Miał 180km/h i zabił 2 osoby ;-/
http://www.kursprawojazdy.pl/taryfikato ... szych.html
Inku, ja wcześniej podałem ten link
zobacz w punkcie pierwszym za co się dostaje mandacik
!
Inku, ja wcześniej podałem ten link

-
gelo007 - Administrator
Wiem, wiem - widziałem
Napisałem odpowiedź na wcześniejsze posty. Nie do końca jasno to z nich wynika. Szczególnie z postu Eneasza.
W sumie źle napisałem zamiast "droga" powinno być "jezdnia".

W sumie źle napisałem zamiast "droga" powinno być "jezdnia".
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
Moim zdaniem koleś jechał dwa razy wolniej niż w gejzecie fakt. Przy 180km/h motocykl jest bliski możliwości przecinania samochodów, a z babć to nie zostałoby nic poza flakami. Ja bym nie dawał wiary, tej gazecie w kawałku nawet. Nie to, że chce bronić motocyklistę, ale jak mam kogoś ocenić to muszę znać prawdę. Ten szmatławy brukowiec prawdy nie pisze, więc kropka.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Wracały z kościoła, to zdążyły sie wyspowiadać, cmentarz też niedaleko
Wszystko sie ładnie poukałdało, nie wiem po co debatujecie. Koleś napewno nie jechał 180km/h widać to i po motocyklu i po obrażeniach jakie odniósł. Jak sie wyciągnąłem przy 80 to połamalem prawie wszystko co sie dało połamać, motor wyglądał 3 razy gorzej i nie miałem jakiegoś twardego lądowania. Fakt to taki śmietnik że gorszego nie ma, ci co tam pracują i podpisują sie pod tymi żałosnymi artykułami nie mają wstydu.

-
icid - VIP Ścigacz.pl
a moze chciały poprostu popełnić samobójstwo ? były starymi lesbijkami których swiat nie akceptował ? 

-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):a moze chciały poprostu popełnić samobójstwo ? były starymi lesbijkami których swiat nie akceptował ?
KK akceptuje wszystkich, ale pod przykrywką.
Ciekawe co one tam robiły na tych wspólnych rowerowych wycieczkach?

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Wracały z kościoła, to zdążyły sie wyspowiadać, cmentarz też niedalekoWszystko sie ładnie poukałdało, nie wiem po co debatujecie.
Icid- jestem załamany tym co napisałeś, jestem ciekaw czy powiedział byś dokładnie to samo rodziną ofiar..
Co do tematu, zginęły 2 osoby i to jest problem, niezależnie od tego czy jechał 180 czy 90 przekroczył prędkość i jego wina jest niepodważalna. Faktem jest że nie jechał tych 180 bo to po prostu widać. W każdym razie uważam, że nie należy przesadnie bronić winowajcy. Może faktycznie przebarwiły te szmatławe brukowce ten fakt, ale kwestią, która nie podlega dyskusji jest to że wypadek jest z jego winy i zabił 2 osoby. Tyle.
-
Movi - Moderator
Od tego żeby osądzać są sądy, piszesz że jego wina była nie podważalna, czemu tak sądzisz? Bo przeczytałeś w fakcie? A może jechał 90 a babcie zagadały sie na temat różańca, rzuciły kątem oka że nie ma więcej samochodów i wylazły mu prosto pod koła. Wiele razy jakieś osły wylazły mi prosto pod koła bo sie zagadały i gdybym jechał 90 a nie powiedzmy 50 to by ich zmiotło. Poczekajmy na wyrok.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Chodzi mi dokładnie o to, o czym wspomniałeś. Gdybyś jechał więcej niż 50 to by ich zmiotło. Dokładnie tak samo było w przypadku tego kolesia. Nie musisz mnie uświadamiać, wiem jak jest i jak ludzie chodzą.. ale powiedz mi, jakbyś stuknął babcie na przejściu mając to 90 o którym wspomniałeś na 50-tce to czyja wina, nawet jeśli Ci wtargnęła? Twoja. Bo jeżeli byś poruszał się zgodnie z przepisową prędkością być może byś wyhamował.
-
Movi - Moderator
Tylko tam gdzie był wypadek jest ograniczenie do 90 i nie sądze że jechał szybciej bo niewiele sie stało jemu i motocyklowi.Movi napisał(a):Chodzi mi dokładnie o to, o czym wspomniałeś. Gdybyś jechał więcej niż 50 to by ich zmiotło. Dokładnie tak samo było w przypadku tego kolesia. Nie musisz mnie uświadamiać, wiem jak jest i jak ludzie chodzą.. ale powiedz mi, jakbyś stuknął babcie na przejściu mając to 90 o którym wspomniałeś na 50-tce to czyja wina, nawet jeśli Ci wtargnęła? Twoja. Bo jeżeli byś poruszał się zgodnie z przepisową prędkością być może byś wyhamował.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
No i właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Przejście dla pieszych jest na drodze krajowej. Tam nawet w niedziele jest zajeb... ruch! Wiem bo to niedaleko mojej mieściny i bardzo często jeżdżę tą trasą. Zresztą każdy kto nią jeździ wie ocb...
-
gelo007 - Administrator
Saimek napisał(a):Spadl grom z nieba na dewoty....
ale fakt faktem ze na pasach to nie wypada.
jak to dewoty?a twoja matka tez jest dewotą?
pomysl gowniarzu zanim cos napiszesz
a po drogie chcialbym uslyszec wersje motocyklisty zanim sie go opluje...
xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
Fajer, sprawdź sobie w słowniku co to jest dewotka a czyjąś matkę zostaw w spokoju.
Orzekną winę "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na jezdni". Piękna formułka. Taka uniwersalna
Obojętnie ile byś nie jechał to i tak za szybko. A motocyklista i tak zawsze jedzie czysta.
A mimo, że jest tam zajebisty ruch i przejść nie można, to i tak nie zrobią przejścia naziemnego albo podziemnego. Bo to Polska jest.
Kolizyjne przejście dla pieszych na krajowej drodze <sciana>
Orzekną winę "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na jezdni". Piękna formułka. Taka uniwersalna

A mimo, że jest tam zajebisty ruch i przejść nie można, to i tak nie zrobią przejścia naziemnego albo podziemnego. Bo to Polska jest.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
No i właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Przejście dla pieszych jest na drodze krajowej. Tam nawet w niedziele jest zajeb... ruch!
I w tym tkwi problem... Może ktoś wreszcie pójdzie po rozum do głowy.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl