ZginÄ…Å‚ motocyklista ~22 lata
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Mój motocykl nie nadaje się do ciśnięcia po asfalcie. Co innego szuter albo lekki teren. A trasa o której wspomniałeś faktycznie niezła jest
hikor

hikor
Suzuki DR800
"Przyspieszenie poszerza uśmiech - czysta fizyka"
"Przyspieszenie poszerza uśmiech - czysta fizyka"
-
hikor - Świeżak
Hey.. jestem tu nowa.. ale mam takie same zainteresowania co wy dotyczÄ…ce motocykli
Odnosząc się do początku tematu pisaliście o wypadku motocyklisty który wbił się w poloneza....to miało miejsce w moim miesćie niedaleko mnie.. Znałam go z opowiadań znajomych. Niestety motocykliści giną przez takich ***** którzy nie myślą i pijani wyjeżdżają na drogi.. czemu to własnie nie oni giną w wypadkach tylko biedni niewinni ludzie:(
Dziś też jest bardzo smutny dla mnie dzień ponieważ dziś pochowałam z przyjaciółmi mojego kolegę który zginą w tragicznym wypadku motocyklowym:( Miał dopiero 18 lat..
[*][*][*]
Pozdrawiam wszystkich i uważajcie na siebie..
Lepiej stracić jedną minutę z życia, niż życie w minutę
Odnosząc się do początku tematu pisaliście o wypadku motocyklisty który wbił się w poloneza....to miało miejsce w moim miesćie niedaleko mnie.. Znałam go z opowiadań znajomych. Niestety motocykliści giną przez takich ***** którzy nie myślą i pijani wyjeżdżają na drogi.. czemu to własnie nie oni giną w wypadkach tylko biedni niewinni ludzie:(
Dziś też jest bardzo smutny dla mnie dzień ponieważ dziś pochowałam z przyjaciółmi mojego kolegę który zginą w tragicznym wypadku motocyklowym:( Miał dopiero 18 lat..

Pozdrawiam wszystkich i uważajcie na siebie..
Lepiej stracić jedną minutę z życia, niż życie w minutę
- Lura
- Świeżak
men's health magazine kiedys opublikowal liste najbardziej ryzykownych rzeczy jakie moze robic mezczyzna i jazda na motorze byla chyba na drugim albo trzecim miejscu takze widzisz moja droga wsiadajac na motor masz wieksze ryzyko wypadku .
- gixxer
- Świeżak
gixxer napisał(a):men's health magazine kiedys opublikowal liste najbardziej ryzykownych rzeczy jakie moze robic mezczyzna i jazda na motorze byla chyba na drugim albo trzecim miejscu takze widzisz moja droga wsiadajac na motor masz wieksze ryzyko wypadku .
Diabli wzieli, nie jestesmy na pierwszym miejscu?! Ciekaw jestem co jest bardziej niebezpieczne?
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
Witam, nie wiem dokładnie jak wyglądał ten wypadek.. ale było troche mokro.. wchodził w zakręt a z naprzeciwka jechała ciężarówka... wpadł w poślizg i wpał pod nią.. nie jechał aż tak szybko:(
Ogólnie w Olsztynie jest jakiś czarny sezon:( .. co tydzien lub dwa giną motocykliści.. Mam nadzieje, że już ten koszmar się skończy....
[*]
Uważajcie na siebie...

Ogólnie w Olsztynie jest jakiś czarny sezon:( .. co tydzien lub dwa giną motocykliści.. Mam nadzieje, że już ten koszmar się skończy....
[*]
Uważajcie na siebie...

- Lura
- Świeżak
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Tak to jest. Panuje stereotyp, że motocyklista to wariat.
Ja np. w kwietniu jechałem swoją Virażka 125 przez centrum miasta oświetloną drogą, a z przeciwka koleś Vectrą nagle zjeżdża na mój pas i bum... Naszczęście nic mi się nie stało poważnego (ogólne potłuczenia).
Gość chciał zjechać na parking po drugiej stronie drogi i niby mnie nie widział.
Jego wina była, mandat dostał a najlepsze jest to że swiadkowie odrazu widły na mnie, że szaleniec na motorze. ŚMIESZNE, tym bardziej że ja Virażka max 80km/h moge leciec.
Dla poleglych motocyklistów [*][*][*]
Ja np. w kwietniu jechałem swoją Virażka 125 przez centrum miasta oświetloną drogą, a z przeciwka koleś Vectrą nagle zjeżdża na mój pas i bum... Naszczęście nic mi się nie stało poważnego (ogólne potłuczenia).
Gość chciał zjechać na parking po drugiej stronie drogi i niby mnie nie widział.
Jego wina była, mandat dostał a najlepsze jest to że swiadkowie odrazu widły na mnie, że szaleniec na motorze. ŚMIESZNE, tym bardziej że ja Virażka max 80km/h moge leciec.
Dla poleglych motocyklistów [*][*][*]
- szpaku
- Świeżak
niestety, jeżdżąc na motocyklu trzeba myśleć za wszystkich nie tylko za tych w plaskaczach a wtedy prędkość jest mało znacząca
Suzuki GSXR 1300
- Marcin Patrol 4x4
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości