We dwie osoby na skuterze??
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
We dwie osoby na skuterze??
witam
mam pytanko. czy na skuterze mając karte motorowerową można jeżdzić we dwie osoby??
pozdr czekam na odpowiedzi
mam pytanko. czy na skuterze mając karte motorowerową można jeżdzić we dwie osoby??
pozdr czekam na odpowiedzi
- bartoszek1994
- Świeżak
-
CeBeRek - Stały bywalec
Można, o ile pojazd jest przystosowany do przewozu dwóch osób, czyli w dowodzie w pozycji liczba miejsc musi mieć wpisane 2. Zdarzają się skutery jednoosobowe, miałem kiedyś hondzię SFX z homologacją na 1 osobę
- Zajonc
- Świeżak
Można, o ile pojazd jest przystosowany do przewozu dwóch osób, czyli w dowodzie w pozycji liczba miejsc musi mieć wpisane 2. Zdarzają się skutery jednoosobowe, miałem kiedyś hondzię SFX z homologacją na 1 osobę
- Zajonc
- Świeżak
Nie wiedziałem, że moc skutera pozwala na ruszanie z pasażerem. Widocznie ten drugi wskakuje w trakcie ruszania. Jak wiadomo na kiblu we dwóch się siedzieć nie da, no chyba że...
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Da sie, da. Jeden siada na desce, a drugi na kolana
.
bartoszek1994, większośc skuterów ma hamologację na 2 os. jesli masz jednego z wielu chińczyków, to raczej mozesz smigac z pasazerem.

bartoszek1994, większośc skuterów ma hamologację na 2 os. jesli masz jednego z wielu chińczyków, to raczej mozesz smigac z pasazerem.
-
Dominik_YZF - Bywalec
Traperoso napisał(a):Nie wiedziałem, że moc skutera pozwala na ruszanie z pasażerem. Widocznie ten drugi wskakuje w trakcie ruszania. Jak wiadomo na kiblu we dwóch się siedzieć nie da, no chyba że...
Widzę, że masz synku głęboki uraz do ubikacji.Widać w dzieciństwie musiałeś biegać za krzaczki, bo bozia nie dała toalety...
Ostatnio edytowano 12/6/2008, 21:52 przez milus, łącznie edytowano 1 raz
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
Dominik_YZF napisał(a):Da sie, da. Jeden siada na desce, a drugi na kolana.
Szkoda, że na kiblu musiałeś siadać tacie na kolana, dobrze że nie wszyscy mieli takie problemy w dzieciństwie.
-
CeBeRek - Stały bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
ja nie rozumiem.....zamiast pomagac innym to taki k-u-r-w-a burak jezdzi po starych i kozaka zgrywa dzieciak przynajmniej ma skuter a ty czym mozesz sie pochwalic???
no ale normalka gdzie jakies buractwo tam milus i ceberek panowie zachowujcie sie na poziomie...jak wam w glowie siadanie tacie na kolanach na kiblu to moze czas zmienic forum
no ale normalka gdzie jakies buractwo tam milus i ceberek panowie zachowujcie sie na poziomie...jak wam w glowie siadanie tacie na kolanach na kiblu to moze czas zmienic forum
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Szopekk napisał(a):ja nie rozumiem.....zamiast pomagac innym to taki k-u-r-w-a burak jezdzi po starych i kozaka zgrywa dzieciak przynajmniej ma skuter a ty czym mozesz sie pochwalic???
Buractwo trzeba tępić dla tego tutaj napisałem, miałem coś do powiedzenia, bo te dzieci od czegoś muszą zaczynać, teraz już nie ma sprzetow PRLu tylko sa ładne skuterki ( nie mowie o produkcji dalekowschodniej ) ktore dziecia sie podobaja dlatego na nich jezdza, a jak zwykle czlowiek ktory wczesniej nie jezdzil nawet na kiblu kupil sobie r6 czy tam r1 jeździ i na nich najeżdża, a nie zdaje sobie sprawy że za 5 lat to będą jego koledzy... bo kto ma wsiadać na motocykle jak właśnie nie takie dzieci które zaczynają jezdźić w takim młodym wieku ??
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek i milus sami się spinali do mnie i do Dominik_YZF, tymczasem ja tylko zażartowałem (co wszechobecne jest na forum) Dominik załapał, a Wy dzieci się spinacie. Nie próbuj zaprzeczać CeBeRek po Twojej ostatniej jednozdaniowej wypowiedzi wiele można wywnioskować. Nawet to, że wyrazy są podkreślane na czerwono, gdy robisz błędy nie pomogło Ci poprawnie napisać słów. Co do treści to masz rację raczej. Ci co teraz jeżdżą skuterami możliwie będą za te 5 lat jeździć motocyklami...
To nie zmienia faktu, że wyluzuj.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Traperoso napisał(a):CeBeRek i milus sami się spinali do mnie i do Dominik_YZF, tymczasem ja tylko zażartowałem (co wszechobecne jest na forum) Dominik załapał, a Wy dzieci się spinacie. Nie próbuj zaprzeczać CeBeRek po Twojej ostatniej jednozdaniowej wypowiedzi wiele można wywnioskować. Nawet to, że wyrazy są podkreślane na czerwono, gdy robisz błędy nie pomogło Ci poprawnie napisać słów. Co do treści to masz rację raczej. Ci co teraz jeżdżą skuterami możliwie będą za te 5 lat jeździć motocyklami...
Wszechobecne na tym forum raczej jest chamstwo, a nie żartowanie.
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek napisał(a):Traperoso napisał(a):CeBeRek i milus sami się spinali do mnie i do Dominik_YZF, tymczasem ja tylko zażartowałem (co wszechobecne jest na forum) Dominik załapał, a Wy dzieci się spinacie. Nie próbuj zaprzeczać CeBeRek po Twojej ostatniej jednozdaniowej wypowiedzi wiele można wywnioskować. Nawet to, że wyrazy są podkreślane na czerwono, gdy robisz błędy nie pomogło Ci poprawnie napisać słów. Co do treści to masz rację raczej. Ci co teraz jeżdżą skuterami możliwie będą za te 5 lat jeździć motocyklami...
Moze więc czas na zmiane forum?
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):CeBeRek napisał(a):Traperoso napisał(a):CeBeRek i milus sami się spinali do mnie i do Dominik_YZF, tymczasem ja tylko zażartowałem (co wszechobecne jest na forum) Dominik załapał, a Wy dzieci się spinacie. Nie próbuj zaprzeczać CeBeRek po Twojej ostatniej jednozdaniowej wypowiedzi wiele można wywnioskować. Nawet to, że wyrazy są podkreślane na czerwono, gdy robisz błędy nie pomogło Ci poprawnie napisać słów. Co do treści to masz rację raczej. Ci co teraz jeżdżą skuterami możliwie będą za te 5 lat jeździć motocyklami...
Moze więc czas na zmiane forum?
Musi być ktoś komu można powiedzieć więcej, bo moderatorom nie wypada...
-
CeBeRek - Stały bywalec
Jak zawsze odwracacie kota ogonem, mówiąc "żartowałem".Uśmiałem się po pachy to na pewno.No my z Ceberkiem dostrzegamy problemy na tym forum, a jednym z nich jest nagminna dyskryminacja skuterów.Wiem, że szarzyzna PRL odcisnęła się na Waszej psychice, ale spokojnie Wasze dzieci będą miały lepiej.
Szopek dobrze pisze, że takich buraków jak on i wy zawsze odnajdziemy i skomentujemy.Pozdrawiam

Szopek dobrze pisze, że takich buraków jak on i wy zawsze odnajdziemy i skomentujemy.Pozdrawiam
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość