POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam motocyklistów, Aleksander z Olzy. Swoją przygodę zacząłem na Husqvarnie WR125 mając 15 lat, po roku przesiadłem się na Husqvarnę TE350. Jeździłem na niej pół roku, po czym przesiadłem się na KTM EXC-F 250. Jeżdżę na nim już rok i planuję przesiąśc się na jakąś 450 albo 510. Mam też quada Yamaha YFM250 Raptor z 2006r., ale też chcę go zmienic na mocniejszego, może Yamaha YZF 450, albo 600. Pozdro dla wszystkich!

Ostatnio edytowano 8/7/2008, 22:49 przez Dirt Rider, łącznie edytowano 1 raz

KTM SX 250 08'(piekielna maszyna),
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
			Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
- 

Dirt Rider
- Świeżak
Witam Wszystkich, jestem Ania z Wawy. Skończyłam właśnie kurs i czekam na egzamin. Chętnie dowiem się "wszystkiego "  jakie moto? jaki ciuch? itd.
Mam jakieś typy np. er5 i pare innych ale jesli znacie jakieś niskie sprzety dla filigranowej kobietki (160cm) to dajcie znać. GS 500 wiem już, że jest dla mnie za wielki:(
Pozdrawiam serdecznie:)

Mam jakieś typy np. er5 i pare innych ale jesli znacie jakieś niskie sprzety dla filigranowej kobietki (160cm) to dajcie znać. GS 500 wiem już, że jest dla mnie za wielki:(
- ja_ponka
- Świeżak
ja_ponka napisał(a):Witam Wszystkich, jestem Ania z Wawy. Skończyłam właśnie kurs i czekam na egzamin. Chętnie dowiem się "wszystkiego " jakie moto? jaki ciuch? itd.
Ja_ponka jak masz troche wiecej kasy do wydania to moze rozejrzyj sie za nowa Ninja 250r
 na forum ladnie rozwinal sie temat o tym moto http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11805  (otwórz link) pozdro
 na forum ladnie rozwinal sie temat o tym moto http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11805  (otwórz link) pozdro- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Ścigacz.pl
Witam Panie, Panów... i resztę...  
Forum przeglądam od kilku mioesięcy, ale dopiero ostatnio się zarejestrowałem. Właśnie szukam dla siebie pierwszego sprzęta i zdecydowałem się na jakąś cebulę. Na razie nie wiem jeszcze jaką, ale już szukam Najchętniej kupię coś w swojej okolicy, bo nie uśmiecha mi się jechac po moto kilka(set) km. tym bardziej, że nie dysponuję lawetą żeby go przewieźć
 Najchętniej kupię coś w swojej okolicy, bo nie uśmiecha mi się jechac po moto kilka(set) km. tym bardziej, że nie dysponuję lawetą żeby go przewieźć  
Ale jestem dobrej myśli i uważam, że najpóźniej za miesiąc jakąś cebulkę poujeżdżam 

A przy okazji to jestem z okolic stolicy Wielkopolski.
Tyle na początek.

Forum przeglądam od kilku mioesięcy, ale dopiero ostatnio się zarejestrowałem. Właśnie szukam dla siebie pierwszego sprzęta i zdecydowałem się na jakąś cebulę. Na razie nie wiem jeszcze jaką, ale już szukam
 Najchętniej kupię coś w swojej okolicy, bo nie uśmiecha mi się jechac po moto kilka(set) km. tym bardziej, że nie dysponuję lawetą żeby go przewieźć
Ale jestem dobrej myśli i uważam, że najpóźniej za miesiąc jakąś cebulkę poujeżdżam

A przy okazji to jestem z okolic stolicy Wielkopolski.
Tyle na początek.
- gray wolf
- Świeżak
witam wszystkich użytkowników  mam na imię Daniel, 17lat, czekam na swoje pierwsze moto. Będzie pod koniec wakacji, konkretniej apka rs125
 mam na imię Daniel, 17lat, czekam na swoje pierwsze moto. Będzie pod koniec wakacji, konkretniej apka rs125  
pozdrawiam i miłego wakacyjnego smigania

mam na imię Daniel, 17lat, czekam na swoje pierwsze moto. Będzie pod koniec wakacji, konkretniej apka rs125
pozdrawiam i miłego wakacyjnego smigania
- gibon_2008
- Świeżak
Ja_ponka jak masz troche wiecej kasy do wydania to moze rozejrzyj sie za nowa Ninja 250r Smile na forum ladnie rozwinal sie temat o tym moto viewtopic.php?t=11805 pozdro
Piankowy Marynarzyku
Ja jednak szukam na początek typowo turystycznych motocyki a z czasem pewnie przejdę na cruisery. Tak czy inaczej dzięki za info i jesli masz jakieś inne pomysły to chetnie poczytam:)
- ja_ponka
- Świeżak
Cześć jestem Ania z Warszawy , inetresuje sie motocyklami od 4 roku życia kiedy to mój starszy brat zakrzepił we mnie tą pasje, potem był skuterek, a teraz suzuki gs 500 choć mam nadzieję że za rok już Bandit:))) jak tylko umiejetności pozwolą:) pozdrawiam
				alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
			- 

angia-suzuki
- Świeżak
Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz i mam 15 lat, właśnie kupiłe swoje pierwsze moto Apke Rs 50 i postanowiłem, że zarejestruję sie na tym forum. Mam nadzieję, że nie będę tutaj zadawał samych pytań co jest związane z moim niedoświadczeniem i wkońcu uda mi się komuś coś doradzić 

- 

Łukasz_15*
- Świeżak
Witam jestem Tomek mieszkam w Gdańsku bardzo blisko mam do morza a tak pozatym to jeżdżę na skuterze GB Motors Toxic jest to nowa firma narazie jestem zadowolony z niego chciałbym coś mocniejszego typu ścigacz lub harley cośco jet głośne mógłbym zrobić prawko ale nie mam czsu za bardzo ,zawsze kochałem motocykle ten ich głośny i piękny dżwięk 

- Załączniki
- 
		- To mój skuter.
- Motory na pasie startowym 025.jpg (236.6 KiB) Przeglądane 4089 razy

- 

Solex
- Świeżak
Napisz to samo pytanie najlepiej jeszcze w kazdym dziale i kazdym temacie :/ Strona glowna forum jest chyba na tyle klarowna, ze ulokowanie tego typu pytania nie powinno sprawic problemu nawet osobie posiadajacej tylko 2 szare komorki...
				Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
Witam . Mieszkam w Swarzędzu koło Poznania. Właśnie robię kurs, jeszcze dokładnie nie wiem czym będę się poruszał niedługo ,ale myślę,że czymś między 250 a 400 poj. a marzyła by mi się jakaś 600-eta ścigacz, ale to za jakiś ładny czas  .Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokiej drogi.
 .Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokiej drogi. 

- 

mahomet84
- Świeżak
Witam wszystkich mam na imię Michał mam 26 lat mieszkam pod Bydgoszczą. Jednośladami interesuje się odkąd skończyłem 5 lat a raczej pojazdami napędzanymi etyliną he he  bo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu
 bo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu   moim pierwszym Jednośladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa
  moim pierwszym Jednośladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa  quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień  temu zakupiłem w końcu  maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć  na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków
  quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień  temu zakupiłem w końcu  maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć  na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków 

bo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu
 bo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu   moim pierwszym Jednośladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa
  moim pierwszym Jednośladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa  quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień  temu zakupiłem w końcu  maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć  na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków
  quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień  temu zakupiłem w końcu  maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć  na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków 
Ostatnio edytowano 16/6/2008, 22:32 przez miał82, łącznie edytowano 2 razy

- miał82
- Świeżak
miał82 napisał(a):Witam wszystkich mam na imię Michał mam 26 lat mieszkam pod Bydgoszczą. Dwuśladami interesuje się odkąd skończyłem 5 lat a raczej pojazdami napędzanymi etyliną he hebo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu
moim pierwszym dwuśladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa
quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień temu zakupiłem w koncu maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków
Hehe nie dwuśladem tylko jednośladem

- 

Solex
- Świeżak