FANI NSR 125. LACZMY SIE
Po 1 jestem jedną z ostatnich osób która się tu napina, po 2 jak masz walić głupie żarty to ich nie wal wcale. A jak już bardzo Cię ciągnie do żartów, to rób to jak inni użytkownicy tego forum, czyli w miarę z sensem i wtedy nie będzie żadnego problemu. Pomyśl teraz z innej strony. Ktoś kto pasuje do rysopisu, czyli ma długie włosy słucha metalu itd. mógł najzwyczajniej poczuć się urażony. A podstawowa wartość jaka zawsze powinna panować na wszelakich forum to tolerancja. Nie mam nic personalnie do Ciebie, ale na przyszłość przemyśl, zanim napiszesz.
-
Movi - Moderator
-
marcin33331 - Świeżak
Jeżeli chodzi Ci o ostrzeżenie użytkownika Dandi93, to wystawiłem je za to że założył idiotyczny temat.. (można sprawdzić za co, w jakim temacie i od kogo dostał klikając na profil użytkownika).
P.S: Proszę nie róbmy już więcej OT w tym temacie bo w przeciwnym razie zablokujemy bo nie ma sensu..
Pozdrawiam
P.S: Proszę nie róbmy już więcej OT w tym temacie bo w przeciwnym razie zablokujemy bo nie ma sensu..
Pozdrawiam
-
Movi - Moderator
Witam:) Mam 23 lata w tym sezonie zrobilem prawko i kupilem honde nsr:) jestem z niej bardzo zadowolony i czuje ze jest dobrym nauczycielem dla mnie:) nigdy wczesniej nie jezdzilem na motocyklach, zakup tej pojemnosci był dobrym posunięciem, jezdzilem tez ostatnio kolegi CBR600F4 i wiem ze nauka na takim sprzecie bylaby znacznie trudniejsza:) planuje przejezdzic nią ten sezon a na poczatku przyszlego sprzedac i zamienic na cos ciut wiekszego:) bo juz jakies pojecie bede miał:))) Pozdrawiam )
-
k_e_i - Świeżak
Odpowiedź brzmi że wielkość tłumika o niczym nie świadczy. To 2t i nie może mieć dużej rury bo by nie przepalała jak należy.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
mam pytanie czy nsr można podwyższyć tak jak detke grzebiąc przy spręzynie (wspawac 30mm blachy ) i czy nsr w porównaniu do większych pojemnosci ma podobne gabaryty bo niby długość i szerokość oraz wysokość taka sama ja w cbr 600 ale wydaje mi sie ze nsr jest węższa pomimo tej samej szerokości 675mm bo cbr 125 to rower z silnikem jest
Ostatnio edytowano 11/6/2008, 14:24 przez Rastein, łącznie edytowano 1 raz
-
Rastein - Świeżak
Herbi - jedynie wydechy przystosowane do tego silnika, jako ze jest to technologia 2T dyfuzor oraz srednica jest tak wyliczona by gazy wylotowe dzialaly na mieszanke paliwowa, wpychajac ja do slinika i jednoczesnie cisnienie dziala jak zawór, nie pozwalajac na plucie mieszanki. Tak wiec jest to o wiele bardziej skomplikowane niz dowolny silnik 4T i zabawy nie sa wskazane.
Rastein - a teraz po prosimy bys uzywajac jezyka Polskiego napisal co miales na mysli. Pomimo wieloktornego przeczytania nie mam zupelnie pojecia, co miales badz mogles miec na mysli. Sadze, iz nie tylko ja.
Rastein - a teraz po prosimy bys uzywajac jezyka Polskiego napisal co miales na mysli. Pomimo wieloktornego przeczytania nie mam zupelnie pojecia, co miales badz mogles miec na mysli. Sadze, iz nie tylko ja.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
sorki nie patrzyłem co pisze mam dziwną klawiaturę, czasem się znaki mi pierniczą bądź też z mojej winy jak się spieszę
http://it.youtube.com/watch?v=a6Jpcy2GZ ... re=related | http://www.youtube.com/watch?v=OgtMo89j4U8 | Kawasaki ZX-6r 2002 r
-
Rastein - Świeżak
Witam nie chce zakladac nowego tematu dlatego doklejam sie tu. Chodzi o to ze moge sprowadzic z Austrii NSR 125 rok okolo 2000 (w austri liczy sie rok rejestracji a nie produkcji) Motor igla od pierwszego wlasciciela przebieg okolo 25 tys. Ale normalnie igielka A wzgledem tego mam teraz tutaj takie 2 pytania. 1. Od kiedy do kiedy byl produkowany ten model NSR w ktorym lapie sie moj rocznik ? Jaka jest dobra cena za niego w polsce ? Czy np 5500 jest zaduza cena ? (taka mi wyszla po przeszukaniu allegro)
Rieju RR
- Borys123321
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm