We dwie osoby na skuterze??
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
kto tu k-u-r-w-a kota ogonem odwraca lol zwrocilem wam uwage bo pojechaliscie chlopaka w chamski sposob a nie ze go dyskriminujecie ale coz ... panowie nie znizajmy sie do poziomu ceberek'a i milusia i nie dyskutujmy z nimi bo to bez sensowne zasmiecanie forum a oni i tak nie wyciagna z tego wnioskow...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,
Ostatnio edytowano 13/6/2008, 23:19 przez CeBeRek, łącznie edytowano 1 raz
-
CeBeRek - Stały bywalec
Szopekk napisał(a):kto tu k-u-r-w-a kota ogonem odwraca lol zwrocilem wam uwage bo pojechaliscie chlopaka w chamski sposob a nie ze go dyskriminujecie ale coz ... panowie nie znizajmy sie do poziomu ceberek'a i milusia i nie dyskutujmy z nimi bo to bez sensowne zasmiecanie forum a oni i tak nie wyciagna z tego wnioskow...
1. Wam proszę z wielkiej litery, bo nie mówisz do swoich kolegów.
2. Dyskryminujemy Ciebie, więc nie musisz wcale pisać, że dyskryminujemy innych.
3. Ponownie moją nazwę i Milusia z wielkiej litery pokaż, że masz do nas szacunek.
4. Wnioski wyciągam z Twoich zachowań i próbuje Cię sprowadzić na dobrą drogę życia.
-
CeBeRek - Stały bywalec
Szopekk napisał(a):kto tu k-u-r-w-a kota ogonem odwraca lol zwrocilem wam uwage bo pojechaliscie chlopaka w chamski sposob a nie ze go dyskriminujecie ale coz ... panowie nie znizajmy sie do poziomu ceberek'a i milusia i nie dyskutujmy z nimi bo to bez sensowne zasmiecanie forum a oni i tak nie wyciagna z tego wnioskow...
No niestety za brak szacunku do ludzi i przeklinanie zostaniesz ukarany banem na całe życie.
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
Ceberek -wytykasz innym buractwo, a zapominasz o sobie. W końcu normalny człowiek nie zaczyna dialogu od bluzgania rodziców innych, o wielki obrońco skuterowców. Wiadomo, żart Traperoso może uraził dumę skuterowców, ale to był tylko żart. A Ty Ceberek od razu wyskakujesz "z ryjem". Tak samo burzyłeś się w temacie o skręcaniu na moto bez trzymanki - jak się skończyła kłótnia? Chyba pamiętasz.
Dajcie Panowie na wstrzymanie a kłótnie przenieście na PW
Co chciałeś tym udowodnić? Nabić kolejnego posta? Żal.
Dajcie Panowie na wstrzymanie a kłótnie przenieście na PW
CeBeRek napisał(a):no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,no wmiare, no wmiare, no wmiare,no wmiare,
Co chciałeś tym udowodnić? Nabić kolejnego posta? Żal.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
wiklad dziękuję Ci, należy Ci się pochwała za obiektywną ocenę, wszystko już jest jasne.
CeBeRek, nie będę pisał milus z dużej, gdyż on sam nie napisał tej xywki tak. Napisał ją z małej, więc i my będziemy tak pisać.
Skoro mowa o pięknej polszczyźnie, gdyż ja popełniłem błąd co raczej rzadko się zdarza, wypomnę też Tobie:
CeBeRek, nie będę pisał milus z dużej, gdyż on sam nie napisał tej xywki tak. Napisał ją z małej, więc i my będziemy tak pisać.
Skoro mowa o pięknej polszczyźnie, gdyż ja popełniłem błąd co raczej rzadko się zdarza, wypomnę też Tobie:
milus napisał(a):Szopek dobrze pisze, że takich buraków jak on i wy zawsze odnajdziemy i skomentujemy.Pozdrawiam
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Jedyne ograniczenie odnośnie przewozu pasażera to wiek kierowcy. Chyba od 17 roku życia można z pasażerem jeździć.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
wiklad napisał(a): Chyba od 17 roku życia można z pasażerem jeździć.
wlasnie nie bylem pewien tego w 100% wiec nie pisalem ale z tego co wiem tak jest bo odpowiedzialnosc karna jest od 17 lat a biorac ze soba pasazera odpowiadasz za niego....
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Szopekk napisał(a):wiklad napisał(a): Chyba od 17 roku życia można z pasażerem jeździć.
wlasnie nie bylem pewien tego w 100% wiec nie pisalem ale z tego co wiem tak jest bo odpowiedzialnosc karna jest od 17 lat a biorac ze soba pasazera odpowiadasz za niego....
No dobrze by było żeby ten przepis był przestrzegany.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
A ja kurcze slyszalem ze mozna wozic osobe jesli sie ma 18 lat .. Zal.. I rodzicie mi nie pozwalaja wozic nikogo przez to xP Lol .. Czy aby czasem sie cos zmienilo ?
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Mateusz149 napisał(a):A ja kurcze slyszalem ze mozna wozic osobe jesli sie ma 18 lat .. Zal.. I rodzicie mi nie pozwalaja wozic nikogo przez to xP Lol .. Czy aby czasem sie cos zmienilo ?
Nie sądzę, żeby rodzice za Tobą jeździli, i Ci nie pozwalali, ale pewnie ich mocno kochasz i nie chcesz żeby za Ciebie siedzieli jak kogoś zabijesz, więc poczekaj do tych 17 lat ;D
-
CeBeRek - Stały bywalec
No .. Wiesz . : Mam gadanine ze nie moga brac odpowiedzialnosci za mojego kolege i takie bzdury . ;/ Mi to przemawia do rozsadku i nikogo nie biore .. Ale w swietle prawa to zakazane czy nie ?
- Mateusz149
- Bywalec
Mateusz149 napisał(a):No .. Wiesz . : Mam gadanine ze nie moga brac odpowiedzialnosci za mojego kolege i takie bzdury . ;/ Mi to przemawia do rozsadku i nikogo nie biore .. Ale w swietle prawa to zakazane czy nie ?
No już Ci odpowiedzieli, że do 17 lat tak.
-
CeBeRek - Stały bywalec
Jeśli dobrze pamiętam Prawo (nie ze niby znawca ale się uczyłem do egzaminu) to obie osoby muszą mieć kartę motorowerowa i muszą być oczywiście trzeźwe ( pasażer TEZ) wiec odpada odwożenie pijanych kolegów z imprez
a do reszty proźba - Panowie zachowujcie Miło i przytulnie

Kawasaki Er 5 2000r "Wisienka"
"Raz pod wozem, raz nawozem.."
-
Namorzyn - Świeżak
Namorzyn napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam Prawo (nie ze niby znawca ale się uczyłem do egzaminu) to obie osoby muszą mieć kartę motorowerowa i muszą być oczywiście trzeźwe ( pasażer TEZ) wiec odpada odwożenie pijanych kolegów z imprez
Przecież to nie przedszkole, tylko dział prawko, trzeba wszystko pisać tak żeby dotarło.
-
CeBeRek - Stały bywalec
No jeny .. Ale po co robisz off top ? Zly dzien czy co ze tak nie milo odpowiadasz .. ?
- Mateusz149
- Bywalec
Mateusz149 napisał(a):No jeny .. Ale po co robisz off top ? Zly dzien czy co ze tak nie milo odpowiadasz .. ?
Ja zawsze mam zły dzień.
-
CeBeRek - Stały bywalec
Jest w zyciu taki okres w którym ma sie wiecznie zły dzień, przeważnie co miesiąc...
A na poważnie to myślę że niema co się śmiać z dziwnych pytań, dlatego ze prawo w Polsce jest tak Chore że zawsze warte wyjaśnienia, a nie każdy ma prawo wszystko wiedzieć.

A na poważnie to myślę że niema co się śmiać z dziwnych pytań, dlatego ze prawo w Polsce jest tak Chore że zawsze warte wyjaśnienia, a nie każdy ma prawo wszystko wiedzieć.
Kawasaki Er 5 2000r "Wisienka"
-
Namorzyn - Świeżak
Namorzyn napisał(a):Jest w zyciu taki okres w którym ma sie wiecznie zły dzień, przeważnie co miesiąc...
Ja nie mam złych dni co miesiąc i ciesze się że akurat jestem tej płci co nie musi się męczyć, a na pytania zawsze odpowiadam rzetelnie

-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości