Zobacz wÄ…tek - Hamulce przednie tarczowe piszczÄ… w skuterze
NAS Analytics TAG

Hamulce przednie tarczowe piszczÄ… w skuterze

i inne małe pojemności
_________

Postprzez CeBeRek » 16/6/2008, 12:55

A dlaczego temat nie jest w mechanice, jak tak bardzo pilnujecie dzialow ;D
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
CeBeRek
Stały bywalec

Postprzez kravec » 16/6/2008, 14:08

powiedzmy ze dlatego iz tematy zwiazane z mechanika w skuterach zostawiamy w dziale skutery... jezeli sa to powazniejsze sprawy wtedy idziemy do mechaniki... tak sie jakos utarlo i tak jest
kravec
Administrator

Postprzez Solex » 16/6/2008, 16:23

Borasek:P napisał(a):hahaaah keeway jest wegierski i ma silniki w wiekszosci włoski a nie jak chinole samemu robią wynalazki jakies kymco to taiwan troche lepsze od chinoli a blokad nie masz bo ci w chinolach mowia ze maja blokady i widac na tlumiku ze maja wstawiaja wszystko sportowe a łacznie z 5 10km jada szybciej na sportach HAHHAHA jak ja mialem zablokowana runnerke to leciala 45 a jak odblokowalem to 90

a co do piszczenia mogly ci sie klocki przytopic i wtedy piszcza ale to w hujowych sie dzieje czyli u ciebie :D

Sam sie przytopiłeś byłem w servisie na przeglądzie dziś i zrobili mi te hamulce nic już nie piszczy :lol: hehe ,mechanik gadał że te hamulce sa zrobione z drobinek metalu i dlatego piszczały nie pytałem dokładnie co tam było ale ważne że już nie piszczy :P

Borasek zobacz na tej stronie kto produkuje skutery keeway i kymco http://www.forumsamochodowe.com/temat-1180.html

edytuj posty... kravec
Solex
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 28 gości

na górê