ZWIERZETA NA DRODZE
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Chyba rozumiem sens, ale chciałem zauważyć, że na pasach to raczej pieszy nie wymusza pierwszeństwa, a juz napewno nie jakiś tetryk. 

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
Szkoda przejechanych zwieżatek tak samo jak przejechanych babc, ale oboje z własnej głupoty władowały się na jezdnię nieświadome niebezpieczeństwa jakie to prowadzi.
Aczkolwiek za zwierządkami przemawia fakt, że mają jedynie instynkt, a ludzie powinni mieć rozum. No i żadne zwierządko się nie będzie darło na mnie i dzwoniło na policję jak wskoczę na gumę
Aczkolwiek za zwierządkami przemawia fakt, że mają jedynie instynkt, a ludzie powinni mieć rozum. No i żadne zwierządko się nie będzie darło na mnie i dzwoniło na policję jak wskoczę na gumę

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Grzybu napisał(a):Chyba rozumiem sens, ale chciałem zauważyć, że na pasach to raczej pieszy nie wymusza pierwszeństwa, a juz napewno nie jakiś tetryk.
Na pasach bez świateł pieszy nie może wymusić pierwszeństwa, bo to my mamy jechać na tyle wolno aby zahamować przed pasami jak on nam postawi nogę..
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
No przecież właśnie to miałem na myśli.
"A tymbardziej tetryk" - chodzi o to, że dziadek nie jest jakimś sprinterem, który pojawi się na pasach niewiadomo skąd...

http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
No właśnie ostatnio Grzybu miałem taką sytuację. Jadę kole 50 km/h w mieście i są pasy, stoi dziadek, patrzy się na mnie, ja jadę. Jakieś 10 m od przejścia dziadek sru na pasy!
Powiem tyle, że kocham przeciwskręt, bo dziadka się wyminąć udało... Szkoda.
Powiem tyle, że kocham przeciwskręt, bo dziadka się wyminąć udało... Szkoda.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości