mowiac (sie tyczy panow).
1. deklaracje, ze masz 15 skonczone (art. 200 kk jednak czycha)
2. zaproszenie nad morze
3. na jakas wypadkowa z powyzszych dwoch punktow...
i moze delikatnie zaproponuje zalozenie tematu analogicznego do 'czym jezdzimy' o temacie 'kto jezdzi', albo 'fotki nas'... whatever... ale taki co to by panny i (w ramach rownouprawnienia) panowie mogli zamieszczac foty swoich slicznych buz i sylwetek (sie tyczy pan) i facjat zwyczajanie mowiac (sie tyczy panow).
Olo
-
Olo_82 - Świeżak
Cześć wszystkim
Ja proponuję, w ramach równouprawnienia oczywiście, żeby i panowie i panie wstawiali zdjęcia topless
Olo_82 napisał(a):[...]
Ja proponuję, w ramach równouprawnienia oczywiście, żeby i panowie i panie wstawiali zdjęcia topless
"Człowiek bez pasji jest martwy"
- gray wolf
- Świeżak
Olo_82, temat z fotkami facjat juz istnieje (link ponizej). A kolezanka Ala nie ma jeszcze skonczonej 15 (wedlug wlasnych slow). Witam na forum.
viewtopic.php?t=1184&postdays=0&postorder=asc&start=135
viewtopic.php?t=1184&postdays=0&postorder=asc&start=135
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
- alicjamoto
- Świeżak
witam yanabodek
yamaszka fzr 600 , i jej pikne dwie lampki , jestem z Kamieńca ząbkowickiego woj. dolnośląskie 28lat pozdrawiam wszystkich motocyklistów
- Załączniki
-
- DSCF6119.JPG (102.1 KiB) PrzeglÄ…dane 3830 razy
manetkę czas kręcić ...:)
-
yamabodek - Świeżak
- alicjamoto
- Świeżak
Witam wszystkich !! Jerzdze obecnie Kawasaki GPX 750r z 1987r. Motocykl sprowadzilem kilka dni temu ze szwajcarii. Wszystko jest ok tylko ze praktycznie nic o nim nie wiem. jezeli ktos posiada gpx'a to prosze aby sie do mnie odezwal i ewentualnie mi pomogl. Prosze o jakies linki o gpx lub cokolwiek. . To moj pierwszy motocykl !! z gory dzieki !
dejwed
-
dejwed - Świeżak
witam wszystkich
jestem nowy sami widzicie mieszkam w pszów woj śląskie na początku była motorynka a potem wsk 125 a te ras aprilia rs125 mając 17 lat chciałbym ją sprzedać i zakupić coś mocniejszego a apke narazie remontuje zaczołem od silnika tak mnie wycyckał że ledwie stoje ale to mniejsza z tym sprzedam i chciałbym coś kupić myślałem nad SUZUKI GSXR 1100 co powiecie mi na niej temat .pozdrawiam
PS JAK ktoś chętny zakupu apki to pisać dom nie
pozdrawiam
jestem nowy sami widzicie mieszkam w pszów woj śląskie na początku była motorynka a potem wsk 125 a te ras aprilia rs125 mając 17 lat chciałbym ją sprzedać i zakupić coś mocniejszego a apke narazie remontuje zaczołem od silnika tak mnie wycyckał że ledwie stoje ale to mniejsza z tym sprzedam i chciałbym coś kupić myślałem nad SUZUKI GSXR 1100 co powiecie mi na niej temat .pozdrawiam
PS JAK ktoś chętny zakupu apki to pisać dom nie
pozdrawiam
- tiesto9199
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości