[Motonowości] Kawasaki ZX-10R 2008
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
jednego roku tarcze 300mm drugiego 310mm a pozniej znow 300 tłumnik pod zadupek nastepnie z boku i spowrotem pod zadupek tak w kolko krecimy sie wciąz, moment obr. na poziomie 112-116 Nm od lat no bo niedarady wiecej na wolnossącym ew. wzrost mocy uzyskiwany chorymi obrotami rodem z F1 a moze panowie skosnoocy zalozyliby wreszcie turbo zamiast brandzlowac sie nieistotnymi pierdołami i byloby po sprawie...<br><hr>magik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kawasaki zawsze mi się podobało ale ten model podoba mi się chyba jednak najbardziej z tych dotychczasowych
.
Poprzednie coż... z wygladu niczego sobie ale po pierwsze dwie rury wydechowe co w klasie super sport to juz delikatnie mówiąc przesada bardziej marketing a po drugie zestaw wskażników szczególnie obrotomierz (nie analogowy kecz cyfrowy) pomysł moim zdaniem nie wypalony jesli chodzi o motocykle sportowe turystyka owszem. Ogólnie zobaczymy po ocenach użytkowników czy zasłuży sobie na zacny tytuł i uznanie w klasie 1 litra. Po pierwszych wypowiedzich i jazdach wygląda to całkiem całkiem
)
Aha chciałem zapytać bo nie wiem czy w tym modelu tak jak w poprzednim skrzynia biegów ma odwrócone działanie?? tzn. jedynka do góry a wszystkie inne biegi w dół??
Z góry dzięki
Pozdrawiam wszystkich biker-ów
<br><hr>Łukasz

Poprzednie coż... z wygladu niczego sobie ale po pierwsze dwie rury wydechowe co w klasie super sport to juz delikatnie mówiąc przesada bardziej marketing a po drugie zestaw wskażników szczególnie obrotomierz (nie analogowy kecz cyfrowy) pomysł moim zdaniem nie wypalony jesli chodzi o motocykle sportowe turystyka owszem. Ogólnie zobaczymy po ocenach użytkowników czy zasłuży sobie na zacny tytuł i uznanie w klasie 1 litra. Po pierwszych wypowiedzich i jazdach wygląda to całkiem całkiem

Aha chciałem zapytać bo nie wiem czy w tym modelu tak jak w poprzednim skrzynia biegów ma odwrócone działanie?? tzn. jedynka do góry a wszystkie inne biegi w dół??
Z góry dzięki

Pozdrawiam wszystkich biker-ów

<br><hr>Łukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uuuuff ale bryczka kto ze mna na nim pojezdzi?
sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppper
<br><hr>madzia
<br><hr>madzia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ten motocykl to porazka co to za tlumnik a tylny blotnik jakis taki okragly najbrzydszy z japonskiej 4 moze silnik to zyleta ale wyglada jak pokemon<br><hr>zx 10 r 2004
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hayabusa ma pojemność 1300...<br><hr>gelo007Komentatorzy napisał(a):!!!!Zajebisty!!!! ale nie ma to jak GSX-R ;]<br><hr>Szajbus<br>Komentatorzy napisał(a):Świetny, filmiki też na poziomie, ale na suzuki hayabusa nie ma mocnych!
Pozdrawiam serdecznie i czekam na więcej takich filmików<br><hr>Czarna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak pokemon to ty wyglądasz a nie motor może i trochę dziwny ten tłumnik ale bez przesady.<br><hr>Stunter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bardzo inteligentny post , gatuluje , stunterze chyba na hulajnodze ... ups Twoj poziomKomentatorzy napisał(a):Jak pokemon to ty wyglądasz a nie motor może i trochę dziwny ten tłumnik ale bez przesady.<br><hr>Stunter<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli
<br><hr>zx fan

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poczytaj sobie troche fachowych pism znachorkuKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widac ze niektórzy czytają fachowe pisma ale chyba z tajwanuKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>
Komentatorzy napisał(a):poczytaj sobie troche fachowych pism znachorkua jezdze mercedesem cls wiec odpusc sobie takie teksty akwizytorku z seicento
pozdrawiam ale tylko anty fanów kawy
<br><hr>łysy szyman<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
myslalem ze mam do czynienia z kims doroslym ale widze ze dzieciaczek jestes , sam najpierw obraziles mnie i dales do zrozumienia ze jestem kierowca poloneza wiec ci powiedzialem czym jezdze, a motocykl rowniez posiadam inaczej bym sie tu nie odzywal, a poza tym uzywasz jak widze popularnego wsrod dzieci neostrady slowa ŻAlKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>
Komentatorzy napisał(a):poczytaj sobie troche fachowych pism znachorkua jezdze mercedesem cls wiec odpusc sobie takie teksty akwizytorku z seicento
<br><hr>łysy szyman<br>
Komentatorzy napisał(a):widac ze niektórzy czytają fachowe pisma ale chyba z tajwanuoj tak tak mercedes i jesteś gośc. Zabłysnąłeś bo masz mercedesa?? AHAHA pewnie czesto oglądasz tył jakiejś "kawy" ze swojej blaszanko-padaczki coś sie tak spiął. A dla informacji nie mam samochodu, nawet seicento (moim środkiem transportu jest motocykl), ale jeśli chcesz to ok : "dobra masz większego bo jeździsz super sedesem cls" . hmmmm i widac ze jakis akwizytor z seicento tez musiał Ci dopiec.
:D:D ŻAL:)<br><hr>zx fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spokojnie polonez (zwłaszcza tzw " borewicz") to robi sie fajny fajny klasyk:). Jestem dorosły i kawa juz mi sie nie śni bo nią śmigam. Zresztą tak to jest "od słowa do słowa" i potem jatka na forum:) a z polonezem to głupi żart, z seicento zresztą pewnie też:D:D. Faktycznie troszke poniosło ale Ciebie też, wiec darujmy sobie wzajemne bluzgi. A co do hamulców, to opierałem sie na testach modeli tej marki, z paru ostatnich lat jakie czytałem w "motocyklu". Zresztą nieważne. Po prostu Kawasaki to nie shit i tylko o to mi chodziło. Ma swoje wady i zalety ale nie mniej niż inne marki. <br><hr>zx fanKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>
<br><hr>łysy szyman<br>
Komentatorzy napisał(a):widac ze niektórzy czytają fachowe pisma ale chyba z tajwanuoj tak tak mercedes i jesteś gośc. Zabłysnąłeś bo masz mercedesa?? AHAHA pewnie czesto oglądasz tył jakiejś "kawy" ze swojej blaszanko-padaczki coś sie tak spiął. A dla informacji nie mam samochodu, nawet seicento (moim środkiem transportu jest motocykl), ale jeśli chcesz to ok : "dobra masz większego bo jeździsz super sedesem cls" . hmmmm i widac ze jakis akwizytor z seicento tez musiał Ci dopiec.
Komentatorzy napisał(a):myslalem ze mam do czynienia z kims doroslym ale widze ze dzieciaczek jestes , sam najpierw obraziles mnie i dales do zrozumienia ze jestem kierowca poloneza wiec ci powiedzialem czym jezdze, a motocykl rowniez posiadam inaczej bym sie tu nie odzywal, a poza tym uzywasz jak widze popularnego wsrod dzieci neostrady slowa ŻAloj dziecko dziecko pewnie smigasz skuterkiem i marzy ci sie jakas kawa i dlatego tak ci sie cisnienie podnosi jak ktos zle o niej powie
ŻAL
<br><hr>łysek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spokojnie polonez (zwłaszcza tzw " borewicz") to robi sie fajny fajny klasyk:). Jestem dorosły i kawa juz mi sie nie śni bo nią śmigam. Zresztą tak to jest "od słowa do słowa" i potem jatka na forum:) a z polonezem to głupi żart, z seicento zresztą pewnie też:D:D. Faktycznie troszke poniosło ale Ciebie też, wiec darujmy sobie wzajemne bluzgi. A co do hamulców, to opierałem sie na testach modeli tej marki, z paru ostatnich lat jakie czytałem w "motocyklu". Zresztą nieważne. Po prostu Kawasaki to nie shit i tylko o to mi chodziło. Ma swoje wady i zalety ale nie mniej niż inne marki. A dla mnie zalet jest wiecej wiec cenie sobie te "Kawy" jako japońce z charakterem i tyle<br><hr>zx fanKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>
<br><hr>łysy szyman<br>
Komentatorzy napisał(a):myslalem ze mam do czynienia z kims doroslym ale widze ze dzieciaczek jestes , sam najpierw obraziles mnie i dales do zrozumienia ze jestem kierowca poloneza wiec ci powiedzialem czym jezdze, a motocykl rowniez posiadam inaczej bym sie tu nie odzywal, a poza tym uzywasz jak widze popularnego wsrod dzieci neostrady slowa ŻAloj dziecko dziecko pewnie smigasz skuterkiem i marzy ci sie jakas kawa i dlatego tak ci sie cisnienie podnosi jak ktos zle o niej powie
ŻAL
<br><hr>łysek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
:) to mamy zgodeKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>
<br><hr>łysy szyman<br>
ŻAL
<br><hr>łysek<br>
Komentatorzy napisał(a):spokojnie polonez (zwłaszcza tzw " borewicz") to robi sie fajny fajny klasyk:). Jestem dorosły i kawa juz mi sie nie śni bo nią śmigam. Zresztą tak to jest "od słowa do słowa" i potem jatka na forum:) a z polonezem to głupi żart, z seicento zresztą pewnie też:D:D. Faktycznie troszke poniosło ale Ciebie też, wiec darujmy sobie wzajemne bluzgi. A co do hamulców, to opierałem sie na testach modeli tej marki, z paru ostatnich lat jakie czytałem w "motocyklu". Zresztą nieważne. Po prostu Kawasaki to nie shit i tylko o to mi chodziło. Ma swoje wady i zalety ale nie mniej niż inne marki. <br><hr>zx fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mogę Cię przewieźć - jeśli tylko zechcesz pojeździć na moim sprzęcie. <br><hr>HayabussssssaaaaaaKomentatorzy napisał(a):uuuuff ale bryczka kto ze mna na nim pojezdzi?
<br><hr>madzia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to tylko dowodzi głupoty dziennikarza, który to napisał. Bo co to niby znaczy 'drewniane hamulce'? Słabo hamują, słabe dozowanie, łatwo zablokować koło? Możliwości jest wiele, my nie wiemy nic, a taki dziennikarzyna cieszy się, że błysnął elokwencjąKomentatorzy napisał(a):Powiem tak Ci ktorzy sa fanami Kawasaki i tak je kupią, nie beda przejmowali sie bezsensownymi textami typu "kawasaki jeb... w krzaki" czy o tym ze cos tam wyglada jak pokemon:)a co do drewnianych hamulcow to masz je chyba w swoim "polunezie" Panie łysy szyman, bo co jak co, ale swietne hamulce to od lat znak rozpoznawczy Kawasaki. Zresztą spierac sie można zawsze i o wszystko luuudzie wyluzujcie:) Ale nikt nie moze mowic ze to gowno i tym podobne głupoty, zwłaszcza ze w master bike Kawa nie raz pokazała na co ją stać. Pozdrawiam wszyskich fanow i anty fanow Kawasaki POWER:) ciasnych winkli<br><hr>zx fan<br>
<br><hr>łysy szyman<br>
ŻAL
<br><hr>łysek<br>
Komentatorzy napisał(a):spokojnie polonez (zwłaszcza tzw " borewicz") to robi sie fajny fajny klasyk:). Jestem dorosły i kawa juz mi sie nie śni bo nią śmigam. Zresztą tak to jest "od słowa do słowa" i potem jatka na forum:) a z polonezem to głupi żart, z seicento zresztą pewnie też:D:D. Faktycznie troszke poniosło ale Ciebie też, wiec darujmy sobie wzajemne bluzgi. A co do hamulców, to opierałem sie na testach modeli tej marki, z paru ostatnich lat jakie czytałem w "motocyklu". Zresztą nieważne. Po prostu Kawasaki to nie shit i tylko o to mi chodziło. Ma swoje wady i zalety ale nie mniej niż inne marki. <br><hr>zx fan<br>Komentatorzy napisał(a)::) to mamy zgodewiesz ja tez czytalem jakies "fachowe" pismo i cos tam bylo apropo wlasnie hamulcow i nazwali je drewnianymi w roczniku 2005 w litrze, ja osobiscie kawa nie jezdzilem wiec sie nie wypowiadam opieram sie tylko ja opiniach innych w tym akurat temacie,kazdym motocyklem trzeba jezdzic , jakby wszyscy mieli bandity,r6 czy hornety to byloby nudno na drogach
pozdrawiam<br><hr>łysek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem ZXR 7,5 3lata w piz... i nic , potem kupiłem sobie niezniszczalna cbr929 i przy 14tys km zatarł się na panewkach. <br><hr>maly.pit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JAK TO WYGLĄDA Z MOTO Z USA CZY NALEZY TAM COS ZMIENIAĆ CZY REIESTRACIA I JAZDA POZDRO<br><hr>JULIAN-MKomentatorzy napisał(a):Chcesz miec dobry sprzet, a...
ceny w polsce Ci to uniemozliwiaja? Zamow interesujacy Cie model samochodu/motocykla/quada u NAS. --- AUTOMOTOzUSA - niskie ceny zarowno nowych jak i uzywanych. Kontakt: automotozusa@yahoo.com
<br><hr>AUTOMOTOzUSA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JAK TO WYGLĄDA Z MOTO Z USA CZY NALEZY TAM COS ZMIENIAĆ CZY REIESTRACIA I JAZDA POZDRO<br><hr>JULIAN-MKomentatorzy napisał(a):Chcesz miec dobry sprzet, a...
ceny w polsce Ci to uniemozliwiaja? Zamow interesujacy Cie model samochodu/motocykla/quada u NAS. --- AUTOMOTOzUSA - niskie ceny zarowno nowych jak i uzywanych. Kontakt: automotozusa@yahoo.com
<br><hr>AUTOMOTOzUSA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tłumnik - naucz się pisać<br><hr>dla dupy forumowiczaKomentatorzy napisał(a):ten motocykl to porazka co to za tlumnik a tylny blotnik jakis taki okragly najbrzydszy z japonskiej 4 moze silnik to zyleta ale wyglada jak pokemon<br><hr>zx 10 r 2004<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl