Zobacz wątek - Przejeżdzanie między samochodami w korku
NAS Analytics TAG

Przejeżdzanie między samochodami w korku

Jak nauczyć się wheelie? stoppie?
Czy zmieniać biegi ze sprzęgłem czy bez?
_________

Postprzez maniek » 28/8/2006, 17:37

CBkamil napisał(a): nagle objezdzaja mnie dwie hondy cbx, szerokie jak maluch w wielkich bialych owiewkach na nich panowie w bialych kaskach i co? dojechalem do nich na poczatek swiatel oni pokiwali i wyrwali do przodu z pelnym gazem
wiec: jak oni moga to my tez![/list]

jak będą potrzebowali wyniku to i za omijanie studzienki każą w balon dmuchać , ja tam wychodzę z założenia że lepiej nie drażnić lwa , o przepraszam hieny...
Maniek
Jest tyle motocykli do objechania
I tyle Kobiet do wybzykania
maniek
Świeżak

Postprzez tomi291 » 1/9/2006, 21:17

ja niestety mam przyjemnosć jeżdzić po wawie gsxf wielką jak słoń mimo to na styk czasmi mieszczę się miedzy furami... ale dam wam dobrą radę jak już się światła zaczynają zmieniać to patrzcie na koła samochodów bo niektore ososby mają skręcone i jak się obejrzysz potem, to zamiast 1 metra szerokości zrobi się 50 cm i buuum ... naszczęscie czasmi wystarczy odkręcić gazuuuuu i przed wszytskie furki sruuu :) mnie narazie wogole nie zatrzymali mimo że tasuję cały czas między samochodami :] a prawko dopiero odbieram za 5 dni :) he he he he :) wiec też trochę mam farta :P
tomi291
Świeżak

Postprzez CBkamil » 2/9/2006, 16:13

z tymi prawkami to w ogole smieszne historie sa, pamietam ze byl kiedys taki temacik:) apropos jezdzenia miedzy samochodami - w holandii wszyscy motocyklisci jezdza zgodnie z przepisami, nie ma palowaia po miescie mimo ze drogi sa rowne jak stol, po autostradzie to wyprzedzam ich zdezelowanym transitem
ciezko mi to pojac, dlatego w niedziele jade do assen zobaczyc czy potrafia jezdzic
gsf 1250SA
CBkamil
Świeżak

panowie

Postprzez ba » 6/9/2006, 16:53

W Bydgoszczy widziałem jak policyjne fazerki przeciskają się na "pole position" czyli mozna , nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi i nie słyszałem o mandacie za jazdę pomiędzy furami, czasem jak jadę furą do mnie cholera bierze że nie jadę na 2kołach
ba
Świeżak

Postprzez Wiewiór81 » 10/9/2006, 22:28

thores napisał(a):wiewiór 81 na mnie naskakujesz a im pozwalasz jeździć miedzy samochodami i łamać przepisy ruchu drogowego?

A gdzie ja komuś pozwalam łamać przepisy? I od kiedy to ktoś się ma obowiązek mnie słuchać w tym względzie? :wink:
Ja tylko napisałem, że prawo JEDNOZNACZNIE nie zabrania takich praktyk...
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 10/9/2006, 22:53

thores napisał(a):ale nie mozna jechać miedzy dwoma pasami ruchu tylko wybrac tzreba pas a nie po srodku zasówać;)

Iiiii tam, w mieście się nie da inaczej - wszyscy tak robią, z policjantami włącznie :)
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 11/9/2006, 09:52

jako kierowca mam prawo do wykorzystania całej szerokości danego pasa-jako motocyklista wybieram te szerokość, która jest wolna w danym momencie:) tak rozumiem i jak mam sposobnośc to tak robię:D
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez PTB_PL » 11/9/2006, 12:20

doklad nie dorga na swojej szerokosci nalezy do ciebie i nalezy jezdzic tam gdzie jest wystarczajaco zaznaczam duzo m iejsca, a i tak zawsze sie przeciska na pole position :twisted: :twisted:
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
PTB_PL
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Technika jazdy

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê